Angest till max!

Jajjeman, nu borjar den komma....angesten alltsa! Har jag gjort ratt val? Vill jag verkligen aka tillbaks till Sverige? Vad ska jag dit a gora egentligen? etcetc! Manga fragar inga svar!
Det blir nog bra till slut tror jag.

Ar jag orattvis?

Tankte pa olyckan som hande for inte sa lange sen hemma. Nar ett par grabbar som kanske haft en aningens for mkt att dricka bestamde sig for att ta bilen pa en tur sa dar mitt i natten. Det hela slutar med att dom kraschar och en av dom avlider.
Visst, det e forjavligt, det helt javla onodigt! Jag forstar att folk e ledsna, det e jag oxa, jag vet ju oxa vem det var. Man far vara ledsen.

MEN ar ni forvanade???!!!! Nu kanske folk tanker efter fore...!!! Det e sa otroligt onodigt, det e ett sant otroligt 'fel' satt att forlora ett liv pa!!!
Alla gor misstag, men vissa gar att undvika!

Aaaa, jag vet inte vad det e jag sager....F*U*C*K!!!

Kaaaaaaaaaaaallt!

Det e va' d e!!! Kallt som satan....gatt fr 30 grader till 8 grader, hur kul tror ni att det e egentligen!? Not so much!

Var pa en Cubs match igar! Cubs = Chicagos ena baseball lag.
Vadret var val inte det basta, men vad gor det. Alltid skojigt att va a kolla iaf! Aven fast man inte forstar sa mkt av spelet, men vafan!
Cubs forlorade, vilken inte va sa roligt, men the party must go on, sa vi begav oss till en bar for att fira Linas fodelsedag a traffa ngn gubbe (a da menar jag gubbe) som Fatma kanner (hon sitter banvakt at hans barn ibland). Jaja, val inne sa traffar vi Fatmas 'vanner', tror inte att det var nagon under 45....hmmm! Jaja, det ar roligt iaf, gratis sprit for dom som drack..sj holl jag mig till cola a vatten. Ja ni, snitt aldern pa det stallet var val inte till varan fordel kanske hahaha. Dom hade en bra dj a trevlig tant vi toaletten...good! Jaja, gubbarna gick val hem ganska tidigt...eller ja alla forutom en, han ville garna att vi skulle folja med downtown. Jag a Jemma som bada skulle borja jobba tidigt pa morgonen tyckte val inte att det var en san bra ide. Men vi tankte att vi stannar i baren till 24.00 iaf...sa vi kunde 'fira' Lina pa riktigt!

Nu ringde Fatma sa jag tappade traden......sa jag kilar... :)

Puss S

VT, Blacksburg, VA

Mina tankar ar med alla anhoriga och vanner som forlorade nagon i den hemska handelsen i mandags morse!

R.I.P

Jag blir sa otroligt forbannad nar jag tanker pa vad som har hant! Det ar fortfarande valdigt overkligt, det har inte riktigt sjunkit in an!

Addes skor.

82325-482325-3
 

I'm home :D

Hemma igen efter en veckas aventyr med paronen!
Har traffat sa manga slaktingar den senaste veckan att jag haller pa att bli tokig....eller vanta nu, det e jag ju redan! Kanske gar at andra hallet nu...!

Iaf, har varit i Minnesota a traffat slaktingar pa farmors sida, a det var en hel del ska jag tala om! E helt snurrig i skallen just nu...hahaha! A sa var vi i Kanade en dag oxa...jajjemen sa e d!

E lite smatrott just nu a jag borjar jobba tidigt imorrn...kanske borde sova...(???)...A vafan, somn e overskattat!

Jussd...har fatt datum for hemkomsten oxa...lamnar US of A 23 maj klockan 19.30. Landar i Zurich 11.00 (lokal tid, alltsa 02.30 for mig), flyger daifran 16.40 a landar pa Arlanda 19.00! WEEEEEEEEEEEEEEIRD!

Puss

CHICAGO BULLS!

