Ledig dag!

Jajjemänsan! Idag var jag ledig...heeeeeeeeeeela dagen! Har inte ens pratat med någon från jobbet idag! Helt sjukt galet!

Spenderade större delen av dagen på kupolen, hell yeah! Vart lite shopping oxå ;) Som vanligt med andra ord! Diverse nödvändiga saker inhandlades. Skor :) Ansiktsrengöring, kokböcker (?), skålar, mascara, bisolvon....alltså helt vanliga grejer :D Jajussd, höll ju helt på att glömma, inhandlade ju en massa sloggitrosor...va ju ta 3 betala för 2.....resulterade i 6 par :) Väldigt sköna att jobba i.

Vart ingen film igår! Läste typ 3 sidor av min 'Hennes', sen sov jag som en stock! Blir nog ingen film ikväll heller...får helt enkelt ta med mig dom i helgen å kolla på dom då! Kommer ju inte orka göra så mkt annat ändå!

I almost fell for it yesterday....but I think I made it!!! I think!

Var hem till S, L å lilla Olivia idag! ACK, så jäkla söt man får vara då! Världens goaste unge! Hon sov iofs hela tiden vi var där, men det gör ingenting! <3

Näe om man skulle ta å göra kväller snart kanske...jomenvisst! E ju iofs en relativt lugn dag imorrn, värre på lördag 07.15-18-15 står det på mitt schema då.....rooooooooligt värre!

Sov så sött!


Å jusste!

Glömde ju att säge en sak : GRATTIS CARRO TILL DINA SMÅ ROCKERS I MAGEN :)

Snart så...

Snart så tror jag att det är lungt! Jag tror det iaf! Men vad vet jag!?! Egentligen!

Just a lil' more time and it'll be just fine!

Allt löser sig....oftats!


5 filmer att kolla på....men det blir nog 'bara' en idag...om ens det! Det blir nog 'I AM LEGEND', för det var ju den jag var inriktad på först innans alla dom andra filmerna kom in i bilden... :)

Å så har jag ju köpt 'hennes', så den kanske man skulle ta å läsa oxå!

Väldigt omotiverad....jepp!


Slaap Lekker!

Tack å god natt!

Nu ger jag upp....! Tänker kila ner å fixa en kopp te, sen tänker jag faktsikt lägga mig i sängen å kolla på en film. Jag skiter i att klockan är 19.42...! Å somnar jag på en ggn så är det ju bara bra!


Sov så gott!!!

Tröööööööök!

Orkar inte vara förkyld! Ju mer jag snyter mig desto mer sn*r verkar produceras...(ursäkta språket). Inte så speciellt skoj kanske!

Ska snart ta ett bad...mysigt värre, eller ja...skönt ska det bli iaf!

Fuskade lite idag å var ute ett par timmar i det fina vädret. Satt i ett utvisningsbås vid bandyplan å kollade på is-gocart....! Varmt å skönt var det iaf, vindstilla var det där vi satt, skulle nog inte kunna stått där alla andra stod för där var det superkallt å blåste jättemkt! Kändes skönt att gotta sig lite i solen...man är inte bortskämd precis!

Jaja, nu blir det bad å sen en film tror jag....å soooooooooooooooooooooooooova! Så jag orkar jobba imorrn! Blir nog bra det oxå tror jag!  E ju egentligen inte sjuk.....riiiiiiiiiiight!

PoK


Vill inte va med idag!

Ont i halsen, snuvig, öronvärk, huvudvärk......you name it!

Det får bli en lugn dag idag....attans att det är så förbannat fint väder ute å knappt blåser gör d heller!
Men, men får bli en lugnt ändå, ska trots allt jobba imorrn å måndag, sen e jag ju ledig 3 dagar....får väl bli sjuk då!
Ä, det är nog inte så farligt, lite sömn å honungsvatten å så blir allt bra!

Hej så länge

Cola eller inte cola?

That's the question! Blev så sugen på cola...helt galet, men det e klart det har blivit ganska mkt cola den här veckan, så det är nog abstinens jag känner :)

Får se om jag åker å köper lite cola....svårt beslut! Jobbigt!!!



I think I'm
afraid to be happy
because whenever
I get too happy,
something bad
always
happens

                        -Charlie Brown

Nu är jag redo för en ny dag!

