Goodmorning!

Vaknade av ett sms vid 07.30, sen var det ingen idé att somna om. Har precis läst tidningen, som alltid när jag har tid.
Ska ta och klä på mig och åka till hem till S och Olivia.

Hoppas alla får en bra dag!

Puss


Rastlös!

Rastlös så in i bomben! Vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. Bli lätt så att jag småäter när jag är rastlös, men inte idag...var iofs nere och körde en raid i skafferit och kylskåpet men hittade ingenting som föll mig i smaken! Typiskt...eller bra kanske man ska säga :) Kanske blir lite O'boy iaf....har inte druckit det på hur länge som helst!

Har iaf packat lite mer, men nu har jag gett upp för dagen. Men nu då? Kanske en film? Mycket möjligt, men vilken...? Kanske 'I am Sam', var ett tag sen jag såg den...men den är bra! Orkar inte börja läsa någon ny bok...får bli efter att jag flyttat.
Eller så kan jag helt enkelt bara gå och lägga mig. Det är faktiskt en möjlighet det oxå, haha. Ska ju vara hos Fia vid 09.00 imorrn....så det gör ju ingenting om jag går och lägger mig snart...kanske...om jag kan somna! Vilka problem man har...haha!

Om jag inte somnar så får jag väl börja gå igenom badrummet och se vad som ska med....Varför göra klart ett ställe först liksom, haha!

Lite sorgligt att ta ut p-staven på torsdag...e ju liksom min 'pinne i armen'....menmen, så är det. Kan ju alltid sätta in en ny om jag saknar den allt för mycket.

Näehä, nu ska jag nog stänga ner den här apparaten för natten. Men lite O'boy och en tidning får det nog bli :)

God Natt <3


Fy fajsiken va trökutt!

Håller på att packa saker jag inte använder.....men orka! Allt ska ju delas upp oxå...saker som ska m till nya lgh, saker som ska ner i lådor och sen ner i källaren här hos ma & pa. Kan ngn vara så snäll och komma hit och göra det åt mig....inte? Nähä! Jag gör det väl själv då!

Tänkte klippa mig inom den närmaste framtiden....måste skynda mig så jag inte spenderar pengarna på ngt annat...som lägenheten kanske.....mycket möjligt, haha!
Tänkte nog klippa samma frisyr som jag hade när jag åkte till USA fär 2 år sen (har det redan gått så lång tid? Kan jag aldrig tro!!!). MEN jag vet inte riktigt om jag vågar...! Är ingen speciell frisyr så, men jag har bara klippt topparna efter den ggn så håret har ju vuxit endel.....Då var det precis ovanför axlarna....å nu är det som sagt liiiiiiiite längre! Men jag känner att det är tid för att klippa av det...förnya sig lite...för det är ju alltid skoj!

Nu ska jag fortsätta packa....eller kanske ringa ngn som jättegärna vill ta en fika med mig (20.19 på kvällen, sure).

Hej så länge!

Ännu en dag har passerat.

Väckarklockan ringde vid 9 idag....trodde faktiskt att solen skulle skina så jag kunde ta en morgonpromenix. Men icke!
Läste tidningen i lugn och ro, sen kom storasyster och 2 av smådjävlarna in rusande, skulle visst lämna tillbaka bilen, tack!
Iom att jag inte hade något bättre för mig (jäkla väder), så började jag och ma måla källaren. Medan det torkade så käkade vi lite lunch å skjutsade hem storesyster & co, passade även på att köpa lite färg till elementen. Väl hemma kunde vi göra en andra strykning. Så nu är det klart.
Har även kört iväg en soffa och en gungstol till  S. Beställt tid för uttagning av p-stav = Torsdag 27/3 11.00. Vilket passar alldeles utmärkt iom att jag ska hämta E på skolan 12.00.
Har även gjort adressändring, börjat kolla på hemförsäkring...blir inte så dyrt för mig iom att jag e under 25.