Jajjeman, nu har jag varit på basket oxå! Skoj var det :D
Jobbade från 7 på fredagen, slutade 17.00, skjutsade päronen till hotellet. Sen bar det av till flygplatsen för att hämta Jemma.
Sen var det ju bara att hitta till 'United Center' oxå....vi e ju inte precis kända för att alltid komma rätt, höhöhö! Men det gick bra, förutom att vi hade en småfull Fatma i bilen! Iaf, kom dit, parkerade å begav oss inåt. Väl inne, så e vi på väg till vad vi tror e våra platser....suuuuuuuuure! När vi inte hittade dom så frågade vi ngn vänlig själ som jobbade där, å fick svaret 'Ni har ståplatser, så ni ska ända upp'. WHAT? Jaja, det var bara att promenera upp dit. Hittade iaf på 6 lediga platser så v satte oss där. Såklart kom det 2 som skulle sitta där jag & Jemma satt, så vi gick upp å började vandra runt längst uppe...till slut så ställde vi oss bakom en kille å kikade lite på matchen. Efter ett tag så frågade vi hnm om platserna vid hnm (typ 5 st) var tagna, men bara 2 sa han, så vi kunde sätta oss där om vi ville! Så vi satte oss där, sen kom hans kompisar tillbaks å vi blev presenterade..etcetc. Men vi hade ju inget a dricka, å det var ju förargligt, så en av hans kompisar sprang iväg å köpte nån drink till oss. TACK! Iaf, himla skojigt hade vi iaf...roligare än dom andra vi var med :D Always! Sen ringde Lina å undrade vart vi satt, sen kom hon å Rebecca dit, å grabbsen var ju så snälla så dom ställde sig upp så Lina å Rebecca fick sitta.  Slutade med att vi hade riktigt skojigt iaf. Några som inte hade lika skojigt var Marielle å Fatma....för Fatma ville inte gå å leta på oss....their loss!!! Efter matchen så ville grabbarna att vi skulle följa med dom till ngn club downtown...men vi hade ju inte tänkt att gå ut den kvällen...å jag kände mig väl inte så väldigt uppklädd för det kanske....hade jeans a en Chicago Bulls t-shirt.
Ist så begav vi oss till Lincoln Park för att träffa lite vänner från i sommrast...yay! Var en privatfest på en bar...betalade en liten summa pengar å fick ett armband, sen fick man dricka hur mkt man ville :D Haha, snåla som vi va så köpte vi 2 band till 5 människor, hehehe!
Såg en del människor som jag kände, men desto fler jag inte kände, hahahaha! Till slut så hamnade jag med några konstiga människor, hahaha! Närå dom var trevliga, men dom var faktiskt ganska weirdo! Först trodde jag att dom alla var bögar ( inget fel i det), men sen visade det sig att 2 utav dom hade flickvänner, hahaha! Jajaja, satt å pratade med dom ganska länge...roligaste var när en av dom berättade vad han jobbade med...min reaktion var väl kanske inte så snäll...hahhaha!
Sara- So, what do you work with?
Christopher- I'm an attorney (lawyer).
S-hahahahahha.....umh..oh..eh, I mean, that's really interesting!!!

Inte så snällt av mig kanske, men han verkade inte ta illa upp, eller så smoothade jag över det ganska bra med följdfrågor...ahahhaa! E inte så imponerad av advokater...har kanske inte haft så bra erfarenheter m sånna här i US of A! Iaf, han berättade att han hade varit ute på en del dejter m bartenden....eller som han sa det, hon hade följt med han på ett par jobbtillställningar. Kan ju vara förklaringen till en del dirty looks fr henne, hahahah! He is all yours...hahahaha!
Det roligaste var alla komplimanger man fick...vet inte hur många ggr jag skrattade åt hnm....jisses Amalia säger jag!
Han tyckte iaf att jag kunde ringa när jag kom tillbaks till Chicago så kunde vi gå ut på middag....In your face, hehe...tror inte det va!

Hoppas att alla har haft en bra Påsk...å inte ätit för många ägg...äggmökar luktar ju för illa!

Puss på er!

I'm still alive :D

Har varit lite smatt daligt med inlagg pa senate tiden....!

Har spenderat en vecka i Florida men min familj har...en riktig slappvecka var det, riktigt skont! Gjorde inte sa mkt, lag pa beachen, shoppade lite, var pa nage museum...at en massa god mat...sa vi la pa ngr kilon till, hahaha! Massa mumsig mat :D Rakor, ostron etcetc!

Kom hem fredagen mitt pa dagen, jobbade den kvallen...lordag morgon var det dags for skola igen...HARRRRRRLIGT! Shoppning pa eftermiddagen...sondagen vet jag faktiskt inte vad jag gjorde... :/

Pa mandagen daremot, da for jag a hamtade svenska paronen pa flygplatsen :D Helt galet knepigt var det!!!! Men kul!
Blev lite shopping pa tisdagen for deras vaska forsvann visst i Katrup. Sen pa kvallen bar det av in till Chicago for middag med vardparonen...mums! Ficak aven se sjukhuset dar Jen jobbar...det var STORT...7 kvarter tror jag att hon sa...bara 5 ar gammalt...+ att det ligger mitt i stan!!!

Onsdagen for vi mest runt a kollade i affarer, pa fina hus....typ. Ingen vaska an dock! Sen tog vi en kvallsfika pa Starbucks efter att jag slutat jobbet, ma & pa fick traffa mina vanner :D

Imorgon (Idag) ska vi bege oss in till Chicago a turista lite, ska bli skoj! Jag antar att jag kommer att fa se lite nytt oxa :D Har ju inte varit sa speciellt kulturell....ooooooooooops!

Kanske inte hinner skriva mer pa ett tag nu for vi far upp till Wisconsin (Lake House) pa lordag, a sen bar det av till Minnesota..Northfield, Mankato (?), Rossau...Minneapolis,...etcetc!

Ja jussd...skickade ju ivag mina papper idag, sa nu jaklar kommer jag hem :D Kommer hem i slutet av maj...KNEEEEEEEEEEPIGT!
Men det blir nog skoj det oxa...kanns ju inte som om jag varit borta ett ar iaf...!

God natt sager jag nu iaf!

<3

RSS 2.0