Pissed off!!!

Jisses asså, Sverige måste ju vara det mest trögtänkta landet.....EVER!!! Iaf delar av det...typ VHS och sånna grejjer!!!!! Nu har dom kommit fram till att det kanske är värt lite mer att ha pluggat utomlands...nähä!! Jisses!!!! Jag har knappast ord för eländet! För min skull gör det väl inte så jättemycket...nu! Kanske känner lite så att hade dom inte hållit på å bråkat så jäkla mycket så hade jag redan pluggat 2 år....ni fattar! Men iaf, är på något sätt glad över att det inte är så, då hade jag inte varit här nu och det är nog något som jag hade ångrat...!
Jag tänker i första hand på min bäbissyster! Som har fått reda på det nu att hon faktiskt HAR kommit in på sin lärarlinje (OMG WTF).....NU...hallå, hon är i Holland och jobbar och kan behöva lite framförhållning (e d ens ett ord?).....lixom hallå, Lund är kanske inte den enklaste staden att få boende....JISSES!!!

Varför blir man ens förvånad! Det är Sverige vi pratar om...kommer det någonsin att förändras...tror inte det va'!!! Jeetje!

Själv har jag ett dilemma efter dessa 'nyheter'! Jag vill ju plugga...men ska jag då börja nästa höst (?)...vet lixom inte...vill ju åka till Australien dec-jan 07-08.....vi får se....har ju typ ett år på mig att bestämma hur jag ska göra!!!!

Jajaja! Augusti imorgon....Hur fort får det gå egentligen!!!!

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Jahaja!

Fest igår....igen :) Mycket trevligt!!!
Var nykter och körde...men jisses vad trevligt det var :) Träffade massa människor från förra veckan..+ att jag träffade en hel del nya människor oxå! Alla är verkligen hur trevliga som helst...t om tjejerna...lixom det är man väl inte precis bortskämd med i Sverige, speciellt inte på privatfester! Iaf, hur kul som helst! Vart inte så mkt snack om pannKAKHOR igår men vafan gör det :) En kille ville dock lära sig säga Sverige...det gick som det gick..han försökte lixom få in G:et i det hela....medans vi egentligen säger Svärje! You get it(?).

Ikväll blire bio....och troligtvis fest efter det oxå....jajjemän, det är sommar nu, och det är alltid någons föräldrar som inte är hemma! Det är ju inte småhus vi är i heller...Winnetka...tror att det är den 'rikaste' förorten i USA...eller om det var till Chicago..men jag är ganska säker på att det är USA...Fatma sa ngt om det....(måste lära mig lyssna bättre)!!!

Dom hade ju sina 'roliga' lekar oxå...en av 'lekarna' gick ut på att en kille stod ett par meter bort medans den andre tog sats och sprang i full fart emot den andre och sprakade honom i bröstet...den som lyckdes stå kvar när den andre sparkade vann.....fatta smärtan!!! En av killarna som var med (han som förlorade), Moose, hade svårt att skratta efter den leken...NO SHIT!!!! Vilken jävla dum lek!!! Förra ggn hade dom visst sparkat ngn i ansiktet....Hur dum får man bli(?)..!!!!

Och så har det gått en vecka till!!!

Jisses vad fort det går!
Har redan gått en vecka till!!! Och ändå är jag inte säker på om det här är min grej!

Iaf så har jag och Jemma kommit fram till att våran första kurs ska bli photography....kan bli skoj!

AWESOME!!!!

Helgen som var har klart varit min bästa helg i USA hitills.....JISSES!!!