Vaknade precis. Sov inte ända tills lördagen :) Känner mig bra utvilad ändå! Det är skönt att kunna vakna å känna att man inte behöver kasta sig upp ur sängen....väldigt lyxigt att få ligga kvar å dra sig lite!

Himlen är blå å solen skiner för fulla muggar....Det gör genast livet mycket enklare!

Nähäpp, nu är det dags för lite frulle.

Ha en trevlig dag <3

God Kväll i stugan!

Trött som satan e jag :(
Å varför sitter jag här då kan tänkas....hmmm....Jo för det blir lätt så. Jobbar man kväll så äter man ju på en ggn när man kommer hem å sen e d skönt att sätta sig här en stund när man smälter maten. Men det först när jag satt mig här som jag känner att jag är riktigt sliten :/ Men då sitter jag ju redan här, så då kan man ju like gärna sitta en stund, haha!
Känns som att när jag somnar inatt så kommer jag sova ändå till lördag eftermiddag när jag ska kolla på 'Room Service' -reprisen.
Helt galen vecka har det varit! Men kul! Jag har nog blivit mer å mer flummig för varje dag, haha! Ledig imorrn å på lördag...häääärrrrrrrrrligt!

Näeni, nu e d sängen som gäller!

Sov så gott!

Snygga farbror BLÅ & jag!

kom inte in på bloggen igår, så jag får väl skriva nu ist!

Igår efter jobbet så tyckte vi att vi förtjänade en pizza, så vi drog till 'Venezia'. Satt väl där ett bra tag. Sen när jag åkte därifrån så tyckte jag att det var en konstig bil som åkte bakom mig...började ana oråd när jag svängde av från Lugnetleden...'Nu e d bäst att jag håller 50', tänkte jag. Hann väl komma ett par meter in där, då slår biljäveln bakom mig på det lilla blåljuset dom har i framrutan.....H-VETE!
Så jag kör in på sidan...å tankarna flödar fritt...Var ju säker på att jag inte kört för fort...hmm, vad kan det då vara...!?! Jaja, jag har ner rutan å inväntar farbror BLÅ....tänkte att nu kommer det en bitter jävel..! ICKE! Snygg som satan var han, hahaha! Vart ju mer nervös för att han var så snygg än för vad han stoppat mig för..haha! Iaf, så ville han se körkortet, å så frågade han om det var min bil etcetc. Å så fick jag självfallet blåsa...BAH, ja tjotjena, här har man jobbat hela kvällen men visst tog mig ett par bira inne på lägret...typ! Vart ju självklart negativt! Vad trodde dom, haha! Men jag antar att det e bra att dom gör sånna där random kontroller, för det e ju ändå en massa fyllon som e ute å kör! Men jäklar va snygg han va :) Made my day!
Har egentligen inga problem med att dom stoppar mig....skulle va ifall dom stoppar mig för att ge mig böter, det skulle ju inte va så skoj!
Men jag tycker inte att dom svenska poliserna e så farliga! Blev stoppad en ggn i USA, det var lite mer scary...! Den polisen var oxå galet snygg, haha! Men då var det mer sirener å så! Bara för att jag hade ett trasigt baklyse lixom...haha!

Idag har det varit relativt lungt....började jobba 11.30 ist för 13.45....moneymoney! Blir samma imorrn oxå, sen är jag ledig fre-lör...det blir skönt!
Vart mycket på jobbet den här veckan, det känns i kroppen. Men det är kul oxå...känns bra att det känns i kroppen att man gjort något! Men jisses, blir det en likadan dag imorrn som vi har haft mån-ons, då kommer jag att vara lagomt trött imorrn när vi stänger....!
Blir sovmorgon på fredag :) Måste upp en snabbis dock, för jag måste ringa barnmorskan...ska ta ut min p-stav...vet inte riktigt om jag vill sätta in en ny eller om jag ska prova ngt annat..eller om jag ska skita i allt....Svårt sånt där!!!!

Näefan om man kanske skulle ta å hoppa i säng kanske, för det blir nog inte roligare än så här ;)

PoK

Solen tittar fram.

Iaf lite :) Man kan lixom ana solskenet bakom molnen :) Det räcker för mig, det gör mig glad!

