S'bucks!

Idag tog jag min bok och solisar och drog till S'bucks....köpte mig en Tall China Green Tips och letade på ett bord ute i solen.....!!! Jajjemän, idag är det solsken för hela slanten :) And I like it! Vart väl sittande i nästan en timme.....det var så lungt och skönt....+ att boken är bra...även fast jag bara har läst ett par kapitel! E inne på min tredje 'Dan Brown' bok nu....han e bra han :)

Har haft en bra vecka, trots alla tråkigheter...eller vad man nu ska kalla det hela! Men jag och mamman kom fram till igår att det är bara när pappan INTE är hemma som allt flyter på som det ska och alla är glada! Tur för oss att han reser mycket!!! Kan inte mer än tycka synd om henne....nog för att hon kan vara lite knepig och så, men det skulle nog jag oxå vara om jag var gift med honom...!!! Svårt att förklara deras situation, men han är rent ut sagt ett jävla ASSHOLE!!!! I wish her someone so much better than him! Men jag antar att det är svårt när man varit gifta i 15 år och har 2 barn....! Men det är som ni alla sagt till mig (och jag uppskattar allt ni sagt....ni får mig att må bra), att man ska följa sitt hjärta annars mår man inte bra...och ingen runt omkring heller för den delen! Jag tror att hon uppskattar att jag är här, inte bara för barnens skull utan oxå för sin egen...ngn som hon kan prata med, som bara kan sitta och lyssna på vad hon har att säga......hon har ju sina kompisar, men dom bor ju inte i samma hus...etcetc! Hon sa oxå att igen av deras nanny's har tyckt om honom.....nähä....det var väl inte så svårt att räkna ut....Han e en konstig människa!!!

Nu ska jag prata med min älskade syster på msn, så det blir inget mer bloggande just nu :)

Kramar

En andra chans...

Har bestämt mig för att ge det en till chans....funkar det inte den här ggn , så vet jag till 100% att det inte funkar! Känner mig ganska lugn nu efter att beslutet e fattat....men vi får se hur länge det håller i sig! Ska börja skriva ner hur jag känner mig när jag mår dåligt, och vad det är som gör att jag mår dåligt...så att det blir lättare för mig att förklara för min LCC (Amy).
Pratade med henne idag, och förklarade precis hur jag kände mig, gick lite bättre idag än vad det gjorde i förrgår. Och jag kände mer idag att hon står på min sida! Det känns ju tryggt iaf! Jag sa oxå till henne att funkar det inte den här ggn så vill jag inte vara kvar och det förstod hon. Har inte riktigt bestämt mig för om jag vill ha en ny familj eller åka tillbax till Sverige om det inte funkar, men jag antar att det kommer att visa sig....! Nu är det väl bara att hoppas på det bästa...vad nu det är......det får framtiden utvisa!


?

...hmmm...

E d bara jag som tycker att Da vinci koden a battre an anglar och demoner???? Bada e bra...men da vinci koden var faktiskt lite battre..! Jag vet att jag ligger lite efter...alla andra har ju typ last dom har for ca 20000 ar sedan....men inte jag, men nu e d gjort iaf, pa engelska!

Har ingen mer uppdatering pa min situation annu, men det ska val komma en ganska snart skulle jag tro...men man vet aldrig!

Jag blir sa glad nar jag far kommentarer....ni e sa snälla!!!! Det far mig verkligen att kampa pa och inte tanka att det bara e jag som tanker konstiga tankar, utan att man inte passar overallt....etcetc!

Kramar till alla!

Många tankar...

