Tänk om....

Är just nu fast i det träsket... Urschamig!

Vart ska man börja....

Mycket har hänt de senaste dagarna... Händelser jag faktiskt inte kan sätta ord på, det är för mäktigt, för hemskt! Massa styrketankar till alla drabbade i Norge! Det värsta av det värsta har hänt där... Ofattbart... Och jag har inga ord..  Det är bara så fruktansvärt! Vem ger sig själv rätten att ta någon annans liv... Flertalet människors liv.... USCH!

Alldeles matt

Är aningens slut just nu. Vaknade 05.00 imorse, inte att rekommendera... Men vad gör man!
Inte har det blivitnågon träning den här veckan heller... Jäkla höft! Vet att jag borde vila mer än vad jag gjort, men jag blir ju så jäkla rastlös! Jaja, den här veckan blir det lugnt, och antagligen nästa vecka med. Kul bara att man ska ha mens och ser ut som en valross!! Humöret är väl inte heller på topp... Haha... Kul att vara tjej ibland, NOT!
Knepigt hur man kan bli påverkad av vissa.... Satt och pratade om det med min chef idag... Vi har väldigt lika värderingar och tankar om saker och ting... Konstigt egentligen, för vi är ganska olika annars.
Nehej, dags att göra sig iordning för sängen... Pallar fan inte att vara vaken länge till... Blir lite läsning också! Somnar jag föööör tidigt så kommer jag att vakna därefter oxå och det är inget jag strävar efter!

Tisdag

Tröttheten har varit ett faktum idag! Borde inte vara förvånad, för tisdagar brukar vara min 'värsta' dag. Sen börjar  min 'happy week' alldeles nu oxå, vilket gör att jag och min kropp och jag inte alls kommer speciellt bra överrens. Menmen, känns som ett ytterst litet problem.
Dagarna fortsätter swoscha förbi, vilket är bra iofs, men jag känner samtidigt att jag INTE riktigt hinner med.
Idag har vi fått förstärkning på avdelningen, eller ja hon sitter på en annan avdelning på avdelningen där jag sitter. En tjej från Rumänien som är på inarbetning, hon har - efter att hon är klar hos oss om fyra veckor - varit på inarbetning i ETT ÅR! Saaaaaayyyy whaaaaaat! Det började med att dem var nio personer som skulle utbildas till disponenter, vilket skulle innebära en inarbetning på sex månader... När de sex månaderna hade passerat, så fick hon reda på att hon inte skulle bli disponent, hon skulle jobba med dispo controlling...
Hon har därefter varit på inarbetning i Finland, Tyskland (tror jag), och nu är hon oss. Vi frågade om hon fick åka hem något... Jodå, typ en gång i månaden kunde hon få åka hem..... Fästman har hon visst i Rumänien också! Så nu håller vi tummarna för att hon faktiskt är klar med sin inarbetning om fyra veckor och får åka hem :)
Och jag som kan tycka att det är liiiiiite för långt till Falun vissa dagar, och då är det knappa 2.5h med tåg ;)
Har även lite ångest för OM dem kommer fråga om jag vill komma tillbaka och jobba när Emma går hem, men jag har även ångest för om det skulle vara tvärtom.... Tänk om dem INTE frågar.. Haha! Jag och mina problem ;)  Aldrig kan man vara nöjd!

Måndag

Dagen hade inte så mkt extra att erbjuda, jobbet flöt på i vanlig ordning inga konstigheter. Vips så var klockan fyra och det var dags att gå hem! Tänkte att jag skulle gå hem, men regnet satte stopp för de planerna.. Och nu helt plötsligt 5 timmar senare är det blå himmel och sol... Orka! Fick iaf skjuts hem med en snäll kollega, så jag slapp ta bussen! Var meningen att jag skulle träna idag, men jag var så jäkla trött så det vart då inget med det...! Fick bli en liten promenad istället.

Tack å godnatt

Inte mycket på tv idag, iaf inte när man bara har 1, 2 och 4:an.... Kanske lika bra det! Får bli hopp i säng ist, börja läsa Patrik Sjöbergs bok kanske. Uppstigning 05.30 så det är väl lika bra att börja varva ner redan nu ;)
Hoppas att det inte kommer att regna lika mkt som dem lovat, skulle vilja promenera hem iaf 1-2 dagar den här veckan... Det visar sig om jag har vädergudarna på min sida något den här veckan...
Nej fan, nu är det jag som stänger ner och hoppar ner i sängen...
G'najt

Söndagsångest...

Eller nått!
Jag som aldrig haft problem med det förut, konstigt det där! Kan ju ha att göra med att jag ff är ny på jobbet och inte har 100% koll på allt! Jaja, nu tar vi sista halvan av sommarvik:et och gör det absolut bästa av det :)
Många planer inför framtiden, 2 nya jobb ska sökas... Mest bara för att! Man måste börja nånstans! 2 utbildningar som jag har spanat in, så nu ska det kollas upp... Ena tror jag dock inte börjar förrens tidigast i vår. Ff bra att kolla upp så mycket info om den som möjligt!
Det är nu det händer liksom, det är nu jag vekligen får en ärlig chans att gå vidare.... Så det är bara att hålla tummarna för att nått av det här går vägen ;)
Konstig känsla det där, ska jag verkligen lämna min trygghetszon... Är det verkligen dags nu? Ska jag och tysken gå skillda vägar? Kan det verkligen vara möjligt? Ja, jag tror fan att det är dags! Har dock sagt det förut, men enough is enough.... Så det är bara att hålla fast vid den här känslan å bara gör't!
Appropå ingenting, vad fan hände med sommaren! Känns som att hösten kommit, alldeles för tidigt kan ju tillägas!

Trött, tröttare, Sara!

Trött som bara den! Går knappt att beskriva hur trött jag är! Haltvtid på sommatvik:et... Gaaaaaalet vad fort tiden går! Med halva tiden bakom mig kan jag säga att jag är glad att jag tog chansen, även fast mitt beslut kanske inte var det jag hade förväntat mig... Haha.... Är jag förvånad? Not!
Nu ska jag bara få tummen ur och göra något åt saken!
LAUGH WHEN YOU CAN
APOLOGIZE WHEN YOU SHOULD
AND LET GO OF WHAT YOU CAN'T CHANGE

RSS 2.0