Såhär efter en dusch så känner man att livet e nog ganska bra ändå :D Jag skulle kunna bo i en dusch, duscha hela tiden...men det går ju inte, haha. Nu är det bara påklädning som gäller...orka!

Snart bär det av till jobb......kuuuuuuuuuuul! Kanske, vem vet!

Jaja, måste väl göra mig klar.

Hej så länge

Godmorgon!

Eller ja, har ju faktiskt varit vaken i 2 timmar redan...! Försöker att inte sova allt för länge när jag jobbar kväll.
Tänkte att jag skulle varit ute å gått idag, men det är så förbannat halt ute just nu...gaaaaaah! Jaja, gör säkert inte så mycket! Har lagt ner det där me Beach2008...eller ja Beach whenever faktiskt haha! Jobbar ju mest iaf, å är det någon som inte tycker om min kropp så behöver dom ju inte kolla heller, right? Bara jag får lite färg då klarar jag mig :) Men jag tycker iaf att det kan bli gå-vänligt ute, för det är falktiskt skönt att vara ute å gå.

Näe om man ska ta å dricka en kopp te kanske, jajjemän! Glo lite på tv kanske...kan ju vara nå roligt på tv, eller inte..jag kommer att sitta bänkad ändå, haha!




(klicka på bilden för förstoring)

Måndagen avklarad!

Jajjemän, nu var måndagen avklarad! Å det gick bra det med :)
Det var mkt på jobbet idag, men jag tycker nästan att det är roligare då. Tiden går fort, å så tror jag på något konstigt sätt att jag jobbar bättre när det är lite småstressigt! Jag blir lixom lite vimsigt trevlig...svårt att förklara!

Skönt med lite varmare väder oxå. Men man ska inte ropa hej än....blir kanske lite för tidigt. Är ju trots allt bara slutet av februari......många månader kvar till sommaren :) Men jag tackar och tar emot för det varma vädret vi har nu! Kanske är liiiiite för halt just nu, jobbigt att va ute å gå...men men!


Någon att kramas med skulle inte vara hetl fel det heller. Owell, jag överlever nog....kanske :)

Good Night Sweetheart, it's time to go...

Nu ska jag stänga av den här maskinen för dagen.

Sova lite var det tänkt!


God Natt

PANIK!!!

Det är vad jag har nu!
Varför?
Det vet jag inte!!! Tror jag. Antar dock att det är panik över framtiden! Vad vill jag göra med mitt liv egentligen? Vill jag plugga? Isf, vad vill jag plugga? Vill jag ens vara kvar i Sverige? Om inte, vart ska jag åka då?

Jag är trött på Sverige...igen! Fast egentligen så vet jag inte om jag är trött på Sverige på riktigt! Kanske känner jag bara så för att jag inte vet vad jag ska göra här! Det kanske känns lättare att bara åka härifrån, för då gör man ju någonting, så man behöver ju inte tänka på framtiden just då!

Jag har panik....och ångest...! Inte farligt, typ som en normal människa skulle jag tro. Men ändå!


Jag skulle kunna åka dit....bara för att! Men jag vill nog inte egentligen. Men jag skulle kunna! För ibland så känns allt bara förjävligt!

Vissa människor är falska! Dom kanske inte vet om det, eller så gör dom det. Falska för att dom är ego. Tycker lixom inte om att sätta andra människor före sig själv! Det är elakt. Falska människor är elaka! Hur kan vissa människor tycka att dom är bättre och mer värda än andra människor? Vem ger folk rätten till det! I slutändan hamnar vi alla på samma ställe än då! Svaga människor tycker om att trycka ner andra människor, för då mår dom bättre...eller tror dom bara att dom gör det?

Var på 'Barnens Skidspel' idag. Angelica å Felicia åkte 500m loppet =mellanfil. Linus åkte 1500m loppet = långfil. Dom var jätteduktiga. Snacka om skönt det var att va ute ett par timmar! Kanonväder :) I like! Så nu kommer man att sova gott inatt!

                                                       (Klicka på bilden för förstoring)

I miss my baby :/

I almost forgot....