Har väl inte gjort så mkt mer....tror jag! Räcker gott och väl ändå!

Puss

Ett sista ryck!

Nu är det sängen näsat kan jag lova!
Vart fast här såklart...skulle ju baaaara stänga av datorn, hahaha, å det gick ju som planerat! ICKE!

Började snacka m Lina på msn...Å iom att vi inte pratar så ofta så vill man ju ogärna sluta prata.

Men nu ska jag sova!

Puss

Honey I'm home!

Efter många om och men så är jag hemma igen!
Hade ju ingen bil idag iom att jag satt kattvakt, så lillesyster skulle så snällt skjutsa hem mig :) Och mycket riktigt så stod utanför jobbet och väntade på mig när jag slutat. När vi sen hoppar in i bilen och ska åka iväg då startar inte Ragnar - The Renault.... batterit är helt dött! Än nu då, tänkte vi...?!? Så vi ringde M, så fick han komma ner och försöka få igång den. Men det ville sig visst inte heller.....Då då??? Vi slog en pling storebror, som tur var hade han precis slutat jobbet och kunde komma på en gång! Mycket riktigt så var det batterit, men varför vet vi inte. Hon hade ju åkt ner till jobbet, stängt av den å sen ville den bara inte starta..! Menmen, vi ville inte chansa, så M fick köra hem Ragnar, å vi fortsatte vår resa, men med Olga - den Ryska ho-an ist! Låter lite mer, men funkar :) Vi åkte förbi en snabbis hos M & C så E fick se min lägenhet :D Sååååååååå fin! Nu är det inte många dagar kvar, tjohoooo!

Ledig 3 dagar nu (kan tjata på om det :)). Händer väl inte så mkt....tror jag! Är det lika fint väder imorrn så tänkte jag försöka vara ute lite. Måla källaren ska vi oxå göra har jag hört rykten om.
På onsdag ska jag till S å vara lite barnvakt åt Olivia medans hon ska på efterkoll.
På torsdag så blir det IKEA! Mycket som måste inhandlas....men det blir nog inte allt imorrn, orkar inte ta med släpkärran!
Imorrn ska jag oxå försöka fixa allt det praktiska som måste göras....fixa hemförsäkring, tvgrejs. elgrejs...etcetc. Låter väl skoj...eller inte!

Duscha :) Tycker att det är sjukt skönt att duscha :)

Godmorgon!

Antar att dom flesta är lediga och sover just nu (jag vet att det inte är supertidigt, men ändå). Själv ska man jobba, woho, eller? 09.45-16.15, så det är ju inget långpass precis, sen är jag ju ledig 3 dagar.....igen! Det är lyx!
Nu är det dags för lite frulle.

Ha en bra dag!

Bruce

Min lilla kattkompis.
Varje ggn jag sitter vid datorn å tänker att nu får jag lov att gå å göra ngt annat, då hoppar han upp i mitt knä å somnar.....But why!
Å jag e ju så snäll mot kattbebisen, så jag vill ju inte flytta mig när han sover nog för att jag vet om att han skulle somna om på en ggn. Men ändå! Så nu sitter jag här.....

VA?

Satt å läste igenom vänner/bekantas bloggar för att se om det kommit någon uppdatering.
Det hade det, kanske inte en uppdatering jag var beredd på, något som man kanske aldrig kommer att vara beredd på.
Mina tankar är med dig E och din familj i denna svåra stund! Jag är i chocktillstånd, Vila i Frid. Om inte jag fattar det, förstår jag hur mycket svårare det måste vara för E och familjen!


Många Kramar till ER! Mina tankar är med er!

Nu då!

Har sett på 'One Tree Hill'....I like!
Matat katten.
Sett till att jag själv har fått i mig nå ätbart.

Vad kan hittas på nu då? Klockan är ju trots allt bara 19.36!

Undra om det går nå bra på tv ikväll? Har inte orkat kolla det än.

Kanske blir någon film...men vad? Får ta å kika runt bland deras filmer å se vad som finns, i brist på annat får jag väl kolla på lite GA. det funkar det med.