I fredags jobbade jag till 16.00..slutade tidigt..jiiiihooooo..skjutsade ungarna till kompisar..sen var det bara att åka hem igen och göra sig iordning! Det var meningen att vi skulle åka tåg in till Chicago..men nono, vi tog bilen ist..Lina körde...iaf, såklart var inte alla klara i tid...but hey, who expected that (?) ;) Vart lite stress i bilen....tension....menmen, när vi parkerat och var på väg in till arenan så var alla så otroligt upprymda .....STORT...och så mycket folk!!! CHICAGO WHITE SOX.....jisses!!! Efter mycket om och men (toa besök, mat, dricka...etc), så kom vi till våra platser..ganska bra platser var det iaf (tror jag)..menmen, matchen började och vi kollade på allt annat än den :) lol...iom att baseball kanske inte är vårat favorit intresse, och ingen av oss kunde väl reglerna så bra heller ! Clueless som vi var, så tyckte 4 killar som satt bakom oss att dom borde ingripa och iaf försöka förklara reglerna för oss...Jag vet inte om det hjälpte så mycket..hahaha...men skoj var det iaf...kul att lära känna nya människor...och det var ju bara ett + att dom så relativt bra ut ;) Haha O well....det är iaf något som vi kommer att göra igen, fast nästa ggn blir det nog CHICAGO CUBS...dom är inte lika bra...förlorar typ jämt, men alla säger att det är mycket bättre stämning på dom matcherna! Alltid skoj med sånna här tillställningar!!! Mycket folk å så :)
Iaf, då var det bara att hitta hem igen....Tjetjena vad lätt det inte var....lol!!!
Iaf, Lina, som har träffat lite mer amerikanska 'ungdomar' än oss, fick tag på en fest..jiihoooo! Jaja, då var det bara att leta reda på en alkohol affär...ganska enkelt..jag rusade in och köpte lite smirnoff, sen bar det av...MEN, tro inte att vi visste vart vi skulle..hahaha...och han som hon pratat med (Jimmy), han var kanonfull så han 'glömde' ju svara i telefonen ett par ggr...jaja....till slut kom vi fram till ett MEGASTORT hus, och där var den....min första Amerikanska hemmafest! Och jag kan lova er...det är precis vad man tror det ska vara...jisses vad skoj vi hade...hahaha....Alla var hur trevliga som helst :) Jag och Lina försökte lära 2 grabbar svenska (Phil & Neil), men jag vet inte om vi lyckades så bra..pannkakor has a whole new meaning to me now!!!......hahaha (lr pannKAKHOR som dom uttalar det)..jisses...hur kul som helst! Vi stannad inte så fruktansvärt länge...åkte väl därifrån vid 4!

Lörda'n gjorde vi inte så mkt.....softade vid poolen...kollade på Gilmore Girls.....JESS!!!

På sönda'n däremot var vi ju till Six Flags......need I say more (?)....so much fun!!! Men det var stekhett och asmkt folk, så efter ca 5 timmar gav vi upp och åkte och shoppade ist...! Var inte på humör, så för mig blev det bara en t-shirt...en väldigt fin t-shirt dock :) lol!

Det här vart inte så detaljerat som jag kanske hade velat, men frågor besvaras gärna....och kommentarer gör mig jätteglad ;)

Vet fortfarande inte om det här är rätt för mig....grejjen är ju den att jag tycker att det är superkul att vara i USA...MEN jag vet inte om jag ska vara au-pair..menmen..snart augusti...så det går ju väldigt fort ändå :) + att jag måste ju vara kvar över vintern och se hur Jemma överlever den..haha..stackarn...e ju knappast van m minusgrader...LOL!!!

Kramar

Trötttrötttrött....o well!

Jisses vad trött jag är....men nu är det fredag...jihooo...eller nått....!
Ska ta en tur på springbandet...har blivit lite slappt med det på sistone...börjar känna det i kroppen....N O T G O O D !
Ikväll blire Chicago.....ska dit och se CHICAGO WHITE SOX spela....kan ju inte bli mer än kanonkul! Hehehe!

Måste klippa mig....men när...och var....I don't know...we'll see...!!!

Då prövar vi igen då....!

