En grej till...

...hur glad på en skala tror ni att jag är nu(?)...inte så värst kan jag lova....vafanlixomhallå, min man har ju kommit till Sverige....får jag vara där å se hans konsert kanske....NEJ!!!

Var bara d jag ville säga!!!


Hundbajs på mattan...

...jajjemän....idag bestämde sig Donne (donny), för att göra av sig lite på heltäckningsmattan...YAY! Menmen, ingen större fara, för det första så var det inte mycket och för det andra så ska mattan ut!

Summary: Jag är i USA och jobbar som au pair...jag torkar upp hundbajs...what's wrong with that equation??

Blir iallafall MEGAGLAD av alla kommentarer :) Love Ya all!

Var ut på äventyr med Jemma (Australien) och Lina (Sverige), igår...trevliga människor det där :) Båda ska vara kvar till nästa maj, åker hem typ 2 veckor innan mig! Jag och Jemma ska börja gymma tillsammans...hahaha..jojo, vi får se hur det blir med det ;)
Our bods are gonna be megahot before we go back! Hahaha, we wish!

Har fått en massa e-mail från andra au-pairer oxå, men jag tror att jag har hittat mitt 'gäng'! Jaja, det skadar ju aldrig att träffa dom andra...kanske hittar min bästaste vän i någon av dom ;) Om inte annat så kan man ju alltid fixa gratis sovplats om man ngn gång skulle åka till Mexico, Panama...you get it!

Jaja, nu ska jag gå upp och borsta håret!


Rätt väg...

Idag har jag fått kontakt med en au pair från Australien (en till), och en från Mexico! Den från Australien ska jag träffa ikväll...+ 2 till som hon umgås med....en svensk och en tysk!
Aupairen från Mexico fyller år på lördag, så jag har blivit inbjuden till födelsedagsparty...kan ju va trevligt...man träffar ju garanterat nya människor då :)

Alla men från familjen i CA håller på att raderas, men man är ju fortfarande på sin vakt..men det håller på att släppa helt......! Dom 2 sista veckorna där var ju inte dom roligaste, men jag kom ju därifrån levande :)

Jag har bestämt mig för att ge det här en ärlig chans, det känns som om det är värt att göra det i den här familjen! Så nu är det bara för mig att blicka framåt, för det känns som om det här året kommer att gå supersnabbt!

Hade en knepig tanke igår...om ett år så kommer jag att ha varit hemma en vecka...tanken efter den tanken va...usch va tråkigt! Hur knepigt är inte det...för en vecka sen kunde jag ha gett allt för att sitta på ett flyg till Sverige! Snabba vändningar är det iaf!

Emma! Drömde om Harry's...gaaaah! It's haunting me....!!!! Hahahahaha!!!

Jaja...har två hundar som vill komma ut lite nu :) Blandraser..Shih Tzu/Pudel....såååååå söta!!! My babies...spenderar mer tid med dom än med barnen :)
Barnen är urgoa...jag och grabben kommer urbra överrens, tjejen oxå, men hon är lite mammig :)

Fatta att det är 1:a juli på lördag...shitpommesfrites! Hade man aldrig kunnat tro :/

Första bloggen från Chicago...!

Jahaja, då var man här då! Känns bra än så länge..men jag har ju inte varit här så länge än heller!

Allt här är mycket mer Amerikanskt....svårt att förklara vad jag menar, men om ni skulle vara här så skulle ni förstå precis vad jag menar!
Det kommer nog att bli bra här, bara jag hittar på något att sysselsätta mig med under dagarna när barnen inte är hemma! Men jag antar att det finns fler au-pairer i området som har barn som går i skolan om dagarna...typ! Har ett springband och en steppmaskin här hemma så jag kan ju uppehålla mig med det i brist på annat att göra :) I'll have a nice ass, if that's the case ")
Jag kommer att köra runt i en Volvo....rigth!
Precis i anknytning till 'våran' gård på baksidan ligger det en golfbana....så man kanske inte vill ligga där och sola....hehe!

Jaja, har inte så mycket mer att säga just nu....för mycket intryck helt enkelt!

Sista bloggen från Californien...

So that's it :)
Imorgon bär det av till Chicago...spännande! Vi får se hur det blir, menmen, det löser sig nog!
Imorgon vid den här tiden är jag framme i Chicago! Men det låter på dom flesta att det är en riktigt rolig stad, inte så rolig vinter dock....men då kan man shoppa säger dom som vet ;)

Var till Six Flags Water World idag....kulkul, men det blev lite mkt folk, så vi åkte till ett köpcentrum och kikade lite, men blev ganska trötta på det oxå (var in på H&M dock)...åkte hem till Becca så att jag skulle hinna se trillingarna, som hon ser efter, innan jag åker! Badade lite i deras pool....cool pool! Sen gick vi på bio...såg 'Click'.........började väldigt dåligt...whattheheckisthis?!?..men den blev faktiskt riktigt bra, and it had a point!
Jaja, det var min dag i det stora hela....e lite hyper just nu...åt lite väl många skittles och så drack jag en Red Bull (har inte druckit det sen jag åkte från Sverige).....badbad!!!

