Back again ;)

Pengar ger mig ångest.... PÅ RIKTIGT!!!! NU kanske ni tänker *stackars lilla korkade bruden har spenderat alla pengar redan, 2 dagar efter lön*... Men så är inte fallet... Dom sitter där så fint på kontot och väntar på att bli använda till något fint... Och så lite mat förstås ;)
Hursom... Pengar ger mig råångest! Jag vet verkligen inte varför... Och speciellt inte nu när jag faktiskt har en bra fast inkomst, inte överdrivet mycket utgifter..har stadigt sparande...etcetc...! But still....! Det stör mig..! Det är dagens i-landsproblem ;)

Jaja, pengar schmengar...tomato tomato... potato potato.....
Det kommer att lösa sig...jag kan nog leva med lite ångest tror jag :D


Vimmelbilder

Glömde ju säga att vi är med på vimmelbild oxå ;) dt.se


Amanda Jenssen,

I think I love you ;)
Konsert i fredags, Amanda Jenssen som ni kanske fattar :D Det var så jäkla bra! Jag har inte lyssnat så där överdrivet mycket på hennes musik, utan typ bara det som spelats på radion... Men Oh My God! Det var helt jävla underbart... Så det blir nog till att klicka hem hennes skiva tror jag :D
Efter konserten så gick vi hem till M och drack lite vin *uppskattat*... Jag knallade väl hem vid en halv 3 tiden och kände att det vart alldeles lagom, lite sömn sen fit for fight igen... ELLER HUR!!! T ringde när jag var på väg hem, och dom var på väg hem från krogen och undrade om jag ville komma förbi och snacka lite.. Sure, tänkte jag, klockan var ju bara halv 3 ;) Sisodär 2½ timme senare klev jag innaför dörren hemma :S Tidningen hade redan kommit, haha, fint!
Hade glömt stänga av väckarklockan så den ringde 9.15.... gaaaah! lyckades slumra till lite, men inte riktigt somna in... 10.15 ringde syster s... Och en stund senare ringde hon igen. Jag packade min väska och följde med henne och lil' o hem till mor och far. Där vart det mest bus, mat, slapp....mera bus! Tidigt i säng.. nähä!
Idag har vi busat lite mer ;) Har även hunnit med en fika hos E och M, sen vart det årsboksslutsinventering för hela slanten... wooopei! Som vanligt vart jag kvar längst (förutom DC och BC), men idag vart det bara en timme längre... Och det betyder ju faktiskt att jag får betalt för en timme mer än dom andra ;)
Pizza till middag :D
Och nu blir det nog bara soffläge hela kvällen... :D
Hade väl helst haft sällskap, men vet inte av vem... :(   Det löser sig!!!!

 Puss


Torsdag

Huvudvärken tog mig i sitt grepp igår... Inte kul!!! Men men, jobbade på i den mån det gick. Vid 17.30 släppte det, vart som en helt ny värld... :) Men man ska inte ropa hej...... Huvudvärken kom tillbaka :( Och illamåendet :(:(
Menmen, det var bara att bita ihop och jobba klart, sen en kvick promenad hem (frisk luft hjälper har jag hört), i med lite piller, vätska, mat...och till sist hopp i säng...! Nu känns det lite bättre iaf... Lite frukost, sen ska det väl vara bra!!!!

Imorgon är det fredag...IGEN, veckorna går så otroligt fort...! Börjar morgonen med träning, sen hem duscha, frukost, jobb...Och på kvällen ska jag och M på Amanda Jenssen som kommer till Magasinet..! Det ska bli otroligt skoj!!!

Satt och blippade runt på lite bloggar mest på måfå igår, och dom flesta man hamnade på är skrivna av tonårstjejer typ 10 år yngre än mig...! Vilken rivalitet det finns i bloggvärlden! Att dom är så elaka mot varandra, och kommentarerna.... JESUS!!! Mår man verkligen bättre av att smutskasta andra människor??? Jag tror inte det bara handlar om avundsjuka, utan det är det enda sättet dom vet.... Hur vore det med lite komplimanger..! Och utseendefixeringen sen då.... Man ska helst vara size 0...om möjligt ännu mindre.. Bröst ska man ha...men bantar man från tidiga tonåren så uteblir dom...eller man tycker dom är för små...då opererar vi dom större...!! Innan 20-års ålder...! Inget fel med plastikoperationer...Men är man size 0 och opererar så man får E-kupa...! Det ÄR INTE snyggt!!!