Det är många tankar som far runt just nu.....!
Hann inte prata med min handledare igår, men fick ett mail av henne idag och hon tyckte att vi skulle träffas så fort som möjligt! Så jag ska väl försöka boka in henne!
Just nu känner jag mig bara så tom och likgiltig.......Jag vill inte hem, men jag vill bort!!! Det värsta är ju att jag trivs som fan här, men jag kan inte med päronen i familjen, dom är bland dom konstigaste männsikor jag träffat tror jag....! Men det är ju klart, det är ju faktiskt en helt annan kultur här...etcetc....+ att alla deras andra au pairer har kommit från 'fattigare' länder....dom har lixom haft en helt annan syn på Amerika...They've dreamed of the American life.....The American dream...!
Jag vet inte vad jag ska göra...och jag antar att det mitt beslut i slutändan.....men ORKA! Det är som du säger Carro, man måste följa hjärtat....!!!! Men just nu säger mitt hjärta nada....! Just nu är min kropp inte riktigt med mig alls..har allergier, så jag har tagit nå piller..! Hela min kropp gör ont, och är blytung! Men det blir nog bra det oxå!!!
Allt det här är så svårt.....och frågar man folk om råd, så får man en massa olika...vilket inte gör en klok på en fläck!!!
Det värsta är att vissa säger att man ska stå ut, iom att det här e en 'one in a life time' grej.....men varför ska man stå ut om man inte mår bra utav det...(?)...Det kan ju inte vara ett misslyckande om man erkänner att det inte är ens grej...(?)....O well!!!  Vissa tycker att man ska tänka på barnen, och det är väl sant till en viss del.....men mår inte jag bra så mår ju inte dom bra!
Vad e dom säger att man inte kan åka tillbax till USA sen, man kan ju göra ngt annat...!!!! Jaja, jag har ju inte bestämmt mig än....men jag är ju nästan 100% att jag inte kan stanna i den här familjen!

Lite skratt och många tårar!!!!

Hade askalaskul igår :)
Kunde börjat bättre, men vafan slutet var iaf askul!
Träffade så otroligt mkt människor  :) Vi vart tom tillåtna att stanna kvar i  baren ,där Deanna jobbar, efter stängning....vilket inte e så vanligt om man inte e tjenis med ägar'n å så...menvafan!!! Hahahaha! Sen vart det 2 till ställen med Deanna...ASSKOJ!!!!!!

Nu till lite mindre trevliga grejjer....hade en riktigt jävla rejäl break-down idag! Jag har absolut inga krafter kvar...och just nu känner jag att om jag stannar kvar så kommer ingenting av mig att finnas kvar om ett år! Det kanske inte precis är så farligt.....jag har ju trots allt dom underbaraste vännerna här.. I LOVE THEM! Men ibland är dom ändå lite för unga...och förstår inte riktigt vad jag pratar om...o well, who can blame them....inte ens jag förstår ju vad jag snackar om ibland!
Iaf, jag är ganska redo att åka hem....vet inte om jag orkar med att byta till en ny familj igen....jag har ju inte precis varit i dom bästa familjerna om man säger så!
Men jag känner mig som en jävla loser om jag åker hem....! Jag vet att jag inte ska känna så, men vafan det är så jag känner iaf! Men jag kan ju inte stanna kvar om jag mår piss....det kan ju bara inte funka så....! Nog för att dagarna går megafort och så....men ska man kasta bort ett år av sitt liv bara för att dagarna går fort???? Kanske inte nej!
Pratade med min älskade storesyster idag....jävlar vad jag grät.....allt bara forsa ur mig, så mycket känslor!!!! Hon säger iaf att jag inte är nog loser om jag kommer hem...och det säger Paula oxå....även fast jag vet att Paula vill att jag ska stanna kvar....och vi bor inte ens nära varann...we suck!
Iaf ska träffa min hanledare idag, nog för att jag kommer att ha solisar på mig hela dagen..men det får hon ta!

Uppdaterar imorrn, lr nått!

Kramar på alla!!!!

PARRRRRRTYYYYY!!!!

Idag har jag varit downtown Chicago och hämtat Jemmas kompis Jess...sen strosade vi runt i ett par timmar och gjorde absolut ingenting...var in en snabbis på HM...inget speciellt, en massa människor bara!

Sen drog vi oss hemåt....svängde förbi Lina en stund...sa hej till hennes värdmammas föräldrar som är där och hälsar på från Sverige...dom tyckte att det var så roligt så att träffa en kulla! Always!

