Att göra en fredags kväll....

Storstädning av badrummet....! Japp, 'så ska det låta' på högsta volym och sen var jag igång...! Man skulle kunna tro att en 26-årig singel har bättre saker för sig en fredags kväll som denna! :)
Jag ska jobba imorgon, och är fortfarande en aningens förkyld, därför blev det mitt fredags nöje :) Och det behövdes vill jag lova... Men nu är det gjort och jag är glad igen :D

Lönespecifikationen låg innanför dörren när jag kom hem :D Jag har fått tillbaka mina semesterdagar som varit försvunna (!!!) i typ 2-3 månader... Weird! Men nu är dom tillbaka iaf! Relativt bra lön den här månaden...men det kan alltid vara mer.... Som med allt annat...! Jag klara mig, jag vill bara gnälla lite ;)

Min tunga tycker inte om att vara förkyld, hela bakre delen av tungan svider så in i h-vete...! Men som med allt annat så går det säkert över!

Ska kolla på 'Disturbia' ikväll är det tänkt, får se hur länge jag orkar vara vaken bara...! Och imorgon är det sista delen av milleniumserien om jag inte missminner mig...

Puss


Man blir faktiskt trött....

Av att vila en hel dag!
Är helt slut nu, så jag tror det får bli en dusch innan lyxfällan och sen sängen. Hoppas senn att jag somnar bums efter lyfällan slutat... :D För imorgon är det uppstigning 5.45 igen....wooohoooo! Å så hoppas jag förstås att förkylning har försvunnit helt och hållet. Annars kommer dom här 8 dagarna som vanligtvis kan vara jobbiga bli ett rent h-vete....!
Är sugen på något, men jag är inte hungrig....!


GLASS

Tänk om någon kunde kila förbi med lite glass :D That would be great!
Kanske orkar masa mig ner till jouren och köpa lite glass.....sen! Kan ju passa på att köpa honung då oxå, för det har inte blivit av än ;)


The Hills säsong 1

Det är vad jag tänker ägna den närmaste tiden till....!
Men först ska jag masa mig till köket och fixa lite soppa, och ett besök på toa...
Det är kul att inte orka göra nånting....eh nej! Men jag som annars är ganska rastlös har sluppit det än så länge... och det är ju positivt!!!!


Torsdag







Här hänger jag idag :S
Fortfarande supertäppt... Känns som att huvudet ska explodera om man gör något förhastat...! Lite lätt illamående... Men vad fan, ingen feber iaf! Så dagen kommer spenderas i soffan. Ska springa ner till jouren och köpa lite honung oxå, för halsen den vill heller inte vara med!


Möte

Var ju på möte på jobbet imorse, med min förkylda näsborre och allt ;) Vissa grejer var onödiga, sånt vi gått igenom och som jag tycker är självklara... MEN mötet var ju inte bara för mig ;)
Togs även upp en hel del intressanta grejer, kommande kampanjer...eventuella förmåner för oss anställda... om dom går igenom så kan det bli fantastiskt bra!

Anyway, skulle bli ett längre inlägg, men det får bli senare...! Öl m T på schemat :D:D:D:D:D


Nämen

Här sitter jag med en ansiktsmask kvart i 6 en onsdag :)
Var så frusen när jag kom hem från fikat m T, så jag hoppade direkt in i duschen... Å när jag ändå duschat kunde jag ju lika gärna lägga en ansiktmask :)


Tamtidam...

Känns ju sådär att promenera iväg till jobbet för möte klockan 8 imorgonbitti... PÅ MIN LEDIGA DAG!!! Förhoppningsvis är mötet intresssant och inte tar allt för lång tid :D

Sen bär det av till Svärdsjö för lite bus och mys... Fick besök av mys och bus idag.. Fy tusan va go stora O är haha, klockrena kommentarer...
Hon hittade ett paket med näsdukar
-Å titta mommos (min käre mor aka Os mormor har alltid näsdukar med sig..)
-Å nej, har mormor glömt dom här..
-Hon tår töpa nya

Fick syn på alla mina framkallade kort
-Mottas (min käre far aka morfar, har börjat framkalla alla kort nu, och det är en hel del)
-Ingen kommentar

Haha, gosunge, vilka idéer dom har!
Stal även lite mystid med lille V :) O:et hade tröttnat och ville hem, så då passade jag på att mysa lite med det nya tillskottet :D MEN jag fikc inte behålla honom här... Shittans vad arg/ledsen hon blev, NEEEEJ, alla med hem vintent, mamma å pappa... going!

