Tittar in och säger hej!

Trött är jag, väldigt trött! Jobbat sen i fredags, och idag har jag haft 2 newbies på jobbet...! Det går det med... Men allt tar liiite längre tid bara.... Och innan dom fått upp tempot, rutiner, och det ena med det tredje, ja då är det jag som får göra det mesta... eller ja allt faktiskt!
Menmen, än så länge är det lugnt. Det var ju första dagen idag... Tålamod, tåååålamod min vän!

Lägenheten är uppsagd! Flyttar ut i augusti :) Me like. Snart får man börja packa :D

Bokade resa till USA igår... Fy tusan vad skönt! Men man vart lite fattigare, men det är det lätt värt!

Ska boka Hollands resan snart också, tur att jag inte bokat den än. Pratade med Sheila idag och jag ska komma dit en dag tidigare och åka hem en dag tidigare. :)

Fint väder ute :) Synd bara att man jobbar. Menmen, jobbar man inte = no dineros!!!

Puss

Sängen kallar!

Jajjemän, nu måste jag försöka sova lite, det är ju faktsikt jobbdag imorgon!
Var till borlänge med mor idag.. Trevligt, trevligt. Hittade en jeansskjorta som var sååååå skön. Men jag är ju inte så förtjust i jeansskjortor så det kändes lite onödigt att köpa en för 1300;- , kanske ;) Haha.
Vart middag på BK, Yummie!
In en vända på City Gross.
Hem laga lite mat till matlådor :) Så nu har jag matlådor till hela helgen. Vart lite besviken dock, för när jag skulle hälla i grädden jag köpt så var den gammal och klumpig :( Så det var bara att ta på sig sprinter skorna och rusa till jouren för att inhandla ny grädde... *suck*..!
Sen vart jag så trött på min lata sida, så jag tog på mig springskorna och joggade en runda... Galet drygt, men lätt värt det!

Jaja, sängen var det :)

Puss

Fundersam.... :/

Nu fick jag något att fundera på...!

Här sitter jag!

Skulle visst städa, haha! Går bra för mig vill jag lova ;)
Jaja, varit på stan med T, hann med 2 fikor :D Och en runda på stan, shoppade loss på JC, 2 linnen vart det ;) Sen inget mer. Kan ni förstå, jag köpte bara 2 linnen! Whatthefuck!
Har dock hittat en lampa för 600;-, men jag vet inte riktigt! Den är jäkligt snygg, men är det värt det?! Man kan ju alltid flytta med sig den.... Meeeeeeeen ändå! (Vad fan är det som har hänt med mig, innan hade jag aldrig tvekat, bara dragit kortet och sen hade det varit bra med det)!

Nej ni, nu ska jag städa klart och hoppas mor kommer in till stan så jag får åka och köpa lite mat :) Inget skoj att äta i min kyl/frys/skafferi... Inte tomt dock, bara tråkigt och inget som jag är sugen på!

Blir nog lax ikväll, så jag måste väl plocka fram den..

Puss

Torsdag

Teven är konstig...!
Funkade ju kanoners i tisdags när jag kom hem. Igår funkade den som den skulle.... Iaf den lilla tiden jag kollade! Imorse slog jag väl på teven runt 9.30 -tiden... Men vid 10.15 typ vart det helt svart... SUCK! menmen, den får stå av nu ett tag, för jag vart ju uppringd av en Tele2 snubbe 2 ggr igår, och han sa att dom höll på att byta något (eller nått). Så jag kan gott och väl lyssna på musik ist när jag viker tvätt... :)

Får se om T vaknar snart :) Annars kilar jag över till M och L en snabbis. Dom drar ju till Frankrike imorgon, inte alls avis ;)

Nej, tvätten var det!

Puss

SATC...eller Scrubs?

