Vad hände med vädret?

Det regnar...hoppsanhoppsan...! Jaja, vad vore en sommar utan regn ;)




Onsdagsmys :)

Å där badar den lille...

Fiskmåsbäbisarna har flyttat in på våran innegård... BUT WHY!!?
Galen mamma som cirkulerar 24/7...!
Det gör väl egentligen inget att dom bor här, men jag skulle gärna vilja använda innergården nu när jag får allergier stup i kvarten (iom att det bara är asfalt där), men inte då... där bor dom...



Här har ni en av dom.. Söt va'? Men tyvärr har dom en galen morsa!


Fiskmåshelvete....

Imorse när jag var på väg till jobbet, så låg det två fiskmåsungar på backen precis utanför min lägenhet... OCH JA, visst fanns det väl en mor också... Hon var visst inte så glad över att jag gick förbi hennes små... NÄHÄ, men då kanske hon ska ha bättre koll på dom så dom inte ramlar ner på backen.... MAYBE!!! Jaja, en språngmarsch för att undvika attack från en gaaaaalen mor!

Fick reda på i veckan att en vän ska ha barn i december, skojsigt värre... :D
Har även funderingar på om det kanske är ännu en bebsi på g på annat håll...! Får spana lite, hehe! Men jag å lil' brukar inte ha fel så ofta :) Kan dock bli väääääldigt intressant! Men som sagt, vet inte..! Antar att vi snart får veta om det är så...!

Nu, chips och dip <3




Till helgen blir det bus med den här lillkillen *mys*

Glad Midsommar

Hoppas att alla haft en bra dag so far! Gick gaaalet snabbt på jobbet, mycket folk!
Finväder när jag skulle och till ma & pa = nedcabbat :D

Spenderade en massa mystid med stora O. Hon e gó.

Jag - Hoppsan Kerstin
O - Hoppsan mormor

Haha, humor... Det är nämligen så att O's mormor heter Kerstin... Haha!

1 down, 7 to go... Yay, hoppas på finväder nästa vecka så man kan sitta på innergården på em :D  Och så hoppas jag självklart på finväder nästa helg... För då blir quality time med Pecke (som O:et säger ;))

Pöss

8 dagars arbete på schemat...

Jajjemän, när alla firar midsommar ska jag arbeta... Gråter väl inte floder för det...! Imorgon är det kortpass, 7-15.15... Kommer att gå superduperfort! Sen hoppas jag att det är finväder, för jag hade tänkt att åka nedcabbat till mamma och pappa... ;) Det vore NAJS!

Finväder har det varit dom här två lediga dagarna, och det tackar vi för!

Joggrunda idag, softish... Sen när jag väl kom hem, svettig och allmänt äcklig så sprang jag in på pizzerian och beställde en pizza. Man måste ju äta hur det än är... ;)
Han med att krama på T & T oxå... Det är great!

Ska försöka plocka ihop lite i lägenheten innan jag går och lägger mig, men måste vänta på att ansiktsmasken torkar först.. Woopeei!

Vart lite shopping idag, det är great...!

Pöss

8 dagars arbete på schemat...

Jajjemän, när alla firar midsommar ska jag arbeta... Gråter väl inte floder för det...! Imorgon är det kortpass, 7-15.15... Kommer att gå superduperfort! Sen hoppas jag att det är finväder, för jag hade tänkt att åka nedcabbat till mamma och pappa... ;) Det vore NAJS!

Finväder har det varit dom här två lediga dagarna, och det tackar vi för!

Joggrunda idag, softish... Sen när jag väl kom hem, svettig och allmänt äcklig så sprang jag in på pizzerian och beställde en pizza. Man måste ju äta hur det än är... ;)
Han med att krama på T & T oxå... Det är great!

Ska försöka plocka ihop lite i lägenheten innan jag går och lägger mig, men måste vänta på att ansiktsmasken torkar först.. Woopeei!

Vart lite shopping idag, det är great...!

Pöss

Morning

Eller ja, vaknade runt 7.30, kilade ner till tvättstugan för att se om det fanns tid, och det fanns det. Snart klar med tvätten, vart bara 4 maskiner.... Skönt att få det överstökat innan det blir för mycket!