Iaf, vi hörs när jag kommer till Chicago.....

Hmmm...

Ska vi försöka se det positiva i det hela(?)...Vi har tur som har en sån bra målvakt, annars hade vi förlorat med mycket mer än 2-0..! Go Isaksson Go!
Men det e klart att det känns otroligt sorgligt att vi inte gick vidare! Jag har dock inte hunnit få någon VM-känsla! Här på andra sidan Atlanten (speciellt där jag är, kan tyvärr inte tala för andra delar), är inte intresset så stort! Vilket är väldigt synd, för det är roligt med lagsporter! Speciellt fotboll tycker jag! Men smaken är som baken....delad!

Har ingen aning om vad jag ska göra idag, det e inte lika varmt ute så det blir nog en promenad...alltid skönt, har ju inte blivit av på ngr dagar...har ju varit lite för varmt + att jag har haft endel att fixa med!

Ja jussd...igår när jag promenerade hem från centrum å var på väg över ett övergångsställe så höll en brat i en Volvo på att köra på mig.....I EN VOLVO!!!! Liksom hallå....not fair! Så Paula, just nu e d inga småleenden när jag ser en Volvo....(!)...eee...skoja bara...tyckte att det var lite humor att det var en Volvo faktiskt :)

Såg 'Brokeback Mountain' igår...men min skiva var lite hackig så det var lite irriterande. Men den var bra, synd bara att jag var så trött! Hyrde 2 filmer igår....men orkade inte se den andra...får bli inom d 2 närmaste dagarna, för sen åker jag ju till Chicago :) Andra filmen jag hyrde va 'A history of violence', e ju lite småkär i Viggo Mortensen, så den filmen har jag gått å småsneglat på ganska länge, nu blev det äntligen av! Har ju kommit ut en film om 9/11, men jag lyckas aldrig hitta den...och går jag dit idag igen för att leta reda på den så tror dom väl att jag e tokig :p  Kan nog hyra den när jag kommer till Chicago....!

Ska försöka få tag i Becca idag, få se om vi kan hitta på ngt skojigt....inte för att det finns så mkt skojigt att göra här....men vi kan ju iaf gå ut å käka ngt, gå på bio kanske....'Click' har ju kommit ut nu...kuuuuuuuul!

Har nästan packat klart nu...det e så konstig, att än en ggn packa ner hela sitt år i en resväska! Helt galet! Vet inte riktigt hur mkt mina väskor väger, men det borde vara okej, iom att dom bara vägde 19kg när jag åkte hit å jag har ju inte köpt så mkt medans jag har varit här + att jag kan packa en massa i min ryggsäck iom att jag inte har ngr leksaker i den just nu! Måste köpa en rullväska som jag kan ha som handbagage! Får komma ihåg att göra det tills nästa ggn jag ska ut och flyga!!!


Glad Midsommar!!!

Hoppas att alla har haft en bra midsommar!!!
Min har inte varat lika länge som eran ;p menmen, det gör väl inte så mkt!!! Antar att vi inte gör samma grejjer heller....medans ni snapsar och har er så spenderar jag mina timmar med att döda myror (hur många finns det egentligen???) och försöker vara ute så mkt som det går, men det e hur varmt som helst...sköööönt e det iaf...! Menmen, iom att det inte blir Sverige just nu så behöver man ju inte tänka på solbrännan :) Jag kan tänka mig att ni har fått lite bränna efter det fina vädret (?)..men som jag förstår det så har det 'fina' midsommar vädret inte svikit.....eller? Hört att det varit lite regn....skojigt! Oroa er inte, har beställt kanon väder till nästa år...fast det förstås man vet ju aldrig vart jag hamnar....vart jag än går så kommer jag att försöka att ta det fina vädret med mig :)

Chicago på måndag!
Känns bra!
Det innebär iofs att jag kommer att få lov att se snö...dom har långa vintrar där har jag hört...jaja! Men jag tror att det finns fler au-pairer där, + att dom har SVEA och Fröken Fredag..(fråga mig inte vad det är..min nuvarande RM är svensk och hon bodde i Chicago förut, så hon har berättat lite vad som finns att göra.). Familjen verkar mycket lugnare...verkar ha mer erfarenhet av allt, + att dom har haft au-pairer förut, dom vet lixom lite mer vad dom kan förvänta sig...och hur man ska gå till väga med det mesta! Kämpigt att packa allting igen...har ju typ precis packat upp allting! Jaja, smällar man får ta!

