We are Marshall

Yup, det får bli mitt tidsfördriv denna kväll :) Eller ja, så länge jag orkar vara vaken iaf ;)

Är färdigpackad tror jag... Hoppas jag!
Jaja, tur att man ska hem till syster, har man glömt något så finns det alltid att låna :D

Dags att stänga ner den här fabriken, plocka undan det sista, smörja in skenbenet med zon... Fick så jävla ont i skenbenet igår på jobbet. Vet inte riktigt vad det är, men förhoppningsvis ger det sig när jag har semester..!

Pöss

Just like a slap in the face!

Bara så där, out of the blue...!

Anyway, fredag imorgon... Och fredag v.30 = SEMESTER... Tjiiiihoooo! Helt jävla fantastiskt! Behöver verkligen det, 4 veckors semester, hut gött är inte det!!!

Varit och beställt min säng idag, eller ja, sängramen och sängborden :D Skulle komma in nästa vecka, men förhoppningsvis kan dem hålla dem tills jag ska flyttar in i nya lägenheten. Dem måste hålla grejerna för jag kommer ju faktiskt inte att vara hemma så där jättemycket dem närmaste veckorna :D
Billigaste madrassen jag hittade kostar 5000;-... Faaaaantaaaaaastiskt ;)
Känns bra, en riktigt jävla stor säng blir det. Nu när jag bott i en etta har jag ju bara haft en 120-säng, innan det hade jag en 160-säng... Den här är 180 :)  Måste ju tilläga att jag 'bara' är 165cm LÅNG :D Haha, fy tusan vad gött! Kanske är dax att skaffa en karl att fylla ut sängen med ;)

Jobb 7-14.45 imorgon, sen bär det av till Flen för helgmys med barn, syskon, respektive och Doris såklart :D
En vända till Parken Zoo ska vi även hinna med, var ett par år sen sist.

Hemfärd på söndag... Tvätta, flyttpacka, packa.... Holland.... Hem, tvätta, packa...USA.... Hem, tvätta, flyttpacka det sista... FLYTTA!!!

Nu måste jag verkligen packa inför helgen..!

Just det, jag var ju hos frissan igår, fixade tralier trash utväxtem´n, vart så fint så :D

Pöss

Bra humör...

Jajjemän, idag är jag på bra humör :D
Kan vara för att jag bara haft och göra med trevliga männsikor den här veckan... (2 dagar, I know..).
Igår var jag på MIO och kollade på sängar... Flyttar ju till större lägenhet och då behövs en riktig säng. Iaf, irrade runt där i min ensamhet och priser och dylikt snurrade runt i huvudet, gick upp till informationsdesken/kassan (??), och fick hjälp av TVÅ supertrevliga butiksbiträden (??)..! Bara trevliga människor på jobbet.. Och idag ringde jag tele2 och fick prata med en supertrevlig tjej där... Life is good... Härligt med trevliga människor tycker jag :D

MEN, vad tusan ska jag äta till middag..?

Inspiration...

Tänkte skriva VÄRSTA inlägget.... MEN, jag tappade suget...
Kan vara för att jag kom hem efter 4 imorse ;)


Förkyld :(

Imorgon är det fredag... ÄNTLIGEN!!! Efter 8 dagars jobb kan man inte annat än välkomna helgen med öppna armar!

Har dock dragit på mig en förkylning... Började känna av den lite smått natten till igår.. Men det var inte förrens natten till idag den tog riktig fart... ORKA! Måste ju erkänna att jag inte varit speciellt effektiv på jobbet idag, har mest gått runt och svettats, frusit, kallsvettats, snorat... you name it! Jag som normalt sett har problem med temperamentet, kan ju säga att det inte blir bättre när jag är förkyld, haha! Men jag har lärt mig att dra mig undan!! ;) Hoppas att det blir bättre till imorgon!

EN VECKA KVAR TILLL SEMESTER!


When you miss me
Remember
I didn't leave
You let me go


I'm out...

Jag är helt utmattad efter helgen.... Vilket betyder att man inte har energi att ha koll på allt.. För min del så flödar känslorna fritt, inte alls att rekomendera....! JAG BLIR GALEN...!
Menmen, jag rensar... Allt ska bort... Coz' I'm done.... So done!!!

Trött i mössan!

Fullt upp på jobbet igår... Fullt upp = full fart och asskoj!
Men fullt upp igår, betyder desto mer att göra idag... Och i den här värmen så räcker inte energin riktigt till. Kändes som att jag spenderat x antal timmar på gymmet när jag vaknade imorse :) Menmen, jobbdagen idag gick snabbare än vad man kunde hoppas... Men jag tror jag hann med allt!

Ska försöka masa mig in i duschen, men helst av allt skulle jag vilja gå och lägga mig :S  Men  inte kan man väl lägga sig strax efter 20.00.... Då vaknar jag ju tidigare än vad man vill...!

Imorgon måste jag hinna med en vända på stan innan jobbet. Syster + sambo åker till Holland på tisdag, och lilla Sara fyller ett år medans dom är där. Och paket måste hon ju ha :D  Så det blir till att dela upp tiden nästa vecka. Iom att jag kommer ha bil så kan jag frakta hem lite banankartonger, och så måste jag ju hålla BosseBruce sällskap också :)

Men usch vad seg jag är...Får nog lov att masa mig in i duschen

Tjolahopp...