Skulle ju sola med E & M, men det var så jäkla mulet när jag vaknade...
Pratade precis med mor, och vi bestämde att vi skulle åka och busa i Svärdsjö ist... MEN vad ser jag när jag tittar ut, jo det börjar visst klarna upp... Haha, fint Sara! Får helt enkelt packa ner bikinin ändå tror... Just in case!

Skön träningsvärk i låren efter joggrundan igår :D Me like!

Nehej, om man ska gå ner och fixa det sista i tvättstugan, får bli till att hänga det sista i badrummet..!

Pöss

Som man bäddar får man ligga...

Min säng är visst obäddad och typ skriker -Saaaaarrrraaaa, kom och lägg dig! ;) Var väl kanske inte det jag syftade på med rubriken, men ändå!

Jobbade till 15.00 idag, sen åkte jag, lillesyster och M iväg och spelade minigolf... Kul som attan, måste nog träna lite dock ;) Varken vann eller kom sist så inte ska jag gråta! Sen satt vi i solen och åt glass... Göttans! Satte mig även en stund på innergården när jag kom hem, hann med ännu ett kapitel i min bok :D

Sen drog jag på mig träningskläderna och tog en kålgårn-vända :)
Nu är det mindre skojsigt, vart akut förkyld, eller så är det allergierna som spökar! Så det blir att sova på två kuddar inatt, annars kommer jag inte kunna andas.

Just nu väntar jag på att min ipod ska ladda klart... Å så måste jag smörja in ögonlocken, för det kliar som attan... Urk, orka!


Pöss

Pigg

Det var jag iaf när jag kom hem. Det hade dock hunnit bli molnigt när jag slutade, så jag hamnade i soffan :S Men det klarnade upp fram på kvällen så det vart en joggvända runt kålgårn. Känns som det var år och dar sen... ;) Skönt var det iaf. Kom hem och började städa och plocka.... Glömde helt bort tiden och när magen började kurra vid 20-tiden så vart det lite panik... haha!
Nu är jag däremot segare än segast... Tur att det bara är tandborstningen kvar ;)

Pöss

Nog kom det en glädjetår... :)

Kollade precis på Daniels tal till Kronprinsessan.... OMG... Och visst kan jag erkänna att det kom en..eller kanske till och med ett par stycken glädjetårar!
Jag önskar dem all lycka... Fy tusan vad fina dem är tillsammans :D

160 års fest!

60+40+60
Jajjemän, igår hade vi 'kalas'... Vi firade mammas 60-års dag, pappas 60-års dag, och deras 40-ÅRIGA BRÖLLOPSDAG! Rubin Bröllop med andra ord! Trevlig tillställning med släkt och vänner!

Här kommer en bild på mig från igår... Hade även en före bild, men inte ska ni behöva se mig i bh och handduksturban ;)



(klickbar bild)

Nu ska beställa hem lite bilder från igår.... Och från USA, ska fixa ett album som jag ska ge till min familj där.

Pöss

<3

Idag har min storasyster förlovat sig :D
That we like!!!!

Sitter och kollar på 'Hairspray' :) Den är bra, man blir så glad av musikalfilmer...!

Måste väl hoppa in i duschen när nyheterna börjar vid 22.... Börjar 7 imorgon, sen har vi inventering så det blir väl långpanna imorgon... Peeeeeeeengar till Sara!


10-11 timmars sömn...

Jajjemän... Sovit det har jag gjort... Vaknade visst 11 och trodde att klockan var typ 8, men inte! Haha!
Började rensa bland alla papper igår, jobbigt men kul som attan... Hittade mina flygbiljetter från när jag 'flyttade' till USA, nostalgi :) Ska bli kul att åka tillbaka i sommar.

Om jag tar tag i mig själv så kanske jag hinner rensa garderoben innan jag åker till mamma och pappa idag, för då kan jag ju ta med det jag inte vill ha.... hmmm, kanske! Måste ner på stan också innan skjutsen kommer!