Mitt i-landsproblem ;)
Förut kollade jag alltid på SATC innan jag gick och la mig...visades 23-00. Sen slutade dom med det och jag började kolla på Scrubs istället!
MEN NU DÅ!?!
Nu har dom börjat visa SATC igen..... Ibland så är mitt liv jobbigt...! Skönt när man för en liten stund kan lägga alla andra tankar åt sidan, och tycka att det här är det värsta som kunde hända EVER ;)

Trött är jag iaf, lång dag, men med en massa mys :)
Det enda jag lyckades komma hem med var ett par mörkläggningsgardiner ;) 700;- fattigare!
Jaja, lön imorgon... Lönespec. idag... Verkar som att jag kan äta och bo gott även den här månaden ;)
Dock ska iaf en flygbiljett bokas snarast... USA!!!!! Pratade med L idag! Satt och drömde om ställen vi skulle åka till, memories :D

Imorgon blir det lite quality time med T innan hon måste jobba!

Nu måste jag försöka ta mig till sängen... *lycka till*

Puss

God morgon

Snart på språng :)
Vaknade dock för typ en timme sen... Varför sova längre liksom  ;)
Solen skiner redan, dock inte så varmt än, men vad gör det jag skaju spendera dagen inomhus...

Ha en bra dag!

Puss

Jag blir så matt...

Ibland så undrar man bara 'varför'...?! Men det här är något jag aldrig förstått och med all säkerhet aldrig kommer att förstå heller! Så egentligen borde jag inte lägga ner tid och energi på det. Men när det drabbar andra så är det svårt att inte tänka på det!!!

Annars då?!
Jomensåatt. Känner mig instängd... Lägenheten är full till bristningsgränsen (känns det som iaf), hjärnan är full med tankar som inte blir ord, hjärtat är överfullt med en massa känslor som inte kommer ut! It's stressfull!

Teven funkar igen :D
Tvätten är tvättad, så nu ska jag bara bädda sängen, och eventuellt vika in tvätten, eller så blir det imorgon ;)

Upp tidigt imorgon, skjutsen kommer innan 8. Sen bär det av till Gävle för att se ifall lillesyster behöver en till ögon operation eller om det räckte med en.
Sen står det shopping på schemat. Storesyster S har väl inte varit på en riktig shoppingrunda sen innan V tittade ut, så hon är gaaaaalet sugen. Så jag, E och mamma får agera bärhjälp. Hennes enda måste under dagen är att mata den lille när han är hungrig ;)

Undra om jag ska ta mig en kopp té innan sängen kallar :)

Puss

Konstigt...

För typ 4 år sen åkte jag till USA! Som jag ser det nu var det bland det bästa jag kunde ha gjort! Men när jag läst gamla inlägg så hade jag nog bland dom värsta stunderna där också! What doesn't kill you, only makes you stronger!

Blir en resa till USA i sommar :D
Det är 3 år sen jag kom hem, så det är faen dags att åka tillbaka nu :D

En sak är konstig dock, samma person som påverkade mina känslor till en början under min vistelse där, gör det än idag... Både till gott och ont! Det går i perioder, vissa perioder blir jag GALEN andra bryr jag mig inte ett skvatt! Det är konstigt hur människor kan påverka en!

Idag när jag kom hem från jobbet och slog på teven så var det bara svart!!!
Ringde Tele2, fick rådet att köpa en ny antennkabel. Sagt och gjort, men tror ni det funkade då?! NOPE! Så det var bara för mig att ringa dom igen, dom skulle prata med teknikerna och göra en felsökning, det skulle visst komma igång av sig själv annars skulle dom ringa! Gick ner till T för att se Biggest. Ingen ringde så jag tänkte att nu funkar skiten... HAHA, in my face! Orkade dock inte ringa då, så det får bli imorgon efter jobbet.. Woohoo!
Det är så jäkla typiskt! Men men, tyst som attans i min lägenhet iaf!

Och jag som skulle städa hemma idag, vart inget med inte! Får bli imorgon em, ska ju trots allt tvätta då...tjiiihooo!

Nu ska jag nog förflytta mig till sängen, lite ångest känner jag allt, för jag brukar ju somna till teven.... oooh myyy, hur ska det här gå.. :) Är nog bra för mig ;)

Puss

A trip down memory lane....

Har läst lite äldre inlägg.... OMG! Vissa grejer har jag helt glömt bort... Det var konstigt, både bra och sorgligt!