Jaja, jag är nog för gammal för att förstå ;)

Puss


Gammal och trött....

Jajjemän, så känner jag mig nu... :(
Menmen, det hade kunnat vara värre, det kan det alltid!
Imorgon ska jag ställa klockan så jag hinner träna :D Kör styrka imorgon och core/stretch på fredag :) Det får bli min träning för den här veckan... Blir det mer så blir det mer... :) Om snön kunde ta och försvinna så skulle man kunna gå ut och gå lite oftare...UTAN att halka, frysa, pulsa....you name it!
Man undra ju vart all snö ska ta vägen när den smälter...snacka om översvämmningar det kommer att bli :S

Nej ni, inte ens en kopp te blir det ikväll.....kom iaf 'ihåg' att äta middag idag när jag kom hem :/  Igår blev det visst bara en kopp te innan jag däckade..... Fint Sara....!!!!

Jaja, nu =badrummet :)

Puss


Grey's Anatomy <3

Det är kärlek det :D

Orkade inte blogga igår efter jobbet...!
Iaf, jag spurtade iväg till doktorn... Fick vänta till 10.30 då jag fick komma in till en barsk doktor från Sthlm... För att göra historien kort så kunde han inte säga så mkt för han visste inte hur mitt ansikte såg ut i normala fall (Well, not like this duuuuh), nu hade svullnaden iofs gått ner ganska mkt på utsidan sen jag vaknade men det var ju för tusan klockan 08.00...och jag kom till hnm 10.30 NO SHIT SHERLOCK!!! Jaja, trött med ett jävla illamående försökte jag väl få fram vad fan det var som var fel. För det kan ju inte vara normalt att vakna med ett ansikte som ser ut som en plastikoperation gone bad!!!! Really!!! Jaja, jag fick recept på nå allergimedicin och kortisontabletter.... Och nästa gång det hände så skulle jag komma direkt dit och inte boka tid....!
Fick sen gå och lämna blodprov för att se om jag är allergisk mot något... Om inte annat kan det kanske visa vad som är fel....!!!!


Orka!

Jag ljög igår när jag sa att jag inte skulle ställa klockan... Hade ju visst bokat tvätttid klockan 8 :) När jag vaknade tyckte jag att jag hade väldigt plutiga läppar och såg väldigt mkt av min kind...ögonen kändes väldigt pluffsiga (mer än vanligt)... Och vad jag minns hade jag ingen tid inbokad hos någon plastikkirurg igår ;) Jaja, knatade till spegeln och TADAAA svullen i hela fejjan...! Nu ska jag klä på mig och knata till doktorn, dom ringde precis...gud så roligt....NOT! Men men, det löser sig nog!

Puss


Saftblandarnas paradis....

Snösnösnösnö.... Blir det till att lyssna till plogbilarna inatt måntro...? Det märks! And guess what, det ska komma mer snö... Wehey...Doesn't that just make us suuuuuuuper happy ;) Nu ska jag försöka se det positiva i det här... Tänk om det hade varit november....Då hade vi haft fleeeera månader kvar av detta! Men nu så har vi förhoppningsvis bara några veckor kvar :D Men man vet aldrig.... Vi kanske har vinter ända till midsommar ;)

Helgen var lugn, skönt!

Skaffa en karl... Är inte det bland det konstiga folk säger till en... Jag menar hur enkelt är det att 'skaffa en karl' egentligen...! Det låter ganska dumt tycker jag...! Det är väl inte något man kommer på det en dag och sen går ut och 'skaffar' bara sådär.... Am I right or am I right!?

Skar mig i fingret idag.... AOUCH!!! Det kom en massa blod :S What to do!!! ;)

Nej ni, nu ska jah borsta tänderna och lägga mig sängen...ev. träning imorgon ifall jag inte vaknar på tok försent, för imorgon så ställs ingen klocka.... Inte efter jobb hela helgen :)

OJ, nu åkte en tut-tut bil förbi.... shhhhiiieeeeet maj-britt...