Kom hem och gick en promenad med hundarna, skickade ett mess till Dianna och frågade om hon skulle jobba ikväll och det skulle hon, så det blir Chicago downtown ikväll/natt...hon jobbar i en bar så vi behöver nog inte betala full pris iaf ;) I like!
Pratade precis med Jemma, och hon hade pratat med Lina, som oxå ville följa med...that's cool...men nu ska typ hela gänget med....eller ja, alla dom som inte har åkt iväg till college än....vet inte riktigt om jag känner för det...menmen, vad kan jag säga...NADA!!! Känner mig lite för trött för att vara social med alla dom....dom är ju inte dom socialaste människorna mot oss alltid.....gaaaah..! O well, finns säkert en massa andra människor där oxå! Bara det att först ville jag inte åka, sen när jag kom i kontakt med Dionna så verkade det som en jättebra grej...tjejkväll på 'stan'...träffa lite nya människor och så!!! But nono!!!!

O well!

Kramar

Gårdagen...a lot of pampering... ;)

Igår steg jag upp 06.10...inte så skojigt, men inte så jobbigt heller...! Matade barnen, fixade lunch..etcetc..barnen åkte till skolan och jag gick upp la mig en sväng till :) Sov i ca 20 minuter, sen vaknade jag och var redo att göra mig redo för ännu en dag...ringde Jemma vid 09.15...inget svar...HELP! Ringde henne på hemtelefonen...där var det svar minsann :) Hon va vaken och skulle bara äta frukost och klä på sig sen hämta mig..!
09.45.. Jemma sitter utanför i bilen och tutar för fullt! Jag springer ut och är på väg och sätta mig i passagerar sätet, men nej då, där sitter Jemma (?), så d e bara och för mig att köra till Evanston...no problem, been there done that!
Iaf kommer dit och vad får jag lov att göra (?), jo fickparkera..vilket jag inte gjort sen jag tog mitt körkort..ca 3 år sen....men mina damer och herrar..det gick GALANT!!! Ni skulle varit stolta om ni varit dår :O
Sprang in till Pivot Point (vi var ju självklart sena)...sa att vi var där och satte oss för att vänta på våran frisör/manikyrist/pedikyrist....blev väl en väntan på 15 minuter!
Sen kom Dionna, som skulle 'fixa mig'....vi började med håret...skulle bara klippa topparna så det gick fort...hon pratade väldigt mkt, men det var lungt.....ascool tjej! Sen bar det av för att få en pedikyr...WOAW!!! Skulle kunna göra det varenda dag :) Kanske var det för att hon var så otroligt cool...vi snacka som faen...coolt!..Sen vart det Fransk manikyr....coolt!
Visade sig att hon e bartender inne i Chicago, så jag har fått hennes #...bara att ringa om vi vill ha gratis drinkar + att hon kan fixa in en överallt....cooooooooooolt!
Sen hände det väl inte så mkt igår, jag och Jemma kollade klart på disc 1 season 1 av Grey's anatomy...sooo goood!...men vi har endel avsnitt att se innan premiären den 21 september....OMG!

Hade en asrolig dröm natten till igår...hahaha....handlade mestadels om Falun...Sofia (storesyster)...Emma(lillesyster)...hahaha...och Harry's..och Lugnet...och baken ner till stan fr lasarettet...hahaha...jag önskar att jag orkade berätta den för er, men sorry guys..not today...!

Ha're gött!

Första skoldagen avklarad...

upp 06.10....skicka ungarna med bussen 07.25.....återkomst av ungarna 15.00.....how about that! (?)..

Har dock haft en lite mindre bra dag idag, vet inte varför....men det har inte varit så farligt ändå.....har nog bara sovit för lite :/

Ska till iväg och fixa naglar och hår imorgon...jippppiiii....!!!

Kärlek


Barnvakt me Brownies...