Om jag skulle få för mig att rymma, så går det direkt flyg till Sverige :) 

Slapphelg! Familjen är i L.A....så jag behöver inte känna mig stressad av att dom är här...kan gör det jag måste göra när jag känner för det (nog för att jag nästan har gjort allt redan), att jag kan göra allt när som helst på dygnet iom att barnen inte är hemma och sover middag, eller har lagt sig för natten!!!

Gaaaaah...!

OMG!!!!
Min nuvarande värdmamma börjar gå mig på nerverna...! Hon tycker typ att det e mest synd om dom iom att dom e kunderna....eeee! (?) Vad e vi då...nog för att vi kommer hit för att jobba, men vi har väl oxå betalat för att komma hit så vi e väl oxå kunder....eller!!!????!!!????

Hoppas att det blir bättre hos den nya familjen! Nog för att barnen här e urgoa, men mamman hon e väldans självgod! Tycker typ att det bara e mitt fel att det här inte funkade!!!! Vafan, nu ska jag inte sitta här och snacka skit om andra...det funkade inte mellan oss och så är det! Let's leave it like that!

E iaf ledig hela helgen, jobbar bara 3 timmar imorgon...egentligen bara 2, men har lite grejjer som ska fixas! Jussd, frågade henne om när jag skulle få min lön för den här veckan, idag eller imorgonbitti (?), hon ba' ö måste du ha den ikväll? näej, jag bara undrade! okej, men du får den imorgon, men nästa ggn (nu blir d ju ingen nästa ggn), kan du ju säga till lite tidigare.....WHAT??? Får ju alltid pengar i slutet av veckan....har hon blivit senil eller...hon trodde kanske att jag skulle jobba gratis den här veckan! (?)

På måndag bär det av! Fast jag måste nog ta tåget till flygplatsen iom att hon kanske inte orkar skjutsa mig....FINE!!! Men förra veckan skulle vi minsann skjutsa ngn dit, med barnen mitt när det var läggdags!!! Jag fattar ingenting! Kanske e bäst att jag tar tåget för då kan jag flyga när jag vill!!! Jaja, vi får se, ska prata med min nya RM imorgon!

Ibland kan jag undra om jag bara tog den här nya familjen bara så att jag kunde komma ifrån den här lite fortare (även fast det bara gällde en vecka)...hoppas att det inte är så! Hoppashoppashoppashoppashoppas att det kommer att funka!!!


Uppdatering...

...igen..:)
Har fått kontakt med en familj i Glenview, IL....typ 30 min från Chicago, så vi får se :) Tvillingar på 8.5 år, en pojke och en flicka! Har inte fått så mkt info än, menmen..! Vi får se hur dom verkar när man pratar med dom....isf så blev det östkusten iaf :) men jag tycker ju om Californien.. :) hahaha! Känns bättre nu när man har fått lite mer information, inte för att jag har fått så mkt än!!! men iaf!

Du har nog rätt Paula, man borde försöka vidare...vi får se hur det här blir :) Kommer närmare dig iaf...inte jättenära men närmare än Californien iaf :)

Imorgon jobbar jag mellan 7-9..superskönt! Sen ska jag och Rebecca spendera dagen utan barn...wooooaaaaaw! Och hela helgen blir barnfri oxå :) I like! Har lite grejjer som jag måste fixa iofs, men inget grovgöra....slapphelg!!!

Har shoppat idag... :) En klänning, supersöt...trodde aldrig att den skulle passa mig, men min värdmamma 'tvingade' mig att prova den....tackåbock! Köpte ett par rosa 3/4 byxor...oxå jättesöta...och till sist blev det ett svart linne med rosa detaljer (typ)...passar jättebra ihop med mina rosa byxor! Blev så glad av att shoppa lite..! Köpte en flagga till farmor oxå!!! Bra jobbat Sara! Fast alla mina kontanter gick åt :(  Jaja, blir att ta ut lite pengar imorgon...fick ju lite nya kläder iaf :)


 

Dåligt samvete...

ooooooppppsss! Skulle ju ha åkt till L.A till helgen, men ångrade mig å beslutade mig för att stanna hemma...kände inte för att betala $100 för att flyga dit, va där en dag å sen flyga hem....kunde iaf ha gjort det till en långhelg! Men iaf, varför har jag då dåligt samvete (?)..jo, för att killarna som jag skulle bo hos hade planerat en massa grejjer som vi skulle göra....alla 3 skulle ta med mig ut på en varsin grej....därför har jag dåligt samvete....! Menmen....kan ju hälsa på dom en annan gång, vet ju inte ens vilka dom är...!
Betyder alltså att jag blir hemma själv den här helgen (midsommar å allt :)), tänkte inte göra så mkt, slappa, sola, shoppa...bara ta det lungt...å så har jag lite saker jag ska göra i huset...typ klippa gräsmattan (vilket bara e tre små plättar), göra rent ngt annat (vet inte vad det kallas)...soft helg iaf! Och så e jag ledig på onsdag oxå, då ska jag å Rebecca åka till 'Great America', en nöjespark...jiiihoooo...that's my style!

