Trött i ögat!

E så otroligt trött! Då kanske man undrar varför jag sitter här och inte ligger å sover (??), jäkligt bra fråga! Datorn måste ha en konstig dragningskraft..haha, typ! Å sen vet jag att jag går å lägger mig så kommer jag att läsa ut min bok, å jag vet inte riktigt om jag är redo för det än....e inne på slutspurten av den tredje Stieg Larsson boken! Ruskigt bra dom där böckerna.

E lite deppig oxå....hösten kom ju så fort! Hade ju förväntat mig att det skulle bli finväder, men ikke! Så tråkigt när det slår om så snabbt! Visst är det väl mysigt med höst...höstmys..tända ljus...filmer....böcker...etc....MEN vi har ju för tusan inte haft någon sommar! Och jag tycker att man behöver iaf ett par varma sommar veckor för att klara hösten och vintern! Men jag försöker trotsa kylan och den inklampande hösten....total vägrar att klä på mig tjocka kläder....det enda som stoppar mig e nog den jäkla blåsten, det blir så mkt kallare när det blåser!
Man kanske kan hoppas på lite till värme..??? Eller??

Har klippt mig oxå....har klippt lugg...gaaaaaaaaaaaah! Vet inte om jag gillar det, håller fortfarande på att vänja mig! Vart lite impuls så där...fast ändå inte, hade ju tänkt på det lite + 2 andra frisyrer...fick ju lov att bestämma mig ganska fort när jag satt där i stolen! Jag tror att det blev bra...! Kanske vågar ladda upp en bild...kanske!

Nähä, måste nog bege mig till sängen nu om jag inte vill bli sittandes med boken hela natten! Så jäkla bra..*wootwoot*.

Imorgon blire lunchdejt m E, fika m T, å hjälpa J att flytta lite! Å sen hämta E fr jobbet...fullt upp alltså....precis som det ska va'. I like it!

X

Leeeeeeeeeeeedig!

Kan ni förstå hur skönt det känns.....sååååå jäkla skönt :D Jobbade ju hela helgen, känns i kroppen kan jag lova. Har ju inte varit sjuk på hela sommaren så det blir jag säkert nu....iom att jag e ledig! Som det ser ut nu, så blir jag ledig i 2 veckor å sen kommer jag att jobba tills jag åker......Men det kan ju alltid ändras! Skönt om man får jobba lite innan man åker!

Till Gran Canaria e d ju jag ska :D Ska flytta dit å terra M lite, höhö! Det blir nog bra det oxå, alltid kul med nya erfarenheter. Som det ser ut nu så åker jag första oktober! *längtar*.

Vad händer annars då? Inte mest. Jemma kommer idag....så ikväll bär det av till "storsta'n" Falun för att hämta henne vid tåget...*wootwoot*! So much fun!
Vet inte riktigt vad vi ska hitta på....men iom att vi båda e filmnördar så blir det kanske en massa film...kanske Harry's på onsdag...vi får se helt enkelt! Det löser sig nog tror jag!

Kompis Js bäbis E växer så att det knakar...han e så go! Toksöt unge.....Love him!


Puss så länge!

Trött på det här....

..lite iaf!
Jag tror inte att jag e redo för Sverige än, har varit hemma i snart 3 månader å brjar redan få panik/ångest. Nu måste jag ge mig av igen..!
Jag blir nog redo för Sverige å Falun i framtiden jag oxå...men inte just nu! Kanske aldrig, vem vet? Ingen vet! Jag kanske fortsätter leva mitt liv på resande fot....låter väl inte helt fel...eller?

Menmen, inte grubbla över det nu...jag får ta vara på den tiden jag fortfarande har i Falun för den här ggn....och hur gör man det bäst om inte att JOBBA...weeehoooo! Hahaha, närå, ska jobba kanonlite nästa vecka sen e mitt sommarvik. slut.
Veckan därefter kommer förhoppningsvis Jemma hit....åååååååå va roligt! Har ju inte träffat henne sen mitten av maj...åååååå va skoj det ska bli!
       Jemma å jag :D


Nämen ojsan...

Här borde inte jag sitta egentligen. Jag skulle egentligen behöva ligga i sängen och sova just nu..ooops! Men, vem behöver sömn.. ;)

Tänkte bara kika in å visa ett livstecken. Känner att bloggen kommer lite i skymundan. Dels för att jag egentligen inte har så mkt tid över för att sitta framför datorn just nu, och dels för att det e så mkt som händer runt omkring mig som jag hellre spenderar tid på.

Vad händer annars i mitt liv då...inte mkt egentligen, jobbjobbjobbjobbjobbjobbjobbjobb...typ! Men har bara 1 ½ vecka kvar, sen får vi se vad jag sysslar med innan jag far....om jag far... :D JO D E KLART ATT JAG SKA FARA! Moaahahaha!
Har varit ledig i 5 dagar, men tillbringade 4 utav dom dagarna att va kattvakt...mkt nice mkt nice! En välbehövlig minisemester om inte annat.

Fick reda på en JÄTTEROLIG grej igår...hehehe! Mer om det sen :D But i like!

Jaja, har man inga problem själv så finns det andra som har det och vill ha hjälp att bearbeta det...och dom finns jag här för just nu!

X Sara

RSS 2.0