Imorgon blir det skinpaj, no matter what :D
Ska dock packa lite kläder för utelek, wiiiieee!


Jag och O  när hon var bara en dag :D

Puss


Are you frikkin' kidding me!

Läste precis aftonbladet, gissa vad det stod....
Risk för snö imorgon.... Men kan bli upp emot 15 grader till helgen! WTF!!! Vill ni ha fint väder så var ledig när jag jobbar!

Ska be en bön till solgudarna... Helloohooo, jag mår faktiskt OXÅ bra av fint väder när jag är ledig, lite sol gör alla glada!


Blä och urk!

Tror att jag fått alla mina räkningar nu...urk...så nu är det bara att lägga in dom och vänta på att det dras från kontot.... Alltid lika roligt, eller inte! Sista betalningen på datorn, wieee!! And then it's mine, for real!

Skulle gått på promenad med P idag efter jobbet, men det vart inget med det. Så jag satte mig ute på innergården och läste en stund ist, och sen har jag mölat i mig en massa godis... bra där Sara! Haha. Men nu är det bara lakrits kvar, och det är jag inte sugen på idag :S

Jag tror att jag är lite kär i Maria Montazami ;)

Jag är förjäkla trött.... Vaknade av att det var fruktansvärt varmt inatt, snart dags att byta täcke... Och sen blev det ju inte bättre av att klockan ringde 05.45...Tjihhooo!
Jobb imorgon igen, sen ledigt 2 dagar iom att jag jobbar helg. Dock så ska jag till jobbet på möte klockan 8 onsdag morgon... Kulkul!!!


Puss


Tjoho

Nu när klockan är 21.23 tror ni att jag är trött??? Nope...inte det minsta! Och just därför ska jag upp 06.00 imorgon...tjihooo! Ain't it funny!
Men det är lugnt, ska ju se första delen av luftslottet som sprängdes, och den börjar ju typ nu!

Min fot har somnat och det är sjukt irriterande!

Nu börjar det :D


Lite senare

Nu är jag äntligen hemma igen...! Fika hos bror med sambo var som alltid supertrevligt!
Var väl hemma igen runt 15-tiden nångång...! Klev bara innaför dörren och tog upp telefonen, and guess what?!? Displayen hade visst slutat funka, men va great! Men med ett semi-bra minne kunde jag lista ut när jag sist pratat med lillasyster och klicka fram och ringa henne. Så det var bara för henne att dumpa sambon och vända om för att hämta mig... tjiho! Startade om telefonen under tiden, vilket tog en eviiiiiiiighet! Displayen funkade igen, men orka chansa. Så vi åkte till blnge och lämnade in min kära tfln :( Fick med mig en nokia hem så länge :( Får se hur lång tid det tar den är gången, förra gången var jag utan min tfln i en hel månad :(

Skulle behöva sova middag... Men jag brukar inte vara så bra på just det!  Och klockan är ju trots allt snart halv 6... onödigt att sova nu! Jobbar morgon den här veckan, tjoho...typ!

Äsch, kanske ska laga lite mat så jag får matlådor till imorgon och tisdag :D

Puss


Söndag

Snart är helgen förbi, igen! Tiden går så fort att man inte ens hinner bli galen ;)
Jobbade fredag kväll, var suuuupertrött när jag kom hem. Så det vart mat, glo på tv, slog på Jeff Dunham *humor*, men jag tyckte nog inte att han var så rolig i fredags, för jag somnade ganska så snabbt :S