Har inte hört ngt från hon som jag skickade mailet till igår....angående ny familj å sånt...ville bara ha lite klartecken på hur allt funkar....menmen, det kommer väl antar jag :)
Vet fortfarande inte hur jag känner...på riktigt alltså! Måste ta en riktig funderare på om jag verkligen vill göra det här.....asså, jag vill vara kvar i USA....i like it! Men vill jag vara au-pair(?)...jag antar att det beror på vad för familj man får....we will see, we will see!!!!!Känner mig lugn nu.....!

Allt känns bra, det känns inte lika överjävligt om jag skulle få lov att åka hem! Har ju varit här och provat på det här, och passade inte i den här familjen....och finns det ingen ny familj som passar så gör det inget om jag måste åka hem....I made peace with myself about that! Skulle jag komma till en ny familj och inte trivas där är ju inte det heller nå bra!
Nog för att jag trivs i USA....men man måste ju trivas med det man gör oxå!!! :)

Jag skippar L.A nästa vecka, blir bara en massa extra resande....får ta det en annan ggn. Och iom att dom inte behöver mig med så stannar jag hellre hemma och träffar männsikor och shoppar lite...Ska försöka hitta till shoppingstället i Fremont....men vi får se...! FLAGGOR TILL FARMOR!!!!

Jaja, inte så mkt mer att säga nu :) E helt j*la lugn bara :) Fast jag måste ju erkänna att jag inte e sugen på att flyga i 20h....hahaha...smällar man får ta dock :)

Ooooookeeeej....

Tack Carro!

Jag mår bättre nu :) försöker smälta allt bara.....! Menmen...no hard feelings! Var och shoppade med min värdmamma...så som ni hör så e vi ju inte ovänner iaf! Dom ska till SF imorgon för det e ju farsdag här så dom undrade om jag ville följa med, men jag tror faktiskt att jag ska avstå...va hemma, sola lite, ringa lillestoresyster....etc!

Min LCC (Local Childcare Coordinator) , var här idag, å på henne lät det som det inte var så svårt att hitta en ny familj, men man vet ju aldrig! Sen så har ju jag fördelen med att jag kan tänka mig att vara på olika ställen i USA...jag behöver ju inte specifikt va i Californien...även fast det skulle va väldigt soft! Hon hade faktiskt en familj redan...men det var inget för mig! Det var en familj med 2 barn och ett 3:e på väg (väntas i oktober), barnen är 2 och 4, tjejen som e 4 är blind (iaf på ett öga), vet lixom inte om jag e redo för en sån utmaning...ni förstår vad jag menar...det är ju ganska mycket ansvar! Vi får se vad som händer..kanske hamnar jag på östkusten trots allt....we will see, we will see!

Och även fast jag skulle få lov att åka hem så känns det inte så illa just nu...måste bara vänja mig vid tanken att det kan faktiskt bli så!!! Men när jag pratade med min LCC så sa hon att man inte behövde hitta en familj på 2 veckor, utan om det tog längre så gjorde d det...fast det berodde förstås på au-pairen..ifall det var värt det lixom!!!

Jajaja...blir jobbigt att lämna barnen, men jag å föräldrarna tyckte det var bäst att göra det nu, så att det inte skulle gå längre tid å dom skulle fästa sig ännu mer med mig....MEN det blir nog till att lämna Pingu and Mr Penguin....sorgligt men sant...jag får skylla mig själv som har fått dom att 'gå med' i min pingvin-kult! hahaha....jag lyckades med ngt iaf!!!!So that's it (?)......

