Tack å godnatt.

Nu blir det sängen för mig...på riktigt


Kanske kväller nu då?...

Ögonen vill inte riktigt hålla sig öppna....kanske e lika bra det, ska ju upp å jobba imorrn. Roligt...eller inte! Men helgerna brukar gå skapligt fort. Å e d fint väder så kanske det inte blir så mkt folk....tihi.
Får se vad som händer imorrn kväll....jag kanske är så otroligt trött att jag stupar i säng direkt när jag kommer hem från jobbet, vem vet!
Antingen så stannar jag på hemmaplan (nära till sängen), eller så bär det av ett par km norrut (?). Vi får helt enkelt se. Tåls att tänka på. Måste först klara av jobbdagen....! Typiskt att man jobbar när det äntligen blivit fint väder....tyyyyyyyyyypiskt!

Vart en tonfisksallad till middag, kom på när jag var nere på pizzerian att jag nog inte skulle kunna klämma i mig en pizza i den här värmen. Å så vart det en sväng in på hemköp för att köpa tonfidk till katten....he looooves it! Men även fast han ätit en hel burk med tonfisk så skulle han tamefan nalla på min sallad....Dålig uppfostran det där säger jag!

Näemen om man skule ta å borsta gaddarna å krypa till sängs kanske....känner att jag måste gå upp lite tidigare å ta en dusch..även fast man kommer att bli lika svettig på en kvart, men vafan.

Puss å godnatt

Sommar och sol!

Nu är det sommar kan man lätt säga :D i like! Synd bara att man ska jobba hela helgen...!

Ibland så blir det inte som har tänkt sig, inte för att det är dåligt iofs...eller jag vet inte. Jag har en förmåga att försätta mig själv i situationer jag egentligen inte vet om jag vill vara i...eller kanske inte riktigt vet hur jag ska hantera. Jaja, tiden får utvisa vad som händer..........gaaaaaaaaaah!  Kanske bara borde låte det vara som det är...Vad vet jag!

Var hem till vännen C igår. Fick småtjejerna för första gången, ack så söta dom är :D

En bit på väg...

Nu är flygbiljetten bokad iaf...Nu fattas bara en klänning, skor, kamera och present....typ! Men det är luuungt!

Snart är den här helgen slut oxå...gick fort som vanligt. Men det ska väl hinnas med ett biobesök innan jag säger tacågodnatt. Har siktet inställt på 'Mamma Mia' med vännen M. Ska bli skoj.

Sen är det jobb som gäller igen....!
Dop nästa helg, å då kommer syster J m sambo upp oxå. Skojsigt! Ska kanske försöka tvinga med dom ut å kolla på kamera å tv med mig. Jag har ju inte så bra koll på såna grejer....vi får se.

Hej så länge


R.I.P Hajen.

Hajen har lämnat Stig B ensam kvar i fiskskålen. Väldigt sorgligt, och Stig B är alldeles förtvivlad. Stackars lilla guldfisk! Men som tur är så har han ju Bruce- the cat kvar att leka med....eller nått!

Egentligen borde jag hoppa i säng....är galet trött, och har varit det ett tag nu, men ni vet hur det är.
Kikar på resor till Holland....hade jag bokat när jag först kollade på resor så kostade det typ 1000:-...nu kostar det typ det dubbla....bra där Sara! Menmen, ska ju trots allt på bröllop. Å så farligt är det ju inte, men det är ju lite surt när man vet om att man kunde fått det för halva priset!!!

Imorrn (eller idag ju), fyller lillesyster hela 22 år....GRATTIS!

Jaja, nu ska jag kolla runt lite efter en ny tv...sen blir det sängen...I promise!

Hejhej sommar....

...eller näej det kan inte stämma! För vart fan har sommaren tagit vägen?!? Inte fan håller den till här uppe i Dalarna iaf! Menmen, man får väl åka någonstans där det är sommar lite längre fram på höstkanten...kanske.!
Annars då....jomen det knallar och går. Jobbar för det mesta..annars sover och äter jag mest. Har inte mkt till liv just nu. Men snart så. Har inte ens varit på krogen på sistone (what's wrong with the World?), sist jag var ledig så stod jag i baren på en 40-års fest....det gick det med :) Fick dricka när vi stod där, bara vi inte blev för fulla för tidigt, haha...inte en chans, haha...men nyktert för mig iom att jag hade bilen. Var å såg SATC-filmen på premiären här i Falun...Oooohhh i like...veryveryvery much! Jaaa tom så att jag fick tårar i ögonen! å så har jag haft kära vännen L på sleepover. Kulkul, sågs ju senast i julas så det fanns mkt att diskutera :) Men så blir det när man bor långt ifrån varann.

Jobbade förra helgen, lika kul som vanligt...menmen, försökte leva lite iaf, så på fredagen bosatte jag mig på T's balkong å drack lite öl m henne å E...trevligt...om än lite suspekta samtalsämnen....men vi är inte dom som är dom, haha. Grannarna kan ha fått reda på saker man inte vill veta, haha! Owell...det blir lätt så när man kan prata om allt, haha!
Kom väl hem vid midnatt ungefär å stupade i säng och trodde att jag skulle somna direkt, men ICKE!!! Nån utav mina grannar ägnade sig åt VÄLDIGT högljudda vuxenlekar....yeah, that was fun....NOT!!!
Nu är iaf min jobbvecka slut för den här ggn..skönt. Blir en slapphelg i mamma å pappas hus, iom att lillasyster fyller år å vi ska fira här.
Men det blir en liten avstickare för att träffa vännen M...var ett jäkla tag sen vi sågs...kul!

Nu ska jag kila ner å va social m E & M.

Kram


Bröllop med 200 gäster, WTF!?

Ska ju på bröllop i augusti. En utav mina bästa tjejkompisar från min tid i Holland ska gifta sig. Det ska bli jätteskoj! Jag var ju med när dom blev tillsammans, å hela bergochdal banan som pågick under ett par år. Men nu är det bröllop och fest. Å vilken fest sen då, fick reda på idag att det kommer 200 gäster på bröllopet, 200 GÄSTER..SAY WHAT? Var nog inte planerat att det skulle bli så många, men vafan.

Nu är det dags för mig att äta lite....hungrig.

RSS 2.0