Snart dags för sängen

Jag är sjukt trött, idag igen.. :S

zzzzzzzz

Jag är trött, men kan fan inte sova :(
Pratade med Lina i typ 1.5-2 timmar efter jobbet igår *mys* Varför ska Sverige vara så jäkla avlångt för... Lite långt att åka till Malmö över en helg... Får ta en långhelg nångång framsöver :)

Gick och la mig i skäplig tid, höll ju på att gäspa käken ur led, men så fort allt var avstängt och släckt och jag låg i sängen, tror ni att jag kunde somna.... Nej då! Låg och vände och vred på mig, efter ett långt tag så lyckades jag väl somna :S Sen vaknade jag runt 8.... Inte utsövd kan jag säga.... Men vad gör man...! Det är väl bara att gilla läget!

Jag skulle behöva plocka och rensa lite också, tiden kommer att gå jättefort även fast det inte känns som det...! Och förhoppningsvis blir det riktig sommar snart, och vem vill sitta inomhus och rensa sina grejer då?

Idag flyttar M till Västerås :(
Det blir nog bra, bra med en nystart för henne, hon kan behöva lite nytt att pyssla med. Och så långt är det faktiskt inte till Västerås...!

Haha

Konversation mellan mig och syster E idag, som gick typ så här:

Jag: Jag måste komma ihåg att köpa present till Sarah innan ni åker till Holland.
E: Ja just det. Sandip trodde att hon kommer ha typ 80-86 i sommar, så om vi köper typ stl 74.
Jag: ???? Va?
E: Jaa, iom att hon kommer att stl 80-86, så köper vi 74 för att vara säkra....
Jag: VA? Hur tänker du nu..Hon kommer att ha stl 80-86 och vi ska köpa 74...?
E: Jaaaa, för om hon växer mer....
Jag: Jaaaa, men 74??!!! Sa du inte att hon skulle ha 80-86?
E: Jo, och då köper vi 74...
Jag: ...... Really.....
E: ......
E: Aaaaaaaaaaaah, nu fattar jag! HAHAHA 90 menade jag förstås...!

Under hela den här konversationen så tittar min syster på mig med en blick 'men snälla människa, är du helt jäkla tappad eller... Hur svårt kan det vara att förstå'...!
Haha

MTV BREAKFAST CLUB TOP 10 : BOY BAND

Har tv:n på i bakgrunden med MTV på i väntan på BL reprisen. Först BSB, sen FIVE och nu Westlife... Tänkte WTF, tre i pojkband i rad, are you kidding me...! Sen kikade jag upp och då stod det ju att det var boy bands, haha! Många minnen som smyger sig på.... GALET!

T's kompis E var hit och kollade på lgh igår... Hade självklart T och söta M med sig (skitkul att träffa dom). Om vi säger så här.... Han ser ju inte sämre ut än vad han gjorde sist.... Snarare så har han blitt snyggare *wootwoot* ;) Kan vara bra för mig att tänka på något/någon annat/annan.... hmmm... we will see :) Haha...!

Kommer en tjej och kollar på lägenheten runt 11.... Woho... Eller nått!
Tvättar gör jag också, det är väl mindre skoj, men nu är allt tvättat och hänger på tork!

Puss

Haha, I'm so funny!

Deklarerade ju så fort jag fått papperen... Bra gjort Sara! Sen var väl jag aldrig in och kollade något mer...! Gick in idag för att jag var nyfiken... Kunde visst inte ange det kontot som jag gjort, haha. Fint Sara! Jaja, jag hoppas att det löser sig ändå ;) I'm too good...not!


Jag har precis förstått meningen med 'hovering'.......... Inget dåligt med det.... Men det underlättar ju inte för mina tankar... Jaja, det löser sig!

Dessa jävla studenter säger jag bara.... JÄTTEKUL att dom tar studenten, men man behöver inte börja festa redan på måndagen innan studenten! REALLY! Jag är gammal och jobbar heltid, jag behöver min sömn annars funktionerar inte jag! Fråga killen jag köpte min NANO av idag, Jag sluddrade som en full... Ja, student kanske ;) Menmen, kanske får skylla mig själv om jag bosatt mig mitt i stan... MEN ÄNDÅ!!! MÅNDAG FFS!!!

