Shopping

Har väl mer eller mindre kommit fram till att jag inte är i något direkt behov av att köpa kläder just nu, inte för att det inte kliar i fingrarna haha. För det gör det :) Men jag behöver faktiskt inte några kläder just nu, har fullt sjå att använda dem jag har...! Och skor är väl inte heller något jag egentligen behöver ;) Men där har jag väl lite svårare att säga nej till mig själv, hehe. Man lever trots allt bara en gång!

Men det finns en massa annat att inhandla, idag har jag t.ex köpt 6 st böcker;

En flickfotografs bekännelser - Bingo Rimér
Dyngkåt och hur helig som helst - Mia Skäringer
Skynda att älska - Alex Schulman
En förtjusande man - Marian Keyes
L.A candy - Lauren Conrad
Sweet little lies - Lauren Conrad

Lite blandat, passar mig alldeles perfekt! Nu ska jag bara ta mig tid att läsa också. Har ju precis läst klart Twilight serien, OH LORD, inte mycket som kommer att överträffa det just nu kan jag lova :) Kanske får börja med en chick-lit..

Vart även 6 matsalsstolar till mit bord i vardagsrummet... Bara sådär, haha! Stolarna var nersatta från 899:- till 600:-, så jag kände att det var läge att slå till med tanke på att de andra stolarna jag kollat på kostade 1300:-. En viss skillnad! Då var den utgiften gjord... Gaaaah... Jaja, jag ska inte klaga, det drabbar ju ingen fattig, och jag klarar mig ändå..! Jättefina var dem iaf <3
Nu behövs det bara en tv-bänk, och så ska det målas och tapetseras. Sen ska det nog kännas som mitt hem på riktigt! Visst trivs jag här, men det måste fixas lite :)

Imorgon blir det middag med E & B på kvällen, härligt! Äta bör man!

På lördag blir det halloween fest hemma hos A & M, sköj!  Måste kila ner och köpa min djävuls oufit imorgon, vart ju lite annat idag... Se, det finns alltid nått att shoppa ;) Hoppas att den finns kvar bara! Annars har jag ju en paljettklänning och afroperuk... Inte skoj att använda samma outfit.. Men förhoppningvis behöver jag inte göra det heller :D

Och så ska man visst jobba hela helgen också ;)

Pöss

En pizzabagare...

Var och köpte pizza nyss, fredagstradition ;) Hehe!
Då berättade min pizzabagare att han drömt om mig och 2 kollegor.

Jag och mina kollegor hade stått på ett tak och varit på väg att hoppa.
Han hade stått nedanför och försökt stoppa oss, vi var ju för unga för att dö. Och han skulle ju aldrig kunna ta emot oss alla i famnen, han hade blivit helt förtvivlad. MEN, som tur var hade han ett par kartonger isbergssallad (???) brevid sig, och han hann släpa fram dom innan vi hoppade (för det var tydligen JÄTTETUNGT med isberg i drömmen). Vi landade mjukt på isbergen och la benen på ryggen. En av mina kollegor hade iaf vett att vända sig om när vi sprang därifrån och tacka för hjälpen!

Hahaha, tror ni jag fick mig ett gott skratt när jag satt och väntade på min pizza :D

Snö? Nu? What?

Jajjemän, nog fan snöade det när jag kollade ut genom fönstret för en stund sen! Tror dock att det slutat nu. Inte fan vill väl jag ha snö än...! December, men sen räcker det ;)
Man skulle kunna tro att jag bosatt mig i fel land, haha

Uggs

Tänkte köpa Uggs när jag var i USA, borde passat på när jag var i Orlando där det även var 'taxfree weekend'! Men icke! Där kostade dom 100-120 dollar... Dom jag hittat på internet går på 2600;-  You do the math!


Var med som sällskap till blnge idag.. Jag kan ju säga att jag INTE kom hem tomhänt... Haha..! Jag får snart börja gömma påsar för mig själv, haha!

Freedom

Nu då?
Ledig dag, vad ska man hitta på?
Det ger sig, kanske borde städa klart lgh.... Kanske bara ;)
Springa en runda... Kanske ;) Men det hinns ju... Klockan är ju bara 10.43 än så länge.
Läsa ett par kapitel.... ^^

FOLKRACE, foooooolkrace



Jag bjuder på den :)
Från i lördags när vi var i Amsberg.... Fooooooolkrace :D

Åh hellegud!

Tänkte gå och lägga mig... Men kom på att syster ska ringa mig när hon slutat jobbet... KVART ÖVER ÅTTA! Det är ju en hel evighet tills dess....!
Å andra sidan kanske man inte ska lägga sig nu heller, då kan man ju råka vakna alldeles för tidigt, och det undviker jag gärna när jag har ledig dag!

Längtan

Hur sjukt jobbigt är det inte att längta efter något man aldrig kommer att få... Eller inte ens vet om man egentligen vill ha?

Tjo och tjim...

Eller inte så mycket då :)
Helgen har gått i ett känns det som, så just nu är det inte så mycket tjo och tjim!

Även idag stod klockan på ringning 08.00. Inget folkrace idag, men däremot familjekort! Sen vart det fika hemma hos mig, en shoppingtur till Borlänge. Köpte en lång jeansskjorta PÅ BARNAVDELNINGEN ;) Vad gör man inte! Hehe.

T & T var uppe och hämtade vinterdäckena så det vart en liten date med dem också :D

Pöss

Folkrace!

