+ 20 kilo....

Minst! Det känns det som! Hemska vecka, veckan före mens...! Känner mig som en köttbulle :(  Å så blir jag på så jäkla dåligt humör oxå... Lättirriterad å skit! Men egentligen mår jag ganska kanoners :) Svårt att förklara!

Moving on...

Dags att ta sig i kragen och göra något åt sånt man vill förändra kanske!  Fick ett litet wake-up call idag, eller man kanske inte kan kalla det wake-up call.... Men hursom, nu vänder vi blad! Dags att ta tag i livet, NU KÖR VI!

Sovdags!

Jobbar fm hela nästa vecka, vilket betyder att klockan ringer 05.45 heeeeelaaaa långa veckan ;)  Det är inte så farligt som jag vill få det att låta, men gnälla lite kan man väl få göra. Ska försöka klämma in lite träning den här veckan också, smida medan järnet är varmt... Å när det börjar svalna så har man redan fått runtinen så då kommer det rulla på ändå!
Börjar lite lätt med core imorgon!
G'najt

Långhelg...

Jahapp, då var den här långhelgen snart till ända då! Man blir bortskämd när man får vara ledig tre dagar, inte ofta det händer men jäklar vad gött det är!
Det har varit en lugn helg, lite träning, god mat, film, shopping... :)
Avslutade med en tripp till Björbo för att se årets upplaga av Björborevyn, som vanligt ledde den till en massa skratt!

Drömmar!

Om man drömmer om en person varje natt i över en veckas tid så måste det nästan vara ens undermedvetna som är där och fixedonar.... Eller? Svårt när det är en person som man inte vet om man vill ha i sitt liv eller inte, eller om personen ens vill det..! Det blir ju inte lättare om man drömmer om personen ;) JÄTTEKONSTIGT!
Konstigt att det blir sådär, speciellt med drömmar som man verkligen inte kan påverka...! Å i följd av drömmar om personer som finns i det verkliga livet så kommer ju tankarna och ältandet. Inte så att det stör, än, men ändå så finns dom där i bakhuvudet och maler lite lätt. Livet är inte lätt, och det ska det inte vara heller för då uppskattar man det inte. Hur mycket påverkar man själv? Håller man fast vid peroner bara för att... When is enough enough liksom.
Livet i övrigt är ganska gött just nu, det rullar på liksom :)
Hade inte varit fel att komma på vad man bli när man blir stor, men jag antar att det kommer det med...

RSS 2.0