Sover dåligt ändå... Tyckar att jag sover bra, sover hela natten utan att vakna, men när jag väl vaknar så är jag superdupertrött.....! Därav inget gymmande.... Blir ju iofs piggare av att gymma, men O.R.K.A gå upp tidigt, nej just det...! Jaja, det ger sig! Onsdag imorgon, det är great! Halva veckan gjord :D

Kolla på matbord när jag är hos mor & far på söndag, onödigt att köpa ett nytt på en gång när man kanske hittar något hos dem ;)

Känner att det här bara blir snurrigt.... Brist på sömn... Blir nog bättre imorgon... Ska förresten kolla på BL imorgon för första gången den här veckan...YAY!

Puss

Måste diska...

Jag måste verkligen diska.... Och det är nu!
Vart inget gymmande imorse, var galet trött så jag ställde om klockan och sov 2 timmar till. Gör ett nytt försök imorgon :) Sen kommer ju mor in vid 10-tiden, då bär det av för att införskaffa en NANO :D:D:D:D

Nu är det så där farligt mycket tankar i snurr igen...! Självförvållat, ja... Men ändå...!

Jag vill så gärna att det ska bli torsdag... Frisörtajm :D Ser förjäklig ut just nu! Sen måste jag fixa ett kort till mitt internationella körkort, kanske har tid att fixa det då :)

Jaja, nu ska jag och mina tankar ta en kopp té, kanska diska... Och S.O.V.A :D

Puss



Saknar :(

Tack och hej

Nu överger jag den här veckan, och hoppas att jag vaknar redo för en ny imorgon!
Inget på tv, som vanligt med andra ord! Blir nog till att läsa lite innan jag hoppar i säng!

Puss

Done

Vart en runda iaf :) Går bättre och bättre för varje gång jag ger mig ut (duuuh, vore väl konstigt annars). Har aldrig varit en fan av att jogga/springa.... Men jag tror att det kan bli min grej :D
Får se om jag orkar med en vända till gymmet imorgon innan jobbet...kanske :)
Får ju inte bli för mycket av det goda heller... :S

.......

Vart inget tvättande, var redan bokat :( Jaja, en annan dag... Ska jobba hela veckan så hur mycket kläder kan man behövas använda ;) Egentligen!
På tisdags ska det inhandlas en ipod nano :) Känns som att det kan behövas med allt resande i sommar :)

Skulle behöva ut och springa, men jag vet inte om jag orkar är seg från helgen och lite lätt illamående ;) Men jag känner att min kropp och framför allt min huvud behöver det, för tankarna håller på att göra mig galen... Men men, det löser sig så småningom skulle jag tro!
Vet inte ens vad jag ska skriva.....

Jaja, jag ska kolla klart på 16 and pregnant, sen får vi se om det blir nån aktivitet...

Tvätta....

Undra om jag ska försöka masa mig ner för att se ifall tvättstugan är ledig.. Man kan visst tvätta på nationaldagen :) För vädret är fan inte najs, så ute vill man inte!
Var ju iväg och träffade päronen.... Hade tur, det började regna precis när jag kom under tak. Och när jag gick hem så sken solen :D

Tvättstugan var det!

Urk

Ibland så förvånar jag mig själv!

Tåååålamod....

Woooaaaaa.... Jobbat med dem två nya idag igen...! Vad säger man.. Tåååålamod ;)
Jaja, vi får hoppas att tempot infinner sig snart :) För det kommer att behövas!

Sprang en vända runt kålgårn när jag kom hem, kände att jag behövde få ut lite frustration ur kroppen!

Dubbelavsnitt av Cougar Town nu, we like :)

Puss

Frukost

Vill inte öppna gardinerna :( För då får man ju se det fina vädret vi har, då blir man galet deprimerad för jag måste ju gå till jobbet om en timme...! Jaja, frukost var det!

RSS 2.0