Jag sitter just nu barnvakt åt mina skitungar :) Men dom sussar så sött så :) (min förtjänst)....Själv har jag inte begett mig till sängen än, brukar vänta till 22, då Sex and the city börjar ( I like)...men idag är jag väldigt trött....men det är bara en halvtimme kvar nu ;) Men jag vet inte om det kommer att bli så lätt att somna, har nämligen ätit brownies (the love of my life)...men men, vi får väl se hur det blir!!!! Det ordnar sig säkert!

En fråga bara...; Hur berättar man för värdmamman att barnen vill att hon ska vara hemma mer med dom när hon är ledig????
Vi har haft en del situationer här som jag inte tror att hon förstår....t ex. idag när dom kom hem fr sin meet 'n' greet så skulle Jackie åka iväg och färga håret på en ggn, vilket e helt lungt...hon e ju bara människa, hon måste ju få göra vanliga saker hon oxå...men iaf Caroline blev typ hysterisk och började gråta etcetc...MEN vi har haft en del sånna situationer under sommaren, så jag brydde mig inte så mkt..för jag visste att så fort Jackie gick ut genom dörren så skulle Caroline sluta....och mkt riktigt, hon slutade tvärt när Jackie lämnat huset...!!!! Men hon hade dock lovat att hon skulle komma hem och lägga dom, vilket jag visste att hon inte skulle göra.....(vit lögn? lr bara en lögn?)???
Ibland känns det som om dom inte vill spendera tid med sina barn (?????), vad gör man åt sånt....och oftast så vill dom inte spendera tid tillsammans med barnen...typ antingen gör pappan ngt m dom , lr så gör mamman ngt m dom!!!
Jackie har faktiskt sagt rakt ut att hon tycker att det e jobbigt att spendera för mkt tid med dom.....varför skaffar man isf barn???
Jaja....jag menar vafan...förra veckan spenderade jag typ 12 timmar med barnen varje dag....but I still Love'em.....!!!
I hope this makes some sense, coz I'm pretty tired at the moment!!!

Love

Det här med att skriva...

Var så otroligt motiverad imorse när jag vaknade...tänkte att jag skulle redogöra min helg och så, men nu, x antal timmar senare så har jag ingen ork till det alls. Men jag kan ju sammanfatta det lite iaf;


  • -vart på bio
    -vart till en bar
    -druckit Corona
    -vart hem till Sarah och kollat på ngn Australiensk komedi show
    -sprungit runt på Target och letat maskeradkläder
    -druckit red bull
    -varit på maskerad
    -druckit baccardi razz
    -spelat en massa fylle-kortspel
    -hånglat
    -druckti öl
    -åkt taxi
    -kollat på Sandler/Stiller maraton
    -kollat på Grey's anatomy
    -kollat på sex and the city


Det var väl på ett ungefär vad jag han med den här helgen....typ!

Fuskigt...*ler*

Nu e 2 av mina systrar på väg på respektive semestrar....jag vill oxå!!!
Emma är nog snart framme på Cypern....me want to too......Och Jenny & Niklas är nog kanske på väg till Arlanda just nu....whywhywhywhywhywhywhy?? Menmen, nästa sommar får det bli :)
Hoppas ni får det asskoj!!!

I Love You All!!

Diverse filmer jag sett...

Här kommer lite filmer som jag sett sen jag kom till Staterna...;

Walk the line...TransAmerica...In her shoes...Freedomland...Just like heaven...The break up...The lake house...Brokeback mountain...A history of violence...Click...Pink panther...The devil wears prada...Pirates of the caribbean-dead man's chest...Failure to launch...The notebook...She's the man...You, me and dupree...John Tucker must die...Bootmen...40 year old virgin...Scoop...World Trade Center...Step up....

Det var en del av filmerna jag sett sen jag kom hit...I Love It!!! Klart det har blivit lite mer filmer..som Grease, Dirty Dancing...etc...o well...+ att det finns serier man följer, men dom har inte börjat för hösten...har iofs fölt Sex and the city repriserna än en gång ;) + att vi såg ett Laguna Beach maraton i lördags...sooooo much fun :) I like it!

Love


Busy week!