Nu ska jag sova... Typ 2 timmar försent....!

Puss

I wish I could go NOW!!!






Fy fajsiken vad great det skulle vara!

Duscha???

Kanske man borde gör, men det känns så jäkla drygt ;) My life sucks! ;)

What to do!?

600 kort

Det har jag sorterat och satt in i album! Kul, kul! Nu ska jag bara beställa hem ännu mer kort, mest för att jag tycker att det är så kul att sortera ;)
Höll på att börja gråta när jag kom till Egypten bilderna... Kul att sitta och kolla bilder när man är brun som en pepparkaka, när man sitter här hemma i regniga Sverige och är vinterblek... :(
Jaja, ingen idé att gråta nu :D

Snart är det dags att boka biljetter till USA :D

Känner mig lagomt helgfet just nu :) Har nog levt på godis den här helgen, beach 2222 here I come ;)

Idag vart lite lugnare än igår. Vaknade först vid 7, lyckades somna om och vaknade vid 10 igen *sweet*. Kollade klart på filmen jag somnade ifrån igår (såg väl 4- kanske 5 minuter på den). Sen in i duschen, på med lite kläder och sen ner på stan. Strosade runt lite med mamma, köpte en jättefin tröja på kappahl. Fikade lite, sen bytte jag mamma mot M :) En långfika, innan jag åkte med storesyster S och V till City Gross. Lille V somnade på min arm och sov skönt där i typ 1.5 h. Det är mys på hög nivå. Stackars lilla o var hemma med feber :(
Innan dom släppte av mig så följde jag med dom in och beställde lite mat. Innan vi skildes åt så la lille V en liten kräka på min nya tröja som tack ;) Härligt med kids!

Puss


Trött...

Det har blivit lite lite sömn dom senaste dagarna, men det gör ingenting, för det har varit trevligt! I torsdags kom M hit efter att jag slutat jobbet... Vi snackade konstant mellan 21-03, Var inte många sekunder det var tyst kan jag lova! Trevligt som attan! Tråkigt bara att hon bor i Norge och gångerna vi ses blir så få!
Igår var jag ute på 'en' fredagsöl efter jobbet, haha! Det vart flera, var inte hemma förrens 2 :D Upp igen runt sju, för att infinna sig på jobbet för personalmöte klockan 8... Tror ni ögonen gick kors eller, haha! Jaja, jag överlevde mötet. Sprintade hem för det hade ju hunnit blivit kanonväder under tiden vi hade möte. Bytte kläder gick ner på stan och blev upphämtad av storesyster S med barn :D Vi for upp till Puttbo för ko utsläpp, fanns en massa djur att klappa på, men O var inte så sugen på det, men traktorerna var desto mer intressant...! Ner på stan en vända, man måste ju äta och fika :D
Hem, satte mig på innergården med en bok, det var soft!
Hem till E & M en sväng.
Käka med A
Och nu är jag äntligen hemma, trött som faen! Har även sorterat och satt in 300 kort i album. Har en hel del kvar, men det får bli imorgon eller nått...! Nu ska jag läsa nya SOLO, och sen ska jag förflytta mig till sängen och se filmen jag hyrt... Somnar väl säkert, men då får jag väl se den imorgon då, det är inte hela världen!
Det var meningen att vi skulle ut på lördagsöl, men jag bangade... :D Börjar bli gammal!
Puss


Upp

Ner, upp, ner, upp, ner, upp, ner, upp, ner, upp, ner, upp, ner, upp, ner, upp...
Sova lite så kanske allt är löst imorgon när jag vaknar *håller tummarna*...

God natt

1000000000000000

Tankar, men inget kommer ut...... Så jäkla jobbigt!
Hur kul är det att vara bitter hela tiden... Just det, inte så jävla kul! Men just nu är det det enda jag orkar vara!!!
Jag vet att jag inte är rättvis just nu, men jag orkar inte ta tag i något nu heller...! Jag är så jäkla less på allt nu, så jag måste få vara prio ett i mitt liv....
Suck it up and get on with it!