Vaknade 5 i lördags...5!! WTF!
Jaja, bara för att man är vaken så behöver man ju inte lämna sängen, eller hur? + att tidning hade ju kommit :) Slumrade till mellan 8-9, men sen var det kört... Jaja, vad hände sen?? Inte mycket tror jag, åt frukost, duschade, diskade...städade INTE! Är det det enda man gör här i livet...städar, städar, städar... Eller? Jag brukar hoppa över det ibland ;) Nu är väl inte det världens katastrof, känns ju som att jag är på jobbet hela tiden ändå, så det enda som samlas på hög är ju dammråttorna....... ;)

Träffade lillasyster efter att hon slutat jobbet vid 14-tiden. Vart en lunch på stan, tacotallrik.... Guess if we were happy :D Sen en runda på stan, vilket betyder 3.5 minut i den här stan ;) Skulle ju fika oxå, men iom att vi ätit oss proppmätta så köpte vi med oss fika hem ist för att fika på stan :D
Fick dock lov att springa hem i spöregnet, det var härligt!!! Eller va'... MEN, det snöade inte iaf!
Väl hemma fikade vi och körde lite trashtalk...:)
M kom och hämtade oss vi 18-tiden.
Hem till dom, fixa mat, grillat <3... Det är riktigt kärlek det!!! Dock var det dom som fixade maten och jag latade mig i soffan! Eller, jag blandade iofs dippen :D And I did it gooooood!!!
Mat och tv tittande. Sen drog vi igång rullen 'Paranormal Activity'... Sweet Lord Jesus!!! Haha, scary shit! Se den... 

Idag sov jag ända till halv 9 :D:D:D:D:D
Har tänkt ända sen dess att jag skulle ta en promenad i det fina vädret... Yeah right! Vilket inte fallet, för bror ringde precis, så nu drar jag iväg på lite fiiiiiika :D Jag skulle kunna leva på fika <3

Puss


Gäääsp!

Jag är trött, känns det som en ovanlighet...? Nej! Har iaf jobbat 6 dagar av 8 nu, så jag börjar se slutet :D

Men det är sånt man gör som vuxen har jag förstått, tar ansvar, går till jobbet, betalar räkningar, tvättar, städar.... etc etc... Om man inte är miljonär vill säga, då har man lite mer valmöjligheter ;)

Men ibland undrar jag fan om det är värt det (jag vet att det är värt det!), kolla bara på lyxfällan... Folk skiter i att öppna räkningar, tar ett nytt lån för att betala av ett annat... You name it! Och det är ju faktiskt inte 'bara' TV, det är ju 'riktiga' människor, och dom människorna finns ju mitt ibland oss...! Dom lever ju precis som DOM vill, inte efter sin ekonomiska situation...etc... Det sjuka är att det oftast är dom som ser ner på mitt jobb... Screw you! Vad har du/ni att komma med egentligen! Vad ligger din/eran månadsinkomst på egentligen... JUST DET... Typ 0 KRONOR!! Kan ju säga att min är liiite mer än så...
And guess what, som jag sa innan, jag betalar mina räkningar i tid, inga anmärkningar, stadigt sparande... Mitt jobb kanske inte är så fruktansvärt spännande, MEN det är ett jobb, ett jobb jag kan gå till medans jag försöker komma på vad jag egentligen vill syssla med :)

Oh well, nu tappade jag tråden....

Puss

(skrev det här inlägget igår kväll... men blogg.se ville visst inte publicera det, så det kommer nu ist)


Lathund =

MOI!
Planen var ju att jag skulle masa mig iväg till gymmet idag... Var ju ett tag sen jag var där...! Tror ni att det blev så då??? Nope!
Jag iofs tvätta heeeela morgonen... Men ändå! Så imorgon blir det banne mig gymmet på morgonen... Nån måtta får det va!
Galet fint väder har vi iaf... Blå himmel och sol :) Dock 'bara' 5 grader ute... ;)

Frukost :D


Hmmm

Jag tror det har brutit sig in en katt i min lägenhet, och medans den var här så passade den på att kräkas på spisen.. ;)
Nej då...kanske inte var så iaf...
Det var, jag erkänner...Men jag kräktes inte, jag lovar...! Jag kan inte vistas i köket utan att göra en complete mess...!!! Och idag var inte annorlunda! Lagade pasta med pastasås. Såsen bestod av creme fraiche, krossade tomater, tonfisk...etc... Och det såg verkligen ut som något katten skulle äta och sen möjligtvis kasta upp igen ;) Ni får ursäkta, jag är inte så känslig :)
Jaja, det är gott iaf, och det är väl det som räknas..!!!