Puss


:(

Why...oh why!!! Det kommer aldrig att sluta snöa... PÅ RIKTIGT!!!! Menmen, som jag sagt förut, det är onödigt att klaga på något man inte kan göra något åt!!! Men lite bitter kan man väl få vara.....!

Får vi bara en härlig vår och en fin sommar så är allt förlåtet.... Pinky swear!

Anyway, jobb hela helgen...! Har inte riktigt gått in i min hjärna att jag ska jobba... :S Ska nog gå bra ändå. Kan även få besök av självaste VD:n..... Oooohhhhhh, Scary ;)
Var mycket folk igår, och ännu mer idag :) Så vi får väl se hur helgen blir...!!!

Trött i ögat, så det blir nog ansiktstvätt, och tandborstning, sen tv från sängen :D

Puss


Guess what?

It's snowing, it just doesn't seem to stop!


Torsdag

Ansiktsbehandlingen var helt fantastisk :D Hade gärna kunnat legat kvar där minst en timme till... Kanske var första gången, men helt klart inte sista!
Jag måste dock börja dricka mer vatten om dagarna...är helkass på det!!! Menmen, det löser sig med tiden!

Dom här två dagarna gick alldeles för fort tycker jag, men vad gör man! Det är bara att gilla läget...!

Ska snart kila iväg in i köket och fixa lite matlådor till imorgon och helgen...!

"Kalaset" idag var inte billigt, men jag hade ändå räknat med att betala mer än vad jag gjorde. Förutom ansiktsbehandlingen så köpte jag även lite hudvårdsprodukter : Special cleansing gel, multiactive toner, och skin smoothing cream! Allt från 'Dermalogica'. Så nu hoppas vi att det är så bra som alla säger ;)

Jaja, matlådor var det... Spara lite pengar :D


Snörvel, snörvel, snörvel...

Lite snuvigt var det här... men det kom precis nu, så det försvinner nog ganska så snabbt..!
Ingen tandläkare idag :( Hon var visst sjuk.. Men jag fick en tid redan imorgon :) Så det var ju skönt iaf, behöver bara gå en kvart tidigare från jobbet...suuuper!
Så nu sitter jag här i min säng och försöker motivera mig själv till att göra nånting vettigt...men oooorka! Ska inte vara på ansiktsbehandling förren 13.30 *suck*
Såg precis att solen skiner :D:D:D:D:D:D
Tänkte dricka en kopp té, sen dra på mig varma kläder och ta en promenad och njuta av det fina vädret... Dels ska det snöa hela helgen (typ), och så ska jag ju jobba heeeela helgen så det blir inte många utetimmar då...!
 
Gick inte och la mig i tid igår heller, även fast jag var trött... typish!
Ägnade lite tid åt väldigt Ogenomtänkta och ej så anständiga sms *oups*, tröttnade ganska så snabbt, när det var relativt segt på andra sidan..... Orka vänta på något som bara är tillfälligt...EH NEJ!
Så jag drog på mig vinterskorna, mössan och allt vad det innebär och tog en promenad hem till P, drack en kopp té och nån öl, snackade skit och kollade på lite 'South Park' och 'Weeds'... FUN! Drog mig därifrån innan jag hann somna på riktigt, för jag hade ju tandläkartid nu på morgonen...HAHA in my face! Trevligt var det iaf, skönt med en kompis som har samma sjuka humor som man själv har ibland...haha. Jaja, jag stappla väl innanför dörren vid en 3-tiden....fiiiint! Man lever dock bara en gång ;)

Fikadate inbokad med T vid 17 idag... Nice :)

Nej ni, nu ska jag kika över mina finanser och hoppas att dagens 'kalas' och morgondagens 'kalas' INTE går på alldeles föööör mycket kulor... :) Det löser sig :D
Det drabbar ju ingen fattig! MEN det kanske gör mig fattig, haha! Äh, lön nästa vecka, wehey!

Puss


Hemma :)

Eller ja, vi kom väl hem vid 18.20, tjihooo! Det snöade näst intill heeeeela vägen till Arlanda!!!! Det var uppehåll ett par kilometer mellan Uppsala och Arlanda, men det var inte länge....! Jag och T vart PANIKHUNGRIGA typ 6-7 mil innan Uppsala.... Heeeelt sjukt var det... När vi äntligen såg en 'matskylt' så var det nästan olidligt, haha! Har aldrig varit med om nått sånt förut, hahaha! Sen hamnade vi självklart i paltkoma och trodde vi skulle somna innan vi nått Arlanda... *smart*.