Har ju faktiskt fixat in korten på lilla Olivia nu, kan ju passa på att visa er sötnosen :)


                         Stolt moster
(klicka på bilden så blir den större)





 
(klicka på bilden så blir den större)

Näemensåatt..

Två tändstickor till att hålla upp min trötta ögonlock skulle vara tacksamt!

Inga kort än!




Pappsen e m D å hämtar hans nya mc....så jag har inte ngn kamera..! Eller, jag har ju en kamera MEN ingen kabel! Det skulle inte förvåna mig om jag kastat kabeln.... skulle va en grej jag skulle kunna göra! Näemen om man skulle ta å bli blond kanske....på riktigt! Då skulle kanske det finnas en förklaring till mitt beteende....eller?
'Det finns alltid en naturlig förklaring'.

Skulle behöva klippa mig oxå! Frisyr? Ställe? Färga håret kanske? Tips? HJÄLP!!!


Kikat på flygbiljetter till Hollandet oxå...bröllop i sommar: 080808...Trevligt!
Så fort E & M bestämt sig för om dom ska med eller ej, så kan jag fixa det! Lutar nog mot att dom inte ska med, tror jag! Men vad vet jag...det e ju deras beslut! Huvudsaken jag vet att jag ska med...haha!

Torsdag imorrn....tusan vad fort veckorna går, helt sjukt galet! Hör det till när man blir äldre, att tiden går fortare? Det sägs ju att tiden går fort när man har kul.....! Men har jag så jävla mkt skoj just nu? Va? Iofs, vad e d för fel på att jobba å sova...egentligen? Vilka i-lands problem man dras m....det är ju hemskt!
Undra om vi Svenskar är Världsbäst på att klaga? Jag klagar mer när jag är i Sverige! Jag klagar tom på grejer som jag inte behöver klaga på egentligen....! Skyller på att jag är Svensk...å faktsikt så köper folk det...så det måste ju vara så!

Vi är på väg mot ljusare tider iaf! Så nu blir jag gladare....kanske jag slutar klaga, hahaha!
Lite jobbigt bara att jobba när det är så fint väder...! Kan ju slå vad om att det inte kommer va lika fint väder när jag jobbar kväll nästa vecka...Preeeeeeeeeeetttttttty sure! Sjukt hur vädret kan påverka en!

Snart dags för 'Room Service'...och sen, och sen, och sen....den efterlängtade premiären av 4:e säsongen av GREY'S ANATOMY!!!!! I wish you could see my happy face!!! :D

Å imorrn blire den dära spin-off:en m Addison 'Private Practice', eller vad hette den....ska nog kika på den oxå, woho! Tycker faktsikt att den verkar bra...men vi får väl se!

Jaja....hej så länge!

Time for bed!

Upp 05.30 imorrn.....kuuuuuul!
Har haft jättesvårt för att somna ett par dagar.... även fast jag är jättetrött så går det tamefan inte å somna! Menmen, det ger sig nog!


Världens sötaste tjej!

Var in å hälsade på syrran a Olivia idag! Men gudars vilken söt liten tjej!
Ville ju helst ta med henne hem jag :D
Så snäll å söt hon var, sov mest hela tiden iofs, men jag fick hålla i henne ändå :) LYCKA!

Har tagit kort på söta fröken MEN jag har tappat bort kabeln till kameran...BRA DÄR SARA! ICKE! Får vänta till pappsen kommer hem å så får jag sätta i mitt minneskort i hans kamera å fixa det så! Så kort kommer så småningom!

Shit vad svårt det var att köpa kläder åt henne då!
Ville ju helst köpa allt jag :) Blir nog bra om jag inte kommer skaffa barn, för det skulle bli så bortskämt, hahaha!
Iaf, kunde ju inte köpa allt till den lilla....(men jag ville jue). Köpte en body fr Bondelid, en body m. Nalle Puh tryck, en pyjamas m. Nasse, huvtröja å byxor m. Tiger, 2 haklappar m. Nalle Puh tryck, en liten Nalle som va jättemjuk å skön, ett Tigergosedjur som e JÄTTESTOR! Kommer säkert INTE att skrämma henne! Tror det var allt....VILL KÖPA MER, hahaha! Man blir ju köpgalen jue...haha. Men det e ju så roligt!

Får se om jag hinner att få in bilderna ikväll, annars kanske jag hinner det imorrn!

