Jahaja!

Fest igår....igen :) Mycket trevligt!!!
Var nykter och körde...men jisses vad trevligt det var :) Träffade massa människor från förra veckan..+ att jag träffade en hel del nya människor oxå! Alla är verkligen hur trevliga som helst...t om tjejerna...lixom det är man väl inte precis bortskämd med i Sverige, speciellt inte på privatfester! Iaf, hur kul som helst! Vart inte så mkt snack om pannKAKHOR igår men vafan gör det :) En kille ville dock lära sig säga Sverige...det gick som det gick..han försökte lixom få in G:et i det hela....medans vi egentligen säger Svärje! You get it(?).

Ikväll blire bio....och troligtvis fest efter det oxå....jajjemän, det är sommar nu, och det är alltid någons föräldrar som inte är hemma! Det är ju inte småhus vi är i heller...Winnetka...tror att det är den 'rikaste' förorten i USA...eller om det var till Chicago..men jag är ganska säker på att det är USA...Fatma sa ngt om det....(måste lära mig lyssna bättre)!!!

Dom hade ju sina 'roliga' lekar oxå...en av 'lekarna' gick ut på att en kille stod ett par meter bort medans den andre tog sats och sprang i full fart emot den andre och sprakade honom i bröstet...den som lyckdes stå kvar när den andre sparkade vann.....fatta smärtan!!! En av killarna som var med (han som förlorade), Moose, hade svårt att skratta efter den leken...NO SHIT!!!! Vilken jävla dum lek!!! Förra ggn hade dom visst sparkat ngn i ansiktet....Hur dum får man bli(?)..!!!!

Kommentarer
Postat av: Lillesyster

kanske en lek som vi ska inforskaffa pa privatfesterna i sverige haha, dan worden wij echt popular met de meijses, of niet dus! maar WTF die vinden ons toch niet leuk dus haha, maar de jongens wel;)....
Ik mis je!
Moah

2006-07-31 @ 22:16:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0