...
nu vare fixat....va ere som e fixat (?)....ni fattar va...eller ja..vafan, spelar ingen roll!!!
Har pratat med värdpäronen...å vi har tillsammans bestämt att jag ska byta familj, det känns bra att det var ett gemensamt beslut :)
MEN, nu kommer en 2-veckors period av väntan...kommer dom att hitta en ny familj till mig, eller kommer jag att få lov att åka hem till Sverige?????
JAG VILL INTE åKA HEM TILL SVERIGE. Inte än iaf! Känner mig inte redo för det ä, jag trivs här..i USA...konstigt va?
asså jag har ju inte alls planerat att komma hem innan året hade gått....vet ju inte alls vad jag ska göra om jag måste åka hem...inga planer alls...lång semester kanske...hade ju bara nästan 2 månader innan jag åkte ;) Menmen, juli å augusti kan jag ju alltid va ledig...semester...hehe!
Vafanjagvetinteallsvadjagskagöra!!!!!
Menmen, vet ju inte vad som händer än, vi får se vi får se! Och om jag ska åka hem så måste jag fanimej ut å shoppa, har ju inte gjort det än....speciellt till mina älskade små barn (Adde, Linus, Alex, Flisan & Gelan)....å flaggor till farmor måste jag köpa snarast, tänkte iofs göra det idag...efter mötet med LCC:n...får se om jag kan hitta ngr fina....det finns ju så många...men det löser sig nog!!! Och om jag komme hem så kan jag ju alltid spendera tid hos farmor, var längesen jag spendera nån sommar vecka i Digervåla...I used to love that as a kid!!!
Har gått ner lite över 3 kg på bara ngr dagar, vilket kan betyda att det här var ett bra val...inte så hälsosamt att gå ner så 'mycket'  när man kanske inte behöver det...vad vet jag...jag kanske behövde det....who knows!?!?!?!?
Jag är verkligen inställd på att återvända till Svealand....men vi får väl vänta och se vad som händer! isf blev ju mitt år i USA 6 veckor...woaw!!! Känns som ett nederlag, även fast jag vet att jag inte borde känna så, men vet ju aldrig vad för familj man kommer till eller om man ska passa in....ni fattar vad jag menar...but still, i feel lika a failure!!!!!


Såååå.....

vi vann....hehe! Det var väl för härligt :)
Men jag måste ju erkänna att jag inte har någon VM-känsla...kan kanske bero på att jag sitter i Californien...hmmm...maybe... :) Dom e inte så mkt för fotboll här, finns så mkt annat skoj...basket, football, softball.....ni fattar... :)

Annars då...hmm...vet fortfarande inte vad jag ska göra (?) Men vi ska ha 'familjemöte' imorgon...inget speciellt med det egentligen, men det ger mig ju en chans att säga vad jag tycker...... å dom kan säga va dom tycker....! E så jäkla kluven..! Vet lixom inte vad jag vill...asså chansar jag å säger att jag vill ha en ny familj så e d ju inte säkert att jag får en ny familj (dom växer ju inte på träd)...å får jag ingen ny familj så e d bara att bege sig hem till Svealand igen....!!! Nog för att det skulle va trevligt att se männsikorna igen, men jag e inte redo för att åka hem än.....Jag tycker om att vara här! Och sen så har jag ju faktiskt inte varit här så länge än (3 veckor hos familjen imorgon)....då e frågan; ska jag stanna längre för att se om det blir bättre? Isf, hur länge ska man stanna? När vet man att enough is enough??? E ju ledig hela helgen så jag kanske mår bättre efter det, men det e ju imorgon vi ska ha 'mötet'!

Nu börjar d bli lite varmare, så jag måste iväg å shoppa lite....najs!!!! Har varit skitkallt hela veckan, helkonstigt! Menmen, snart blire varmare...vi har tur som bor uppe på en kulle för det 'blåser' nästan alltid hos oss, så d blir aldrig odrägligt varmt....fast d förstås, det kanske d blir när det blir riktig sommar..vad vet jag :)

Jaja, vi får se vad som blir sagt imorgon....blir nog bra det oxå!!!!

Suck it up and get on with it...

....e d d jag ska göra eller ska jag försöka göra ngt annat??? E helt clueless!!! Help please!

Poängen..... :)

...poängen...d e typ som högskolepoäng....vi måste ha 6 credits för att ha fullföljt vårat år..ungefär 10 högskolepoäng! Var lite luddigt beskrivet kanske.....menmen!

Iaf, hade en urkonstig dröm inatt..har precis förklarat den för Em....iaf, svår att förklara...helläskig iaf! 'Big Mike'......scary snubbe!!!

Jättedåligt väder har vi iaf!!! Not so much fun!!!

Har inte så förskräckligt mkt att säga idag, även fast det e typ tusen tankar som springer marathon i mitt huvud....!!!

Vart på en 'bookstore' m barnen idag..var skoj..Emily valde ut min agenda...en snorgrön :) Jättefin e den :)
imorgon börjat jag 6.30...pappan e på en business trip till Chicago...fun!

AP-möte!