Kattvakt i Falun.

Nyss "hemkommen" från Ludvika efter övernattning hos farmor. Var där å hjälpte till med lite plock på gården.
Nu sitter jag hemma hos E & M, å blir här över natten så Bruce får lite sällskap. Han ligger för övrigt å sover i en sån där stapelkorg, kul sällskap han är dårå!
Såg att 'Remember the Titans' går på tv5, har iofs börjat för typ 40 minuter sen. Men det kanske blir så att jag kollar på den ändå. Vem vet...blir iaf 'One Tree Hill' 18.30, å det tänkte jag kolla på. Om det inte händer nå annat skojsigt!

Igår var det full fart hemma hos ma & pa. lånade lilla Olivia direkt dom kom, för dom andra hade inte kommit då så jag kunde passa på utan att ngn annan ville hålla henne :) Smart Sara. Men det blev bara ett litet tag, för sen vart hon hungrig det lilla matvraket :D
Men det gjorde inte så mkt, lånade henne lite senare å då sov hon hos mig ganska länge. Kanske kommer lite kort senare i veckan när jag e hemma.

Fick även mail från min förre rektor. Blir visst re-union i oktober på skolan i Holland. Det ska bli skoj! Får lägga in om ledigt redan nu. Tror att det är många som kommer som gick på skolan när jag gick där. SKOJ! Som det ser ut nu så tänkte vi bila ner, då blir det väl lite shopping på vägen hem innan vi åker på färjan i Kiel ;)

Näeni, nu tänkte jag göra en kopp té å bänka mig framför teven :)

Kram så länge

Gooooooooooooodmorning Sweden!

Har nu varit vaken i en timme! Jajjemän, en hel j-la timme! Menmen, får ju besök runt 13-tiden....det är ju snart...typ! Måste gömma å påskäggen och fixa karta till d...om inte pappa gör det. Var tom ut å hämtade tidningen...-10 grader var det ute.....mysigt va'! ICKE!

Har mina favvo myskläder på mig än så länge:
-Minnesota Gophers huvtröja
-Abercrombie & Fitch myssebysser
-Raggisar

Näehä, om man skulle ta och göra ngt

I seriously don't like her!

Tycker verkligen inte om Carola....så där, nu var det sagt! Tyckte inte alls att hon var bra i 'Så ska det låta' idag. Tyckte inte hon kunde texterna värst bra, hon sjöng inte nå vidare bra heller! Men, det är vad jag tycker, vill man tycka om henne så får man göra det! Vi lever ju i ett fritt land!.
Andra laget däremot :) I liked! Såg faktiskt ett program om hnm innan jag åkte till GC!

Fick mail om re-union på skolan i Holland. Infaller i oktober, ska bli så jäkla skoj. Hoppas att många kommer! Skulle va jätteroligt!

Snart är långfredagen slut oxå, har varit ganska lång faktiskt :/ Imorrn är det påskafton, vi kommer "bara" att vara 14 stycken här på middag, Owell det blir nog bra :)

Nu har jag lite ångest igen. VAD F-N SKA JAG GÖRA MED MITT LIV??????????

Bärjar med att sova på saken kanske!

Tamtidam...

I brist på annat så tog jag en dusch å har precis lagt en peel-off mask, sen blir det noppning av ögonbryn. Låter väl skoj :)

Långfredag!

Nog känns den lång allt...! Men jag tror inte det beror på att det är långfredag, utan det beror nog mer på att jag vaknade tidigt idag å inte kunde somna om! Blir allt så när man jobbar morgon...är ju inställd på en viss tid då. Menmen, skönt att man inte behöver vakna till väckarklockan...!

Har mest plockat idag....behövligt kanske ;) Borde kanske börja packa snart...flyttar ju inom en snar framtid. Det hinns!

Har rensat bland mina mail, det var VÄLDIGT nödvändigt. Finns fortfarande en massa mail jag inte kan slänga, men den dagen kommer väl den oxå!

Vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu....trööööööööööök! Man e bortskämd m jobb....då behöver man inte komma på vad man ska göra. Utan då vet man när man ska vara på jobbet...å så kan man planera in saker efter det. Men när man är helledig, då är det ju en hel dag som ska planeras....jooobbigt! Haha, brukar faktiskt inte vara så här rastlös, å brukar inte vilja planera...'ta dagen som den kommer', är en favorit...! MEN inte idag! Och jag vet verkligen inte varför! Jag e så otroligt uttråkad! DAMN IT!
Vill inte gå ut å gå heller....tycker att det e kallt ute!
Tänkte skriva en massa mail....men det får bli efter jag ätit. Tror inte att jag har ngn film att kolla på ikväll heller, menmen.....stora problem va'`?! Haha.
Men kl. 20.00 blir det 'Så ska det låta'...å sen blir det 'Den utvalde' (eller vad den heter)....vet inte riktigt vilken tid den börjar...men e ju enkelt att ta reda på!

Nu ska jag äta lite...kanske får lite oväntade krafter då..haha, troligtvis!

Äntligen helg :D

Nu är det helg! Fan vad härligt! I Love It!!!!

Grymt mkt på jobbet idag..men kul som satan! i like it!

Nu blir blir det sängen....e lite schleten!

Heltjävlaunderbartledigimorgon.... Ni fattar inte hur skönt det är!

Blir nog en koppp te å en film i sängen...!

G'najt

Trött

Igen....eller som alltid kanske man ska säga, haha! Tycker att jag e trött mest hela tiden! Kanske borde börja ta vitaminer å annat tillskott.!
Vet inte riktigt vad jag ska tycka om snön....! Det snöar ju "fint" ute nu. Man blir glad av att se det. Men jag vet lixom inte om jag vill ha mer snö nu! Man har ju blivit bortskämd med barmark å lite varmare väder, å då vill man ju helst inte att det försvinner....eller?

Åkte ju ner till syster &co i fredags. Väl där gjorde jag mig hemmastadd i soffan....EFTER husesyn förstås (Det blev godkänt köp :D). Åt lite smått å gott å kollade på 'så ska det låta'. Sen vart det mest lite slötittande för alla var skapligt trötta. Tidig kväll.

Lördag morgon vid 6-tiden satt kattbäbisen i min fotända å stirrade på mig *scary*, lyckades iaf somna om å sov en timme till. 8 väckte vi J, å ungefär en timme senare var vi på väg mot västerås. Vart ingen mässa...men vi hann med IKEA iaf :D Woho! Å en massa andra affärer oxå såklart.
Sen åkte jag å J till stallet en kortis...Mini ville inte sova ute...hmmm!
Fläskfilé, klyftpotatis å beasås till middag...ätandes i soffan medans vi kollade på melodifestivalen :D

Var galet varmt i söndags. Jag & J tog oss en prommis ut till stallet, solen sken så otroligt skönt då :D
J fick lov att åka iväg på jobb, så jag passade på att dra mig hemåt. Efter en liten stund så ville visst bilen ha lite mat, stannar vid en mack...tankar..etcet. Tänker att det är bäst att jag köper något att drick där så skulle jag inte behöva stanna nå mer efter vägen.....Vad upptäcker jag då! JO, jag har glömt plånkan i J's väska! BRA DÄR SARA!!!! ICKE, hahaha! Oh Jesus! Jaja, det är vad det är! Man e bra smart alltså!

Halva jobbveckan har gått iaf...hääääärrrrrligt! jobbar 7-15.30 både imorrn å på torsdag, sen är det helg, woho! Ledig 3 dagar, jobbar 10.45-16.15 på måndag, sen är jag ledig 3 dagar IGEN :D

Bygglov ikväll....dom visar ifrån Enviken :) I'm gonna watch it!
Jaja, nu ska jag kila å duscha.