Jaja, det var tre realtivt brunbrända (jämfört med oss) killar som kom ut... Kul för dom :D
Sen var det bara att studsa in i bilen och styra kosan hemåt :D Vad gör man inte för husfridens skull ;)

Sjukt trött är jag nu iaf .... :S TRÖK!!!
Jaja, både tandläkarbesök och ansiktsbehandling imorgon, wehey!

Puss


Hemma :)

Eller ja, vi kom väl hem vid 18.20, tjihooo! Det snöade näst intill heeeeela vägen till Arlanda!!!! Det var uppehåll ett par kilometer mellan Uppsala och Arlanda, men det var inte länge....! Jag och T vart PANIKHUNGRIGA typ 6-7 mil innan Uppsala.... Heeeelt sjukt var det... När vi äntligen såg en 'matskylt' så var det nästan olidligt, haha! Har aldrig varit med om nått sånt förut, hahaha! Sen hamnade vi självklart i paltkoma och trodde vi skulle somna innan vi nått Arlanda... *smart*.

Jaja, det var tre realtivt brunbrända (jämfört med oss) killar som kom ut... Kul för dom :D
Sen var det bara att studsa in i bilen och styra kosan hemåt :D Vad gör man inte för husfridens skull ;)

Sjukt trött är jag nu iaf .... :S TRÖK!!!
Jaja, både tandläkarbesök och ansiktsbehandling imorgon, wehey!

Puss


Ingen hund...

än iaf...! Just nu ser det ut som att det blir en mini roadtrip till Arlanda :)
Och det snöar.... Finns det inget slut?!? Jaja, dumt att klaga på något man inte kan göra något åt...! Men ändå!


Deppig....

...Eller är jag bara trött i ögat?!?

Jaja, ledig 2 dagar nu... Det är ju skönt iaf!

Jobbat 7-15.30 idag, sen fick jag fin besök av syster S och lil' o..eller hon har ju fyllt 2 nu, så det är stora O ;) Dom hämtade mig på jobbet, sen fikade vi :) O tyckte iofs att det var roligare att flytta runt saker i mosters lägenhet, fint som attans vart det iaf! Räknat mosters miljoner har vi oxå gjort ;)

Morgondagen är oplanerad men ändå inte. Har erbjudit mig att vara hundvakt, men hur det blir med det får vi se imorgon...! Om jag inte blir med hund så åker jag t/r till Arlanda...woooopei. Det är nån som kommer hem från Argentina och vill ha hämtning....Yeah Right... ;)

Jag borde gå och diska klart, men orka.... snart... Måste komma ihåg att poppa ett piller oxå...Det glömde jag visst igår :S Men även fast jag var mer sovande än vaken (typish 05.00) så räknade jag ut att det var ingen fara så länge jag tog det innan jag kilade iväg till jobbet... Och det gjorde jag :D *I'm too good*.

Jag behöver en plan...! Vad vill jag göra? Vad vill jag syssla med i framtiden? Vill jag egentligen vara kvar i Falun? Vill jag ens vara kvar i Sverige? Jaja, det löser sig...men inte av sig själv...tyvärr...!

Tror det blir en tidig kväll!

Jaja, ett piller och diska klart, sen blir det lite tevetittande från sängen... Blir nog inte många minuter :S

Puss


Premiärtur!

Jajjemän :D Junior klarade uppkörningen idag :D:D:D
Så när han var ute och gjorde sig bekant med vägarna (I morfars bil! ;)), så fick han gott och väl hämta moster på jobbet :D
Han är så duktig!!!! Gick galant, jag satt och messade med hans flickvän (!) och han körde... Gick så bra så! Jag blir så stolt!!!
B var in på jobbet med P och lilla R *trevligtvärre:)* R är tossig värre, liten spillevink som var suuuuupersprallig idag. Skrattade tom åt mig, har aldrig hänt förut :D

Hann vara hemma en liten stund, sen vart jag bjuden på fika hemma hos M,C&L :D *mys*. Dom drar så lägligt iväg till GC på onsdag, inte avis alls ;) Lilla L började iaf inte gråta när hon såg mig idag, satt tillochmed i tant Saras knä....2ggr!!! :D

Nu blir det 'Familjen Annorlunda' för hela slanten :D

Puss


Träningsvärk :D

Körde ett core/stretch pass innan jobbet igår, det känns kan jag lova :) Brabra!
Ledig idag.... sovmorgon....nej, haha! När man får sova då sover man inte, när man inte får sova då skulle man kunna sova hur länge som helst...knepigt!