Har varit på Au Pair möte idag...själva mötet var väl inte överdrivet givande...menmen...fick iaf träffa en massa nytt folk vilket var jätteskojigt...slutade med att jag fick välja på att gå på RODEO eller bio...konstigt som det kanske verkar så valde jag bio....och samma film som igår....weirdo!!! Var helt enkelt för trött för att gå på rodeo...så d fick bli bio med en ny svensk bekant :) En tjej som heter Sara....vi är tre Saror i våran grupp....där ser man :)
Filmen var lika bra idag som den var igår :) Så vill ni se en bra film så se 'The Break Up'!!!!

Sen när jag kom hem så slog jag en signal till Rebacca...Australienskan...hon kom å hämtade mig å så åkte vi vidare till ett shopping ställe (vet inte vilket??? har fortafarnde dåligt lokalsinne..d du Emma!). Vart bara en massa kikande...kom dit ganska sent..å dom stängde klockan 7 (19,00)...sen blev d middag...mumma...'Fresh Choice'...sallader, pizza, soppor, bönor, pasta....you name it! Som alltid (bara andra ggn iofs), så blir d mkt mat när jag å Becca äter tillsammans....å hon e miniliten...förstår inte hur hon kan äta så mkt!!!
Iaf..medans vi satt å pratade så kom vi in på en av mina drömmar, helikopterflygning.....! Och tro på f-n att hon kanske kan fixa så att jag ska få flyga (åka med förstås) helikopter, genom sin värdpappa.....HUR COOLT E INTE DET??!!??

Och idag så fick vi reda på en INTE så rolig grej.....det har blivit beslutat att poängen vi måste ta när vi e här måste tas genom ngn skola...så jag som hade planerat att åka med 'suntrek' kan inte göra det...eller jag kan ju fortfarande åka på resan men jag får inte mina poäng......IT SUX!!!!! Menmen, jag får väl ta ngn yogaklass lr nått!!!! Helt jäkla kasst!  Det e ganska vanligt bland AP:er att åka på en sån resa, iom att det e ganska dyrt att läsa kurser i Amerika, speciellt i Kalifornien! Not so much fun!

KAAAASSSSSST!!!!

Lagomt kass premiär av Sverige......0-0!!!! jajaja..man kan ju bara hoppas att det blir bättre :)

Haft 2-års kalas idag....d va lagomt fullt upp :)  3 tårtor (duuuh, trillingar)...mumma va d iaf :) Massa barn å bekanta...fler blir d imorrn, men då e jag inte hemma...!

Har fortfarande inte sett filmen..ooooouuups! men vi ska göra ett försök till ikväll :) Va å käkade middag igår på Apple Bee's (tror jag att d var....) fatta hur mkt mat man får...jäkulens....men dock kunde vi inte hoppa över efterrätt...BROWNIES....yum...fast d var inte ett självklart val...d fanns mkt mumma där :) Men man får passa sig :) fast iofs, jag spenderar ju dagarna m att springa efter vilddjuren....hehehe!

Näe... nu ska jag ta en liten promenad tror jag ☺

Jahaja....hmmm..

Idag vet jag inte riktigt vad jag har att säga...så mkt men ändå så lite....finns endel som vill komma ut, men jag vet inte riktigt vad det är...kneeeeeeepigt!

Soft dag idag...jobbade mellan 7-13...ledig tom 17, sen jobbar jag bara till 18...hääääärligt! :) Sen blire bio med Rebecca...'The break up'...hoppas att den e bra:)

Har träffat en till tjej idag..deras förra nanny/barnvakt; Lisa, 21 år...jättetrevlig...så vi ska hitta på ngt ngn dag...iom att hon kommer härifrån så vet hon ju lita vad man kan göra och så....hon har precis kommit hem från en 2.5 månads road trip i USA.....hon åkte sj...hur coolt e inte d :)

Rensade lite ogräs igår (har inget med barn att göra jag vet), tänkte väl inte riktigt på att solen sken :) Men iaf, fick en liten solbränna....har en 'remsa' mellan byxlinningen och linnet på cirka 3 cm brett å 6-7 cm långt som e MEGA solbrännt...hahaha, hur snyggt e d lixom :) såg d när jag skulle duscha..hahahaha...snyggve lixom..! vackert Sara! (på ryggen alltså...hahaha)

Kalaset närmar sig...jääättemkt att göra..gaaah..paaaaaniiiik..Närå, så farligt e d inte..eeeeh jo d e d! 16 barn å 25 vuxna....fler vuxna än barn på ett barnkalas...intressant! Och på söndag blire lite mer folk, fast typ bara familj å så :)  Fast då ska ju jag på mitt första AP-möte :) träffa lite fler AP:er...skulle egentligen ha varit till SF på en konsert (fråga mig inte vilken...för det vet jag inte :)), menmen, det får bli en annan ggn!