Varför är det ingeting på tv... Här har man jobbat hela helgen och vill bara softa i soffan framför en bra film eller nått, men nej då...!

Tvättid imorgon före jobbet, så jag kanske borde sova lite istället för att kolla på tv!

Puss


Jag har träffat den lille :)

Ack så liten och söt han var då <3
En meeeega stolt storasyster hade han, shittans vad stolt hon var när hon fick visa moster sin lillebror :D  Att det sen var mer intressant att öppna paket och leka med den lilla fyrhjulingen, det gör ingenting ;)
Sen skulle vi äta... Vad vill O dricka? Fanta, Taaaaraaa oxå. Okejokej. Vad vill O ha för pizza? Den (Hawaii), Taaaaraaa oxå!
Sedärja, vilken tur att man får bestämma själv, eller inte!

Imorgon blir det jobb hela dagen, sen åker vi hem till bror med familj och firar L. Han fyller iofs inte år förren nästa helg, men då passade inte firandet.... Men, vafajsiken, vi börjar bli ganska duktiga på att fira en vecka i förväg, så varför inte fortsätta med det ;)

Idag vart jag riktigt förbannad, och besviken! Inget jag tänker ta här....! Just nu känner jag mig bara maktlös... Some people SUCK!!! Bara för att man inte kan styra upp sitt eget liv så har man ingen rätt att förstöra nån annans! Jaja, det kommer förhoppningsvis lösa sig till det bättre...! Men fortfarande!!!!

Nu är frågan, orkar man en till kopp te eller ska jag borsta tänderna och krypa ner i sängen på en gång...? Sitter och slötittar på Batman Begins, och den slutar ju inte förren 0.20.... :/    En kopp te till då... ;)


Boring!

Jag är så fruktansvärt uttråkad...! Har heller ingen ork att göra någonting.. blä! Kunde ha gått på en promenad, men nej. Kunde gått och hämtat ut mina kort på hemköp, men nej. Kunde ha gått iväg med alla glasflaskor, men nej. Har iaf dammsugit lite...Alltid något..! Sitter och kollar på så ska det låta :) I like!
Ska väl snart ta på mig lite kläder..etc, för sen bär det av till frisören :D Äääääntligen!


Suck it up Tiger Woods!

Kan han bara SLUTA utge sig för att vara ett offer!!!!
Han får stå sitt kast, det är han som har varit otrogen, inte bara en gång med en människa. Utan ett flertal gånger med ett flertal kvinnor! Om man ska tro medierna så är det iaf 14 kvinnor, 14 KVINNOR!!!! Are freakin' kidding me!
Han äcklar mig så in i norden!
Jag hoppas att hans 'comeback' nu går käpprätt åt h-vete!!!!


Vi har blivit fler :D

Inatt/imorse så kom lille Vincent till världen :D
Imorse när jag stod och borstade tänderna runt 6-tiden plingade tfln till, min första tanke var -Neeeeeeeeeej, vem fan sjukskriver sig efter flera dagars ledighet...Oooooorka!!! Men det var ett MMS på världens sötaste Vincent!!!
Och vem gissade rätt på både datum och kön då... Jo det var JAG ;) Sweet!
Besöksförbud på bb, så vi får snällt vänta tills dom har kommit hem.. Men den som väntar...! ;)
Det här är nummer 8 i ordningen...8= Vincent ;)
Nummer 9 kommer i augusti :D


Idag är jag trött, jobbar inte morgon så väldigt ofta, och nu har jag hunnit med 3 veckor av kvällsjobb... Så imorse var det segt. och ännu segare var det när jag knatade hem 16.30 :S  Imorgon blir det kortpass, 7-12 ;) sweet!
Får väl bege mig ner på stan och leta efter lite paket till den lille :)
Fika med T klockan 5 *mys* Och sen är det Grey's... Hoppas jag iaf, blir väldigt ledsen om det är inställt även imorgon! Och på torsdag är det dags för mitt efterlängtade frisörsbesök :D För nu är det inte långt kvar till trailer trash ;) Kanske rent av redan är där.... ohoh!