Pöss

Tränat :)

Klockan på ringning imorse 07.40....!
Första tanken var ' Näej, vem fan orkar träna så här tidigt?'.... Fem sekunder senare... 'Men för ihelvete Sara, ryck upp dig!'.... Sen traskade jag iväg och spenderade en timme på gymmet.... Så jäkla skönt!

Puss

Måndag

Måndagen är gjord, wiiee! Jobbade med C för första gången på huuuur länge som helst :) Det var gräjt! Värsta dream teamet idag... Jag, E och C... Kan det bli bättre liksom!

Dock har jag varit på dåligt/konstigt humör idag, så jag tänkte att en springtur efter jobbet skulle väl lösa det.. :) Men nej då... Syster S ringde, så vi vart och prata ganska länge...! Får ställa klockan så jag kan kila iväg till gymmet imorgon bitti ;)

Härligt med solsken :) Hoppas att det gör under med mitt humör, för inte fan orkar jag gå runt och vara bitter!

Puss

Är man förvånad...?

Nope...!

Skulle jag fuska på mitt jobb då skulle jag inte ha mitt jobb kvar så länge till kan jag lova....! Nu jobbar jag iofs inte inom restaurang utan i butik... Men ändå!
Sen har ju vi ganska täta kontroller så det skulle upptäckas ganska så fort om någon gjorde något. Sen har vi det ganska så bra ändå, för vi varken packar eller märker färskvaror... Det enda vi gör är ju att billigare märka dom vid behov...
Äsch då, vi får väl se vad som händer med det här... Det ger sig :) Synd bara på dom anställda som råkar ut för det...!
Tror dock inte att så många kommer att välja bort donken bara för det här!!!

Nu ska jag duscha... och sen blir det nog sängen för mig!

Puss

McFusk & co....

Det sitter jag och kollar på nu.... Får se hur det artar sig... :S

Gaaaaalet trött är jag, fick sova hela natten utan ett endaste snörvel :D Men ändå så är jag trötter :(
Jaja, nu ska jag kika på det här... får se ifall jag kikar in med kommentarer senare... ;)

Puss


Ah men WTF!

Satt här och skrev i godan ro... Det inlägget finns inte mer... Satan vilket klåpfinger man är då! Jaja, det är bara ord..!
Haft fina dagar med familjen iaf.... Massa bus och ståhej :D

Fick knappt sova något inatt dock... Och det börjar kännas nu, vart en jobbig dag på jobbet. Hängde med T igår kväll, kom väl hem runt 12-snåret somnade ganska snabbt. Vaknade och tänkte nääääej fan, ska jag upp nu så dööööööööööör jag, så trött var jag. Men efter en kik på klockan så visade det sig att den 'bara' var 3... Men varför vaknade jag då kan man tro... JO, det var den här jäkla nytillkomna allergin som spökade.. Jajjemän, så en gång i timmen vaknade jag.. Kan hända att jag jag sov 4-6 utan avbrott... TJOOOOOOOHOOOOOO, är det inte härligt! Halv 8 gav jag upp och gjorde mig iordning och gick till jobbet! Jag blir galen på det här. Men så länge inget svullnar upp så klarar jag mig... Skulle iofs vara bra om det vart något så jag kunde få komma iväg och träffa en riktig doktor! För min han verkar då inte intresserad av att ta reda på vad det är... Men, det ger sig!
Hade lätt kunnat sova en stund på jobbet, men jag tror inte att det skulle vara så uppskattat ;)

Våren har kommit till Falun :D
Synd bara att jag jobbar, men det är väl som vanligt!
Regnade imorse när jag knatade till jobbet, eller det duggade lite, var väl en 15 grader ute.. Men det klarnade upp under dagen... Passerade väl 20 strecket tror jag... Men vad vet jag, jag jobbade ju hela dagen...!
Jaja, dags att borsta bissingarna och hoppa i säng, hoppas på mer sömn inatt...! Fortfarande många dagar kvar på min jobbvecka så jag kan behöva lite sömn :D

Puss


Jaha

Då var det bara lite lunch kvar att fixa då... :D Men vad? Ägg och bacon kanske :D
Borde väl ta ett varv med dammjägarn' ... Och putsa porslinet i badrummet .... Hmmm, vi får se..! Tvätten är iaf tvättad... Ska bara vikas in. Blommorna har fått byta krukor och fått ny jord... Jag har duschat... Vad mer... I dunno!