Jajaja....


Du gamla du fria....

...ni fattar...Sveriges Nationaldag! (fast hos er e d ju förstås redan den 7:e)
Yay, eller ngt! vet inte om d har så stor betydelse egentligen!

Oooooookej, now what?!? Jäkulens vad trött jag e idag, snacka om att jag kommer att vara van att gå upp tidigt efter det här året :) Går upp 06.15 sex dagar i veckan...jiiiihoooooo!

Idag har det nog kännts jobbigast, men det är oxå den enda dagen som det har kännts jobbigt! vet inte riktigt varför, kanske e för att jag e lite trött....sen så e d ju inom d 2 första veckorna d e som värst :)  D blir nog bra! Med tanke på att dagarna går så OTROLIGT fort så kommer det här året rusa förbi....vilket kan va både bra å dåligt!!!!!

Jag e iaf uppbokad varenda helg i juni, hur nu det har kunnat hända har jag ingen aning om :) But I like it!

Barnen e fortfarande sjuka, det går lixom bara runt...massa rinnbajs....not so nice! Men dom e ju så otroligt söta :)


Oekidokei...

Okejdå!
Har precis pratat med en annan aupair...fr Sverige, hon bor i Pleasanton som ligger precis brevid Dublin där jag bor :) Skåning! Hon verkade okej...ska höras mer imorrn!


allrigthy then...

...jorå Carro, du e nog nära sannigen, men d ngt jag har valt att just för tillfället att INTE blogga om...kanske aldrig kommer att göra det..man vet aldrig!

Söndag = ledig dag! har väl inte gjort så speciellt mkt egentligen..varit ute och gått, försökt förstå mig på området....å d gick bra :)

Var ner till Centrum och köpte en pincett idag (hade hunnit bli väldigt buskigt runt ögonen)..sen när jag kommit hem och noppat brynen så kom jag på att min jag har börjat lägga MIN pincett (den borttappade) i sminkväskan..så jag kollade...å visst låg den där.....Way to go Sara! Men vafajsiken, 2 pincetter e väl bra att ha...eller?

Imorgon e d måndag igen, vilket betyder att jag har varit i Amerikat i 2 veckor :) helt kanongalet! Jag förstår lixom knappast att jag är här....heeeeeeeeeelgalet!

Barnen vänjer sig mer och mer med mig :) Nice...we kinda like that :) Imorgon blire zoo igen, d e typ ngt som dom gör en ggn i veckan....kulkul...kolla på flamingos å sånt..å megaSTORA alligatorer :) D ligger inte så långt härifrån...ngr minuter typ!

Imorgon e d första morgonen utan morgonnannyn (har jag varit bortskämd lr vad?)..så nu blire ännu mer full rulle på morgonen....som tur e har vi fortfarande eftermiddagsnannyn kvar (lucky me!)!!!!


Hahahaha....

...hehe...jo, d hade väl kunnat vara d Carro...men nej, inte än :) Hahaha! Men när vi ändå pratar om det så måste jag bara säga att jag beundrar småbarnsföräldrar...shitpommesfrites, när fan ska dom hinna ha sex???? Vafan har dom för trick så att dom kan hålla det vi liv och inte bli 'bara' päron (?) i don't know!

Har bakat brownies idag....MUMMA! å muffins...yum!

O ja skitskoj...satt i sandlådan (japp...) idag med Abby och Lea, å ni vet hur alla med småbarn ALLTID ska pratat med varann, iaf så var det en farmor som började prata med oss..bladibladibla...Oh so you're also from California..... ehhh,umh, no I'm Swedish....Ohhh i couldn't tell coz i can't hear an accent...!!! COOLT, nu låter det säkert som att jag pratar meeeegabra engelska, men så är inte fallet :) Dom e så bra på engelska här...hahahaha...duuuuuuh!!!! Iaf, så tyckte jag att det var ganska kalas..iom att jag bara varit här en vecka.....eller bara å bara..jag menar REDAN en vecka...lixom hallå, har det vekligen gått så fort....gaaaah! i'm losing track of time...aaaaaaaaaaawwwww!

O-oo, jag tror att vi snart e på väg till gymmet...ska få en rundtur på gymmet..FANCY! Men vi får se om jag ska skaffa ett kort iom att vi troligtvis kommer att flytta i typ augusti...lr september, kommer inte ihåg :/ och man måste skaffa årskort å d kostar ngr tusen...+ att det kostar typ tusen i månaden..lr nått...isf e d bättre att vänta...å vafan klagar jag för, jag springer ju efter 3 2-åringar varje dag...and that i call exercise...uhu!