Sitter och kollar på Secret millionaire.... I love it! Måste även duscha! Oooorka.... men jag måste verkligen... ska tvinga mig själv till badrummet nu...kanske ta tag i disken efter det... Tur att det inte är så mycket iaf :D

Puss


Helgen i bilder :)


(Alla bilder är klickbara)

Helgen spenderades i Flen för att fira M's 1-års dag, en vecka för tidigt!


Invigning av nya skorna



Kom för en gångs skull ner i hyfsad tid, så vi hann med en hel del bus med lillen innan middag :)
Vart en massa chillande och mys. Kollade på första delen av flickan som lekte med elden, sen bums i säng innan vi alla somnade i soffan!

Morgonruffs???


Å lite mys med moster


Kan lova att vi hann läsa en och annan bok... Skulle lätt få alla rätt om jag fick en quis på 'petter och hans fyra getter' ;)

Vår


Då är en promenad självklar


Har man kalas blir det självklart tårta


Sen vart det grillat (yummie), monopol, och en del utflippat snack om antal sexpartners en kvinna har under sin livstid.... ;) Sara the slut... hehe
  
Man skulle kunna tro att inget ska kunna gå fel om man äger norrmalmstorg och centrum.... såååå fel man kan ha! Jag klamrade mig fast ända till slutet.... En tapper tvåa vart jag... Tre timmar tog det ;)

Vad gör vuxna när barnen/barnet sover...?



Spelar mario på wii såklart ;)

God morgon


Om man använder missens lekträd som garage får hon sova i tidningskorgen ;) Hon trivdes bra där med :D
 

Jaja, inte mycket text...hoppas bilderna talar för sig :D


The Notebook....

Zappade visst fram the notebook! Har inte sett den sen jag var i USA, den är så himla bra! Kommer dock inte hinna se hela! Säsonstart på biggest loser idag! Förhoppningsvis är det säsongstart 'på riktigt'! ;)
Jaja, jag tror minsann att jag får klicka hem the notebook :D

Helgen var suuuuuper! Mer om den sen.... :)

Puss


Glad Påsk allesammans :D

Nu är min jobbvecka äntligen över.... :D Så nu har jag ett liv igen! Det är dock lite sorgligt att påskveckan är över för mig, jobbmässigt alltså. Det är så mycket roligare att jobba när det är kaotiskt mycket folk! Jag får värsta adrenalin kicken... I LOVE IT!!! Svårt att beskriva, men kul är det iaf! Jag jobbar bättre under stress...!
Ikväll blir det lite häng med T :) Vi har ju inte hunnit med det den här veckan!
Imorgon får jag sovmorgon... Det betyder ju iofs inte att jag kommer att sova så mycket längre för det ;) Sen när E slutar vid 13-tiden så styr vi kosan mot Flen och påbörjar M's ett års kalas...EN HEL VECKA FÖR TIDIGT!!! ;)Först ett stopp i Hedemora för lite doken mat såklart...duuuh ;)

Hoppas på lite sol den här helgen, men med min tur så skiner väl solen när i bilen på väg ner.... :S Ajo, får ju vara ledig tre dagar iaf, och det mina vänner är inte fy ska när man jobbar heltid på mitt jobb ;) Vi har ju trotsallt öppet nästan jämt..! 3 dagar alltså :D
Hade en kund som tyckte att alla affärer ska vara stängda en dag i veckan...typ söndagar som det var förut. Det tycker faktiskt jag oxå, inte för min skull... Men för allas....man kan faktiskt göra andra grejer, umgås med nära å kära... Man får helt enkelt anpassa sig. Men så kommer det inte att bli, it's all about the money...!

Laters


RSS 2.0