Har inte haft så stor lust att blogga den här veckan, har varit lite trött och så...!

Iaf,
2 födelsedagar Adde 18 & lil' o 2.... WEHEY!!! Tänk vad fort det går! Jaja, junior är laglig nu, undra om man vågar ta med honom på krogen, haha! Å så klarade han teorin till körkortet också. Jag är en stolt moster :D

Idag blir det nog inte så mycket. Kan hända att det blir en promenad om det blir lite varmare. En vända på stan blir det iaf, present måste inhandlas... Kalas imorgon :D Vare sig lil' o vill eller inte ;)

Puss


Wtf...

Varför är det ALDRIG något bra på tv under helgen!!!!? Det enda man ser fram emot är 'The Hills' och 'The City'...! Grrrreat! Jaja, jag har iaf ätit och diskat. Så det enda jag behöver göra är att vika tröjorna som ligger på sängen... sen kan jag borsta bissssssingarna och krypa ner i sängen :D


Damn it..

Sitter här och skriver lite....Vad gör jag, JO jag slinter med fingret och raderar allt, haha! Hade iofs inte skrivit så mycket, men ändå!

Helgen har varit realtivt lugn... Tycker fortfarande inte att fredagsmys är helt okej när man inte ska jobba helg! Hade hellre ägnat att kvällen åt annat... Sånt som vuxna gör ;) Aja, det här lilla behovet jag kände kunde ha spårat ur totalt... Man får såna konstiga idéer, haha! Tänker inte gå in på det här, men jag och T fick oss ett gott skratt iaf!

Tanken var att om jag kom upp i tid skulle jag prova på yoga! Men sovmorgonen vann :) NÄHÄ! No surprise! Åt frukost med T på stan vid 10.30. Sen strosade vi runt på stan nån timme. Det vart ett par svarta skinny jeans, ett par sneakers, ett skärp och en t-shirt för mig :D
Vid 14-tiden träffade vi A och fikade med henne...nice! Klev väl innanför dörren igen vid en 15.30, heldag med andra ord! Kilade ner i tvättstugan, och tro på f-n, det fanns en tvätttid 16-20 :D Fy tusan vad härligt! Så som singel i Falun spenderar man lördag em/kväll med tvätta ;) Messade lite med lillasyster, och hon undrade när jag skulle komma och kika på nya lägenheten! WTF, det hade jag totalt glömt bort... Hur man nu kan glömma bort att ens syster flyttat, haha! Jaja, hängde upp det sista i tvättstugan och tog en promenad hem till dom..! En snabbis in på affären för att inhandla lite fikabröd :) Jättemysig lägenhet :D Å så blev det lite (MYCKET) skvaller, stackars M... Men han vet ju hur det är, haha! Jag blev även kvar där på middag *supernice*. Såg även melodifestivalen, sådär måste jag ju säga at det var.... Dolph är ju bra iaf *ILOVEHIM* Sen traskade jag hem igen, plockade upp tvätten, men hade inte ork att vika in den. Hoppade istället in i duschen...! Pysslade lite i väntan på att T skulle komma hem från jobbet....*väntaväntaväntavänta*. Till slut efter många om och men kom hon hem, och traskade hem till henne med en påse öl :D Sweeeeet! Vart lite skvaller även där....eller vi ventilerade!
Väl hemma stupade jag i säng, självklart med teven igång....fick för mig att jag startat timern (varför jag satte på teven i första hand vet jag inte, jag gör dock det när jag är lite på lyset), klockan 8 ringer S och lil' O... -Sover du, när hade du tänkt gå upp egentligen!!! Haha ja...9!!!! Haha. Jaja, stängde av teven och sov en timme till. Vid 9.30 hämtade dom upp mig och vi åkte till lager 157. Det blev 3 linnen :)
Sen åkte jag med mamma hem för att fixa över korten jag har på deras dator till skivor, MEN vajsing med datorn så det blev inget. Fick mat iaf! Nu håller jag på och organiserar mina garderober.....går sådär måste jag erkänna...! Skulle även gå till affären efter 'the city'...men nej, har inte kommit iväg än då....!