Ja jussde...min värdmamma berättade att när dom ska till LA i slutet av juni, så ska jag följa med...MEN jag behöver inte bo med dom och barnen på hotellet utan dom har fixat så att jag ska få bo hemma hos en av deras kompisar och hans 2 roomies....coolt....dom tyckte att d kanske var roligare..maybemaybe, we'll see!..Ska få lite rundturer å sånt..tihi....! Jag å tre grabbs...oh my...hahahaha..d blir nog jättebra!  Tanken hade ju annars varit att när dom skulle dit så skulle jag ha varit hemma med Ben (han kan va lite stökig...men han e ju trots allt kille).....!

Iaf, Carro...fundera lite mer på det där för det har inte släppt än, e fortfarande frustrerad....notgoodnotgood! menmen...jag har väl försatt mig i den situationen själv...eller nått....typ!Love


Fiiiiiint väder igen :) I like!

Gäääääsp.....e lite trött, men klockan e ju bara 19.15.....å då kan man inte sova....vaknar så tidigt då :)

Ooookej, ska försöka förklara hur det ser ut här där jag är just nu.....:)
Usch va svårt, jag vet lixom inte var jag ska börja....okej, bor i ett ganska stort hus, lr ja det e väl ganska normal stort skulle jag tro! 5 sovrum, 3 badrum, kök, hall m. matsal, teverum, lekrum, garage, trädgård m. jättestor inbyggd öppenspis (?), spisplattor(gasol), handfat, grill + en gasolgrill på sidan.....typ..jag vet lixom inte riktigt e inte så insatt ): (vet att det kanske inte e så rolig beskrivning, menmen). 2 bilar, 1 Lexus stadsjeep (not so special, typ varannan människa här har en Lexus), och en Honda minibuss (tror att d e en Honda iaf).

Har egentligen inte så mkt att berätta om stället, har ju bara varit här i en vecka....men det verkar bra, det finns endel aupairer här, ska ta mig i kragen å ringa dom, blir kul att träffa lite mer folk :)
Var till NYC förra veckan.....sååååå coolt! Det var så otroligt häftigt, men jag måste åka dit igen, vi hade inte så mkt tid på oss där å d fanns ju så mkt att se :) Lagomt häftigt att va uppe i 'Empire State Building'.....coolt!

Fortfarande krassligt här....krakkel å rinnbajs....not so much fun, nå jäkla virus som drar runt....inte så mkt att göra åt dock.....tar typ 10 dagar innan det försvinner..skoj va??? Eller inte!

Fatta va sjukt att jag e här....lixom hallllllllå :) Det känns bra *stort leende*....Snart ska jag börja gymma oxå (yeah right), men först måste barnen bli friskare....sen så..hahahaha!!!!

Och så har jag typ bestämt mig för att inte gå ngn kurs när jag är här...tänkte att jag skulle åka på en Trek America resa ist...då e man borta en vecka och reser runt och har ngr kurser samtidigt (tror jag), låter skoj iaf...får se vart jag åker....hade ngr tjejer här som skulle till Florida... men det finns typ 20 olika destinationer att välja på, så vi får se......time will tell!!!

Fortfarande en aningens frustrerad, vet inte varför egentligen (jo, jag vet varför men det tänker jag inte skriva om), men det går väl över...kan man hoppas iaf!


Love


Gaaaaah...!

E lite frustrerad....men det går över....oroa er inte, det har inget med Amerika att göra eller min "familj"...annat...typ privata grejjer som jag inte riktigt har bestämt mig för om jag vill blogga om (tråkig e jag)!
Jaja, blev inte så långt nu, mitt eftermiddagspass börjar om cirkus 13 minuter å ungarna e ute å väntar på mig!

Det känns ganska konstigt att vara här, alltså jag saknar ju "människorna" i Sverige, men jag trivs här så jag vill ju inte åka hem..asså ni fattar...! Jag antar att det bara e rätt att man saknar dom :)

Jaja, jag ska gå ut leka med dom små :) Solen skiner konstigt nog inte (whattheheckiswrongwithCalifornia?), menmen, det e varmt å skönt iaf :)

Imorgon blire bio m Rebecca (aupair från Australien)..hon tar ox?ô4 hand om trillingar fast dom e 7 månader....lucky her! :)

Love

Ooooookeeeej!

Känner mig lite ny och vilsen i det här bloggandet, men jag antar att det släpper så fort man kommer igång :)
Det går iaf bättre och bättre med barnen (såååå söta), det tar sin lilla tid, men det går åt rätt håll iaf :)

Asså ska man skriva ALLA sina tankar, lixom ALLA?!??!?

Jaja, nu ska barnen sova....coolt...jag återkommer......imorgon, när det finns mer tid :)


Love


RSS 2.0