Besöket är förhoppningsvis på väg och här inom nån timme :D That we like :D


Onsdag

Onsdag = ledig dag!
Jobbar helg så jag är ledig idag och imorgon... woohoo! Men inte har jag sovmorgon för det..! Vaknade halv 7 (!!), låg säkerligen och vände och vred på mig innan det.. men orkade inte fortsätta försöka somna om vid halv 7..! Slängde i första tvätten vid halv 8, så nu ska jag snart springa ner och slänga i dom 2 sista tvättarna. Blir lakan och handdukar, fint väder är det ute också så lakanen ska få hänga på tork ute :D
Ska kila upp på vinden och hämta ner 2 större krukor också, för mina stackars fredskallor måste få det lite större... :)
Jaja, tvätta var det!

Puss


Bitter är jag

Och orka göra något åt det!

MEN, imorgon lägger jag den bittra och deprimerade jag åt sidan, för det kommer fin besök från Flen! Det betyder en massa bus och mys med familjen... Tokgalet kommer det att bli med alla di små :D

Tror bitterheten och depressionen beror på att jag känner att jag inte kommer någonstans, att mitt liv står stilla och jag vet inte hur jag ska ta mig vidare! Även fast jag har världens mest UNDERBARASTE vänner, så räcker inte det just nu... Det hjälper och underlättar självklart... Men jag måste själv komma på vad jag vill göra med mitt liv.. ! Och så hjälper det kanske inte att jag låter vissa påverka mig, även fast jag vet att jag borde ta avstånd.... Men jag är bara människa och jag bryr mig, vill att folk ska må bra...! Och är det någon som man 'kanske' fortfarande har 'lite' känslor för så blir det ju inte enklare att inte bry sig... Virrigt, men så är det! Det som stör mig mest är jag inte kan läsa personen det minsta...Och det kära ni, det är jävligt frustrerande!!!

Kanske borde lägga mig och sova på saken...! Tvättid imorgon 08.00, än't det gräjt så säg! Försöka plantera om mina blommor oxå... Har ju inte så många kvar så det borde inte ta så lång tid ;) Gav tre stycken till mamma... Dom har blivit ersatta med en lykta, och den är galet fin! Iaf, omplantering behövs, mina blommor växer som ogräs... Jag måste tillbringa mycket tid hemma, och ha oändliga konversationer med min växter ;)

Jaja, nu lite sömn, ska försöka lösa livets gåtor också....


"Hon mår inte bra"

Så står det om Prinsessan Madeleine i Aftonbladet!
Tack fan för det! Hennes karl har varit otrogen, och om inte det är illa nog så ska det bevakas av media världen över!!! What the hell, låt henne va! Visst hon är en offentlig person, men det måste finnas gränser även där!


Good Morning Friday!

Fredag igen! Har precis ätit frukost, ska kolla klart på reprisen av Biggest Loser, och sen är det dags för jobb igen...sista dagen den här veckan!


Fortfarande inte tillbaks...

Ingen blogglust alls, även fast tankarna går i 150 i skallen, och det vore bra om jag skrev av mig lite..! Men det vill sig inte riktigt!

Vårdepression kanske... what do I know!


Nope

Har inte haft någon blogglust...! Kanske blir ändring på det nu!
Var och hälsade på storesyster m. familj i helgen, det var mys!

Lånade pappsens bil och åkte direkt efter jobbet i fredags... Skulle lätt kunna ha en sån bil :D Men man kör lätt för fort, haha! Körde om en lastbil... Å tyckte väl själv att jag åkte lagomt fort när jag kommit förbi, hehe, icke... körde i 100++++++, haha! Bra där Sara! Menmen, kom på mig själv och saktade in liiiite!
Så om det är någon där ute som skulle vilja skänka mig en ny BMW så tackar jag inte nej ;)

Blir en tripp ner på stan innan jobb, så det är bäst att jag gör mig iordning nu.

Puss


RSS 2.0