Svacka

Orka Falun!

Jag vill ha vår....NU!!!


I think....

I need to get laid... ;) På riktigt!
Jaja, jag antar att även det kan ses som ett i-lands problem.
Orkade inte laga mat idag, och iom att jag redan har matlåda till imorgon så 'behövde' jag ju inte laga mat heller... Så det fick bli en kebabrulle :D

Fint väder vi har ute ;) Det snöar och blåser... Men jag antar att det är ganska milt här jämfört med andra delar av Sverige...! Vi får väl se hur länge det håller i sig här...!


Det vart ingé träning...

Klockan ringde 8...jag snoozade 10 min, sen somnade jag om och sov tills jag fick ett mess vid 10.30... Fiiiiiint! Aja, då blir det träning imorgon istället ;)
Lite träningsvärk sen igår har jag allt....!
Just det, pratade med söta P igår....vi har varit fruktansvärt dåliga på att hålla kontakten sen vi kom tillbaka från USA...!

Jaja, klä på sig, diska å sen pallra sig till jobbet då... wooopei!

Puss


Kväller

Nu är det tamefan snart kväller för mig...! Är så sjukt trött...! Man kan kanske tycka att det är onödigt att gå upp klockan 8 bara för att hinna träna innan jobbet om man är trött. Men nej så är det inte, jag skulle vara precis lika trött ändå! Skönt att få träna lite också :) Det behövs kan jag lova! Tror att det blir träning imorgon oxå, och så tar jag sovmorgon på torsdag... Och träning på fredag igen, ska träffa tränar'n då, wooopei! Hade en liten svacka förra och förrförra veckan...var förkyld och allt var allmänt piss :S
Men nu är jag på G igen :D Tror jag iallafall...

Har så satans ont i min ena nagel (?) eller hur man ska säga... Igår gjorde jag något så en nagel typ skivade sig och bara var ivägen... Så istället för att sätta ett plåster runt den och låta den växa så jag kunde klippa av den, så tyckte jag att det var en bra idé att 'riva' av den....!!! AAAAAOOOOOOUUUUUCH! It hurts...itfuckinghurts...! Så mitt ena pekfinger är totalt handikappat, nageln är av så pass långt ner att det gör swijnont varje gång man kommer åt något...! Menmen, jag har bara mig själv att skylla!

Vart akut trött på jobbet idag vid 17-18-tiden... Det var nästan outhärdligt, jag visste inte vart jag skulle ta vägen.... Jag kunde seriöst somnat stående...! Men som sagt, sovmorgon på torsdag ;) Wehey! Jag borde sova nog mycket tycker man, somnar nästan på en gång när jag släcker vid 00.00...å så ringer klockan typ 7.55.... Men vad vet jag...! Kanske måste 'sova ikapp'..... Eller nått!

Håller på att slå knut på mig själv också.... ISUCKBIGTIME :S  Det ger sig :D Det tror jag det.... Tänk bara om det kunde vara sommar nu... Vore in't dä fantastiskt... :D

Puss


2:a februari

Jajjemän, 2: februari...tiden går alldeles för fort...!
Skulle blogga igår efter jobbet, men jag och blogg.se kom inte riktigt överrens... ;) I-lands problem ;)
Likasom igår ringde klockan vid 7.55, men till skillnad från igår så släpade jag faktiskt mig iväg till gymmet :D *CREDS*....! Gick bra, jag blir lika förvånad varje gång över hur lätt det går så fort man kommit dit!

Känner mig lagomt sliten efter helgen fortfarande, men det är "bara" fyra dagar kvar till helgen nu ;) woooopei!

Våren skulle gärna få komma nu, känner ett behöv av att få träffa lite folk... Vill att uteserveringarna ska öppna, att det ska bli mer rörelse överallt... SNÄLLA!! Men nu är det inte långt kvar...förhoppningsvis iaf!

Puss


RSS 2.0