Kommer tyvärr inte ha tid att blogga så mkt denna vecka, iom att det är ungarnas enda hellediga vecka på hela sommaren så har jag dom hela dagarna...o well, nästa vecka börjar skolan så då blir det lite mer tid över :)


Later

BusSessan

BusSessan


Babe!

I'm having a bad day!

At the moment everything just feels like shit!
I can't explain the feeling, but everything just seems too far away....just feels like it is out of reach for me at the moment!
I was fine just moments ago, but now...I don't know!!!!!
I don't know if I wanna do this...but I do...and I don't...I just can't make up my mind! I just feel shit!
 And now I'm gonna do something I shouldn't and haven't done for some time...I'm gonna go outside and have a ciggarette, and pretend that it will make me feel better.....even though it won't, just let me have my moment by myself.....no bitching....okay???
284 days to go.....but hey , who's counting.....REALLY!!!

Jahaja!

Okej mina vänner...och andra oxå för den delen :)

Det ser mycket ljusare ut nu, kanske för att det är helg....you never know!
För det första så tror jag att dom har kommit på att dom överreagerade lite....o well, not my problem...men det här är väl kanske inte rätta stället att vara långsint på....what do you think (?)!
För det andra så tror jag inte att det handlade om mig egentligen....det är iaf vad jag tror! Dom är inte lyckliga tillsammans....men jag tror inte att dom vill inse det själva, eller så gör dom det men vill inte göra något åt det för barnens skull...typ. Hon håller på att försöka hitta ett nytt jobb, vilket i sig kan vara ganska stressfullt, + att just nu jobbar hon tillsammans m en karl fr en annan firma (har samma klient), som e ett arsel, typ skriker åt henne och så, nog för att hon inte tar åt sig, men det kan ju vara stressfullt det oxå. Några av hennes kompisar har problem i sina familjer......etcetc...etcetc! Nog för hon kanske inte ska ta ut det på mig.....but anyway!
Han däremot har ingen som helst förklaring till varför ha beter sig som han gör....eller så kanske jag inte vill se ngn förklaring till det.....he's not on my good side at the moment!!! O well...!!!
Lixom, e han hemma så 'vill' hon inte va hemma, så hon åker iväg och tränar och gör andra grejjer...e han iväg på 'businesstrip', då kan hon komma hem tidigare...kanske åka iväg och träna 2 timmar när barnen lagt sig.....! Som ni ser så går det ju ut över barnen iaf.....! Well, it's not my call!!!
Barnen diggar mig och det är ju därför jag är här :) Igår höll båda två på att somna i min säng!

Kramar på er alla!


Jäkla skit!!!

Haft en urdålig dag idag....!!!!
Mamman har betett sig som ett svin....for real!
Var iväg till Social Security och skulle fixa mitt nummer..barnen var hos mormor (mamman hade sj fixat d)...det tog lite längre tid än väntat....! Så mamman blev apförbannad och tyckte att jag var oansvarig...etcetc!!! Jag vet inte hur mkt tid jag har spenderat med henne på telefon....schizco har hon varit oxå, ena ggn asförbannad och ena ggn förstående och så..! Kanske låter som om jag var borta i evigheter..men totalt var jag borta i mindre än 3 timmar...(not so much!)...och då tar det typ en halvtimme att åka dit oxå! Och jag sa att det kanske skulle ta lite tid.....but nono....!!! Jisses, är så jäkla besviken på henne så det är inte sant....men jag antar att det var dags att se hennes riktiga (lr andra) sida...inte en av mina favoriter iaf! Blir så trött på hur hon spelar på att hon är advokat....what am I suppose to do with that.....lixom hallå! Till slut kom hon med småhot....'well if you can't do that, then I'm not sure if this is gonna work out'.....Nähä sa jag, då är det väl så, men fortsätter du med dina 'småhot' så tror inte jag att det kommer funka från min sida!!! Jaja....lungt än så länge, men vi ska disskutera det igen....O well....känns som om hur det än blir så har dom förlorat en del av min öppenhet till dom.....!!!!
Jaja...det var mycket mer än det här som disskuterades, men det här väl typ det 'viktigaste'...!
Jag är fortfarande så jävulskt besviken...asså, jag har absolut inte gjort något fel....men på henne låter det som om.....jag vet inte vad!