GREY'S ANATOMY IMORRN!!!!! Icke att förglömma!!!!

Bäbis :)

Vart moster imorse vid 00.30...woohooo!

En liten tjej...för vi e ju inte nog m tjejer i familjen ;)

vägde 2.9kg å va 50 cm lång.....kort kommer imorrn, har inte hunnit in på BB idag iom jobb å så e jag på väg på kalas nu!
Men imorrn blire shopping till lilltjejen å sen besök på BB!

Zzzzzz

Nu e jag sliten...!
Gick bra att jobba idag...går fort på söndagar, stannade dock kvar å hjälpte N lite....min goda gärning för idag :)

C & M var in å handlade....kul å se dom å den växande magen, så fin så :)

Imorrn blir junior ett år äldre = 16 ÅR!!!!!! SHITALABACONLIXOM! Det är sjukt vad snabbt tiden går! Tänkte vara en överjävlig moster å ringa å gratta hnm imorrn när jag går upp...05.30!!!!  Yeah man!


  
Där e han....junior :)

Tror att det e dags för mig att säga godnatt.....ska läsa lite oxå, vill bli klar med min bok någongång oxå..!

Dimmigt!

Snacka om dimmigt ute...helt galet!
Var ner till macken för att kolla om det fanns ngn bra film att hyra, men icke!
Var super dimmigt ute, såg ju knappt ett par meter framför bilen när jag körde, å snor halt var det oxå!

Blev ju ingen film, men kom hem med en burk cola å 3 tidningar...så det blir lite läsning ikväll...å så har jag ju min bok som jag inte hunnit läsa klart än....men snart så!

Jaja, nu ska jag kika igenom mina tidningar!

Än nu då?

Skulle varit iväg till J ikväll, men det vart inställ pga av vissa omständigheter...får ta det en annan gång ist!

Men vad ska jag göra då???

Slappa framför teven....tidig kväll...iofs bra iom att jag ska jobba imorrn!

Sökes: Pojkvän, lägenhet och utbildning!


Nämen om man ska fundera ut vad man ska äta kanske....jomenvisst!

Löööööördag!

Vad ska man hitta på en ledig lördag som denna??? Ingen aning!

Vädret är grått å trist, men va tusan, det hör nog till! Det är ju trots allt februari!

Har egentligen ingenting inplanerat förren ikväll...skönt kan tyckas...mmm, bara man inte blir allt för rastlös..! Undra om man orkar kolla på sjungspektaklet ikväll, kan kanske bli skoj...vi får de. Behöver inte bestämma det nu!

Känner mig lite stressad inför framtid å allt som hör den till! Vad ska man göra? Plugga? Vad? Slå sig till ro? Vart? ETCETC!!! Jag är helt enkelt väldigt förvirrad, OVANLIGT...INTE!
Passar man sig inte, kan man nog väldigt lätt bara flyta med, å så sitter man här om ca 20 år å har inte kommit någonvart, å ens bäst före datum har redan passerat för länge sen! Vad gör man då? Ångest...ö ja! Stressad? Ö JA! Jobbigt när man inte vet vad man vill göra!

Man kanske skulle ta och planera in en till utlandsvistelse...Me like! Men är det lösningen på mina problem, eller skjuter jag bara upp dom till ett senare tillfälle!?! Men man ska ju åka om man vill å kan, å det vill jag ju Å kan...eller? Man kanske inte behöver åka så långt den här ggn....England kanske? Fast iofs, om jag ska till England så borde jag vänta till nästa vår för då kommer ju Jem dit....! Australien kanske....men det var ju inplanerat till nyår....får se hur det blir med det!
USA igen....kanske!

Work

Jajjemän, snart e det dags för jobb igen....6 dagar denna vecka! Kulkul....va'? Näe...eller vem bryr sig!

På ett sätt e det skönt att jobba helg, men jag blir ändå fasligt trött när jag jobbar kväll....hmm...jaja, sånt man får leva med. Har iofs bara en vecka med bara kvällar...det e bra! Tror jag iaf, haha!

Näe om man skulle ta å göra sig iordning kanske...!

I've only got one thing to say...

*February 13th*


GREY'S ANATOMY

RSS 2.0