(Jajjemän Carro, mellan Rostberg å Toftbyn såg jag älgarna. Såg även älgar igår när jag åkte hem, men då mellan Toftbyn å Enviken...kul va :) Väldigt fascinerande iaf.)

Imorgon är det fredag :D

Äntligen fredag! Woho!
Är lagomt slut i kroppen nu...menmen! Tycker ändå att jag sover nog mkt, men kanske borde sova ännu mer. vad vet jag.

Har väl inte så mkt att berätta om dagen, har ju typ bara jobbat. Åkte hem till E en snabbis efter jobbet, fick lov att fixa lite musik till morgon dagens bilfärd...resulterade i en maaaaaassssa skivor, woho. Men vem ska leka DJ om jag ska köra?!?....Owell, det löser sig. Hann även med en kopp te där...å så krama Bruce lite förstås!
Har iaf ställt fram allt som jag ska ha med till alla andra...så nut återstår det bara att packa till mig själv....dryyyyyyygt! Kanske är därför jag sitter här! Who knows!

Jag måste verkligen packa nu....annars blir det inge bra!

Såg förresten 5 älgar när jag åkte hem idag! 5 STYCKEN!!!! Kom ner trippandes för slänten och över vägen...stannade å kollade lite på mig oxå. Helt jävla sjukt! Typiskt nog så hade jag inte kameran i väskan...helt jävla galet!
Imorse när jag åkte till jobbet så satt jag faktiskt å undrade varför jag inte sett några älgar, är ju ute å åker dom tiderna på dygnet....! Ser Rådjur mest varje dag (dom har bosatt sig utanför vår dörr). Tyckte det va konstigt att jag inte sett en älg åtminstone. Kanske hörde dom mina funderingar ;), å tänkte 'att nu slår vi på stort', å så samlade dom ihop 5 st å inväntade min hemfärd....hahaha!

nu måste jag verkligen kila!

Puss hej

Fortfarande vaken!

Jag är väldigt överraskad av mig själv...trött är jag....kan inte riktigt beskriva med ord hur trött jag är, otroligt trött helt enkelt! Jag förstår verkligen inte varför jag är så trött....ingen människa har väl dött av att gå upp 05.30. Eller? Det är bara fjanteri!!!
Snart blir det 'Roomservice'...och sen, och sen......blir det GREY'S ANATOMY! Då spelar det ingen roll hur trött man är.... :D

Soffa är fixad...tillsvidare...vilket är bra!
Åker till Flen efter jobbet på fredag. På lördag skulle vi kanske på ngn mässa i Västerås.....och där finns IKEA, då måste vi ju bara kila in där en snabbis......ehe.....!

Jag är hungrig.....igen! Fast egentligen så tror jag inte att jag är hungrig. Har haft ont i magen hela eftermiddagen...å när får det så tror jag att det kan botas med mera mat...vilket inte är fallet. Men så reagerar min kropp! Kort&Gott, jag slutar aldrig äta, inte ens när jag är sjuk! Twisted!!!
2 jobbdagar kvar den här veckan, guuuuuu' så skönt! Veckorna går för fort för sitt eget bästa! Det är lixom mitten av mars redan, hur gick det till??!

Aja, nu ska jag kila ner å slänga mig i soffan!

Go' Natt

1 down, 2 to go!

Nu är lägenhet fixad...då fattas bara utbildning och pojkvän ;) Haha, blir nog bra det oxå skulle jag tro.
Min lillasyster kom med den briljanta idén att ist för att inreda lägenheten med möbler, så kunde jag ju inreda med skor! Snacka om att jag skulle spara pengar.... Mina skor skulle nog fylla upp en ganska stor del av lägenheten. Men det blir inte så...satsar på möbler ist. Allt gick så fort :) Inflyttning 1/4...det är snart!!! Men jag jobbar dock min 8-dagars vecka då, så det kommer nog ta mig en vecka att flytta in! Men jag är ju ledig helgen 5-6/4, så då får man kanske bege sig till IKEA...NICE!!!! Lättare att få bärhjälp under helgen oxå!
En sak jag inte behöver köpa är ett duschdraperi, för det att jag redan inhandlat. Köpte ett duschdraperi med 'Brooklyn Bridge'-motivet från www.bluebox.se . Satans vad snyggt det är!!!! 325 kr betalade jag för det....! Tycker ni att det är dyrt med ett duschdraperi för 325 kr??? Jag tycker inte det......Det var så satans snyggt, så jag hade nog köpt det även om det varit dyrare!