Jajaja, orkar inte skriva mer nu...!!!

Jobbigt tråkigt....

E en aningens uttråkad just för tillfället! Nog för att det finns hundra grejer som måste göras...men O R K A ! Vi får se vi får se! Har iaf varit otroligt megaduktig och sprungit lite på bandet idag :) *stående ovationer*...hehe....var väldans skönt iaf....måste bli mer motiverad till träningen! Blir jag inte det så kan det här ju sluta hur som helst....och det vill vi ju inte!!!

Vet fortfarande inte vad jag ska plugga här....kanske slutar med att jag är så otroligt tråkig och pluggar engelska ändå....grejjen e den att vi kommer inte kunna använda våra betyg som vi får här, men det ser ju bra ut på papper iaf! Men vi får se....måste bestämma mig snarast!

Börja bli ganska svalt ute....and I don't like that! Men dom säger att hela augusti brukar va varm...but I don't know about that! Bävar inför vintern......uschamej!

Känner mig allmänt omotiverad, så det här är allt jag kommer att kläcka ur mig idag!

C ya

Fest....igen....*2...

2 fester han vi med igår....och ändå kom vi inte hem så sent :)
Träffade en massa nytt folk....igen....K U L !
Det enda som är lite tröttsamt är väl att ALLA ställer samma frågor...verkligen ALLA! Men vafan, det är sånt man kan leva med :) Iaf ett litet tag....(So where you from? Sweden ....O what part of Switzerland? W H A T ?)..hahaha, jaja kanske inte deras fel att geografin inte är som den ska :)
Jaja...jag ska kila vidare..ska försöka mig på en riktig blogg nu i veckan :) Om jag hinner!

Kärlek ♥


Blixt och dunder!

Igår var det oväder...men jeetje va fint det var! Blixtarna lös upp hela himlen :) Otroligt fint var det iaf :) I like it!

♥ The Promise

If you wait for me then I'll come for you
Although I've traveled far
I always hold a place for you in my heart
If you think of me
If you miss me once in awhile
Then I'll return to you
I'll return and fill that space in your heart
Remembering
Your touch
Your kiss
Your warm embrace
I'll find my way back to you
If you'll be waiting
If you dream of me like I dream of you
In a place that's warm and dark
In a place where I can feel the beating of your heart

Remembering
Your touch
Your kiss
Your warm embrace
I'll find my way back to you
If you'll be waiting
I've longed for you and I have desired
To see your face your smile
To be with you wherever you are

Together again
It would feel so good to be
In your arms
Where all my journeys end
If you can make a promise If it's one that you can keep, I vow to come for you
If you wait for me and say you'll hold
A place for me in your heart.  

- Tracy Chapman ♥

I just love the songs by Tracy Chapman......she's my hero!!!!

And....they LOVE me!!! :)

Mina barn och jag :) Har haft en så otroligt trevlig dag med 'mina barn'.....kan lixom inte beskriva...allt kändes bara så rätt!!! Nog för att dom kan vara ena bortskämda skitungar ibland :)...But not on my watch! Vi har lixom funnit varann...dom vet vad jag tolererar (not much!), och jag vet när jag måste ge efter! Det känns bara bra...! Dom vill lixom ha mig med överallt, och det känns bra att veta, även fast jag kanske inte följer med överallt så vet jag ju iaf att dom vill ha mig med!

Spenderade ca 3 timmar vid poolen med barnen idag, dom fick stanna hemma idag iom värmen! Och nog fanns det väl lite att kika på...tihi! Inte dom vanliga 'lifeguards:en', men ni hör inte mig klaga :)

En Emma, vind ik ook! Who cares, it's our party!!! :) 'It's my party I can cry if I want to!' You know it will always be that way....so they just have to learn how to live with it........ ♥

Pussar lite varstans...and I miss you guys!

RSS 2.0