Jag verkar inte vara den enda i bloggvärlden som inte har lust att blogga...!

Kanske återkommer ikväll... Jobb 8 dagar framöver så det blir lugnt den här helgen....

Pöss

Still...

Känner mig fortfarande väldigt nere, men funderar på om allt jag behöver är lite semester...! 3 veckor kvar.. Och om 7 veckor får vi se om det verkligen var det jag behövde... Only time will tell!!!

Sol, blixt och dunder

Jajjemän, idag fick vi minsann uppleva lite av allt...! Dagen började med klarblå himmel och sol, det utnyttjdes väl vill jag lova... Tog på mig minimalt med kläder och bänkade mig i solen med en massa tidningar. Tidningarna tog slut och jag letade fram en bok istället... Superbra är den, så jag har läst som en galning! Vid 14-tiden började det molna på (vita genomskinliga moln, men ändå), så då hoppade jag in och satte mig i soffan!
När syster kom och hämtade mig + katten vid 20-tiden då var det kolsvart ute och det mullrade som attans... Sen fick vi se gaaalet fina blixtrar när vi var på väg hem.

Nu sitter jag här och kollar på finalen....SPÄNNANDE!!! Just nu hade Holland en JÄVLA chans!!! Arjen Robben är gaaalen nu... Värsta chansen hade han...men icke! Men än så länge kan ni kalla mig Fru Stekelenburg... Hollands målvakt är lite snyggisch ;)

Pöss

Ett mörkt moln lokalt över Sara....

Jag är så JÄVLA pisstrött på allt just nu! Falska människor är fan det värsta som finns, man vill inte ha såna i sin omgivning, dålig energi är det enda dom ger ifrån sig *urk*... Sen människor som inte vet vad dom vill är väl inte så jävla goa dom heller. Sluta vela för fan, vuxna människa! Säg då hellre nej, för då kan man bespara andra människors känslor...!!!! PERHAPS!!!!

Fel stad bor jag i också, känns som att jag har gjort mitt här... For now! Första tanken som slog mig när det vart klart att E skulle ta över min lgh var '-Fan vad NICE, freedom. Jag skriver inte på nå papper för nya lgh OCH säger upp mig från jobbet och drar.'
Meeeeen, det gjorde jag ju INTE naturligtvis! FELFELFELFELFELFELFELFELFEL! Skulle ha gjort det, follow your instincts goddamnet woman!

Vem fan behöver pengar om man inte är lycklig!!!???

Jaja, semester om 3 VECKOR!!! Kommer att spendera så lite tid som möjligt i Falun... Träffa en massa underbaringar, och hoppas att jag kommer tillbaka till en klarblå himmel ;)

Pöss


Bröllop och hopp från flygplan

Hemma från en härlig helg i Flen!
Kom ner i skaplig tid i fredags, för en gångs skull :) Vart lite pussar på den lille innan han skulle knoppa av.
Sen vart det plockmat för oss STORA på verandan. Supermysigt att kunna sitta ute på kvällen... Älskar sommaren!

Lördagen började med frulle på verandan, och vad fick vi reda på då!? Jo, DOM HADE PLANERAT ATT GIFTA SIG!! Så efter lite utelek och lunch, så bar det av till Stadshuset (???).. En nätt vigsel på 5 minuter :) Vilket är alldeles lagomt! Iom att ingen visste om att dom skulle gifta sig så var det bara för dom två nygifta att ringa runt till syskon och föräldrar, mor-farföräldrar, mostrar...etcetc..! Vissa tog det bättre än andra!
Sen vart det bröllopsglass :) Hem för att dricka lite bubbel för att fira, mest softa och smälta allt!
Grillat till middag (YUMMIE), koprtspel, fotboll...!

Söndagen började relativt lugnt, men det vart det snabbt ändring på. Packade in oss i 2 bilar och styrde kosan mot Nyköping...! Och vad händer i Nyköping kan man undra...! Jo, där finns en fallskärmsklubb..... Och käre syster fick ett tandemhopp av sin sambo/nu make i 30-års present...! Galet!!! Men nog är jag lite avis... Fatta känslan!!!
Sen vart det lunch, bad och fika. Sen åkte vi än en gång mot Dalarna...! Hem till bror, sen vidare till mor och far med bilen.

Äntligen landat hemma... Tröttare än tröttast. Men kvällsvecka den här veckan. Så jag är ganska nöjd. 4 veckor kvar till SEMESTER.. But who's counting... Really...! Just nu känns det som att mina 4 veckor kommer att vara alldeles för kort...!!! Men det ger sig... 4 veckor utan en endaste tanke på jobb :D Det borde väl hjälpa lite!

Nu ska jag leta biljette till Holland :D

Pöss

Måste

- Äta (men har ätit en hel del godis så jag står mig nog en sekund till)
- Packa :)
-Diska
- Plocka ihop lite (tråkigt att komma till en stökig lägenhet på söndag)

Och ändå sitter jag här... Hur gick det till :)

RSS 2.0