Näe, nu måste jag nog gå å duscha annars somnar jag nog sittandes....å det går ju inte för sig för det är ju onsdag idag, ONSDAG = GREY'S ANATOMY = inte helt okej att missa!

Sängen!

Trött som jag vet inte vad! Tidig kväll ikväll....skönt! Om jag kan somna, har haft lite problem med det den senaste tiden. Även fast man håller på att gäspa käken ur led så kan man inte somna in. Hoppas att det bli ändring på det snart....orkar inte annars!

Ingen film ikväll...börjar ju 07.00.....och det känns som att jag kan behöva all sömn jag kan få nu....helt jäkla galet!

Har inte sett mitt schema för nästa vecka än (påskveckan), men hört rykten om att jag ska jobba morgon....IGEN! Blir 3 morgon veckor på raken....tror ni att jag känner mig laddad...ICKE. Så gick det med min långhelg isf! Vi får väl se imorrn när jag kollar på schemat.
Hur som helst så tror jag att det blir en tripp till Flen till helgen, för att hälsa på syster+ sambo+ kattbäbis! Skönt att komma iväg lite! Å så har jag ju inte sett deras hus IRL, bara kort lixom. Å hur kul är det!?!
Får sätta mig i bilen direkt efter jobbet på fredag å böna ner till Flen, så jag hinner se 'Så ska det låta'...kanske ett stopp på Donkan i Hedemora för lite människobränsle! E ju lite av en tradition!

Näe om jag skulle ta å krypa ner i sängen kanske...eeeeh ja!

Natti Natti

Finally!

Pratade precis m. hyresvärden :) Lägenheten är min om jag vill ha den! Yes I do! Flyttar in 1/4...snart e det! Hade inte riktigt räknat med det...men vafan! Enda nackdelen är väl att den nästan ligger vägg i vägg med en pizzeria....hahaha! Owell, det blir nog bra det oxå, haha! Så nu behövs bara lite möbler....jaja!

John Blund på ingång!

Jajjemän, nu borde jag egentligen ligga i sängen....men icke! Blir ju aldrig så, owell shit happens!

Torsdag imorrn, woho! =2 jobbadagar kvar å sen e d helg....JIPPIE! Börjar redan få ångest för nästa vecka dock...börjar 06.00 på måndag...uuurrrrkkk! Så mkt för den lediga helgen lixom, haha.

Igår var E+sambo in å handlade lite, å idag var L in å handlade! Kul att se lite kända ansikten som man ser allt för sällan. Jag blir så glad då :D

Spenderat de 2 sista kvällarna m J, Varit lite jobbigt m allt man fått höra, men hoppas att det kommer en rejäl vändning snart! Stå på dig vännen! Det är sjukt hur människor får bete sig mot andra människor! kan man inte bara lägga av när man ser att man sårat någon så otroligt mkt, NÄE då ska man fortsätta trycka ner dom! En vacker dag så kommer LH få smaka på sin egen jävla medicin, å då jävlar hoppas jag att han kommer att må 10 ggr värre an vad han fått J att må d senaste året! KARLJÄVEL!!! Vet faktiskt inte vad jag skulle göra om jag träffade på hnm nu, en storjävlafetingsmäll e vad han ska ha....Å där med basta! Damn it!

Näer ni, det får bli ett superkort inlägg idag....e faktiskt supertrött! Blivi lite dåligt med bloggandet den här veckan...jaja sånt som händer!

RSS 2.0