Fy fan vad skoj det var!
Nu kanske jag inte kan mäta mig med dem jag tävlade emot ;) Men kul var det!
När vi väl kom fram till final heaten så gick det inte alls, fick sladd och snurrade runt några varv, hahah! Fast det vart nästan roligare efter det, för då fick man ju faktiskt känna på att inte var farligt ;)
Asballt iaf! Kommer lätt göra det igen!

Jag mår bra!

Ja, jag mår faktiskt BRA! Har världens undrebaraste vänner :) Nog för att alla inte bor här brevid mig, så finns dem alltid där <3

Å så har jag ju en familj som inte går av för hackor heller!

Jag är frisk, och det är ju alltid ett+

Har dock börjat tröttna på mitt jobb, jag blir ju lätt uttråkad, och man skulle väl kunna säga att bägaren är fylld till bredden nu... Men, vad göra? Jag har ju ingen aning om vad jag vill göra med mitt liv, och då blir man ju lätt bekväm med ett heltidsjobb som betalar quite good ;)
Eftersom att vi inte är så många som jobbar där så har arbetslivet inkräktat på privatlivet, inte så genomtänkt alla gånger!!!

MEN, bortsett från jobbet så mår jag faktiskt SUPER!!!

Pöss

Thursday

Snart är det helg!
Satt och kollade på "nya" lyxfällan, men det var inte samma sak. Jag saknar Charlie och Mattias :( Så när andra reklamen började så sket jag i't och sprang en vända istället :D
Får väl ge dem en ärlig chans och titta ett par gånger till! OM det inte är sånt perfekt springväder som det var ikväll!

Min plan ikväll var ju att titta på lyxfällan sen lägga mig och läsa. Ska ju faktiskt vara hos frisören 08.00 imorgon bitti :S
Så blev det inte... Jaja, det ger sig!
Helgen är maxad. Lördag morgon ska vi folkraca lite ;) Pappas 60-års present :) Synd bara att jag är den enda tjejen som ska köra.. Jag och alla biltokiga karlar... Typ! Sen blir det till att umgås med familjen.
Förhoppningsvis kommer T & T upp lördag kväll, så jag får krama lite på dem oxå.
Söndag morgon ska vi iväg och ta familjekort, mamma och pappas bröllopspresent (gifta 40 år OMG)!

Pöss

Trött så trött!

Och ändå sitter jag här :S
Hjärnan går på högvarv men det vill inte komma ut, jaja, det kommer när det vill!

Fortfarande sjukt förvånad över att folk tror sig vara del av ens liv, när dem inte varit det på eeeen väldigt lång tid.

Måndag igen

Idag har det inte varit någon bra dag.
Jaja, ny dag imorgon :)

Bästaste

Har haft besök av bästaste Malin i ett par timmar :) Mys på högre nivå!
Vi skulle behöva år och dar på oss om vi skulle prata om allt på en och samma gång ;) Idag fick det bara  bli ett par timmar. Det är alltid något!
Idag låg det mycket fokus på karlar, och bekanta. Hur vissa (antagligen i sin egen osäkerhet), tycker att det är okej att nedvärdera och visa sig vara bättre än en annan (i deras ögon). Hur vissa 'vänner' inte märker att man gått från vänner till knappt bekanta, för att dem är så upptagna med att prata om sig själv att det inte slår dem att dem inte vet något om en eller att man ens umgås längre... Weird. Det kommer alltid att finnas tillfälliga människor i ens liv, bland alla underbara vänner man har och alltid kommer att ha <3 Inget konstigt i det, men man blir fundersam när dem själva inte märker att man faktiskt inte har nånting gemensamt längre, och detta för att dem är så upptagna med sig själva, suktar efter bekreftelse, a bit of an attention whore liksom!
Jaja, nog om det.

Är fortfarande inte riktigt hundra efter i fredags, har dock inte lika ont, det går i vågor nu... Woho!
Det ger sig!

Dock har jag ätit något som gör att min mage står rakt ut :S

Så nu tänker jag nog faktiskt gå och lägga mig. Såna här dagar saknar jag att ha tv i sovrummet... Men det känns som ett i-lands problem och verkligen inte aktuellt!

Pöss

Lite besviken!!!

Men nu bryr vi oss inte om det, inget jag kan
göra åt det iaf!

Cellprovstagningen gick bra... Får väl se på riktigt om någon vecka!
Var ju även på p.medels rådgivning, kände att med mitt minne är det väldigt onödigt att använda minipiller... ;)
Vad vart det då?
Spiral.
Tyckte inte att det gjorde så ont att sätta in den, klart att det kändes!
Typ en halvtimme efter att hon satt in den så började det göra ont, så jävla ont! Mensvärken från helvete utan att ha mens...! Men hon hade ju berättat att det kunde kännas så. Men jag hade väl kanske förväntat mig att det skulle göra liiiite ont. Men icke! Jag har levt på värktabletter hela dagen och inte varit sådär super effektiv på jobbet idag, but I couldn't care less! Vetekudden är min bästa vän just nu :D Synd bara att den svalnar så fort! Hoppas att jag får sova inatt, bara jag somnar ska det inte vara något problem. Kanske inte blir Västerås imorgon, vi får se... Måste ju orka med sig själv också ;) Och Västerås finns kvar!

Nu ska jag försöka göra kväller :)

RSS 2.0