Igår när jag kom hem från gymmet(...jajjemän, ni hörde rätt, vi gymmade igår), så kände jag mig väldigt pigg så jag satte mig här och skrev, och skrev, och skrev....! MEN sen när jag skulle 'publicera' inlägget så blev det error.oj så glad jag blev...eller inte! Men nu gör jag ett nytt försök iaf!

Igår hade jag båda barnen hemma..idag är det bara Clay hemma, han har typ solsting..inte så skojigt! Menmen, det blir nog bra ska ni se! Just nu sitter han och kollar på 'Pirates of the Caribbean'..han måste ju se den första så vi kan gå och se den andra...nog för att jag har sett den redan..menmen! Så det vart ganska lugnt igår...lämnade Caroline hos farmor så att hon fick bada lite....hon kom inte hem förrens på eftermiddagen, vilket var skönt iom att Clay behövde sova!
Sen när jag slutade så begav vi oss till gymmet...hahaha...ojoj vad det kommer att göra ont imorgon..hhahaha...hittade en maskin som jag blev helt förälskad i...hahaha...den tar itu med mina 'love handles'.....men snacka om att jag kommer att få träningsvärk! O well, vad gör man inte!
Vi blev minsann uppraggade på gymmet oxå..hahaha...svettiga å mysiga som vi var..hahaha...men vi får se hur det blir med det...inte min typ riktigt, men det är ju alltid skoj att lära känna lite lokala människor oxå!

Fredagen gick bra, hittade både dit och hem :) YAY ME!  Satt barnvakt åt 3 barn, 2 pojkar och 1 tjej...! Tjänade $40 på typ 3 timmar....quite allright! Kom hem vid midnatt så det var inte så farligt!

I lördags så tog jag mig en promenad hem till Jemma vid 10.30, tog mig ungefär 20 minuter, vilket inte är så farligt! Vid 11.30 stog Jemma, Ross (grabben hon ser till), och jag i kö utanför poolen, och iom att vi var där när dom öppnade så trodde vi att vi skulle få en plats i skuggan....trodde vi ja! Alltså INTE! Jaja, vi bänkade oss i solen (hade vi ngt val?)...vart många dopp i poolen kan jag lova..! Fanns 'bara' 2 badvakter "värda" att spana på....och vi spanade...hahaha..närå, så farligt var det inte, men alltid trevligt med fin utsikt! ;) Efter ungefär 3.5 timmar kom Ross mamma, och vi bestämde oss då för att åka och shoppa..yes! Men när vi kom dit hade vi så klart gömt bort vad vi skulle ha så vi käkade på 'Pizza Hut' ist! HAHA! Sen fick jag lov att visa Jemma vart man kunde hyra film...stackars sate, har varit här i 2 månader och har inte vetat var man kan hyra film (Emma förstår...it's a religion!)!!! Hyrde iaf 3 filmer som vi skulle sprida ut på 2-3 dagar...jomentjenaellerhur! Alla andra jobbade, så vi började kolla på en film, som blev 2 filmer och till slut så sågvi den tredje oxå...hahaha..o well! Ni måste se 'The Notebook'....så bra! Iaf, det var det enda vi gjorde på lördagen....vi försökte intensivt att hitta ngt annat göra, men ikke!

I söndags gjorde jag inte så mkt, ducshade, vilade, läste, var ute m hundarna..etc. Sen på kvällen åkte jag till Evanston med Jemma, Fatma, Maren och Sarah....shoppade lite, snackade en massa skit :), käkade...sen träffade vi Josefine och Lina...trevligt var det oxå! Men iom att det var söndag och alla skulle jobba da'n efter så blev det en tidig kväll...o well...jag å Jemma han förbi 'BlockBuster' innan vi kom hem, Jemma behövde en ny film (do I smell an addiction...?) Haahhaha...!

Jajaj, that's that for now!

Saknar er!

Barnvakt...

Jajjeman, barnvakt den här helgen oxå...men inte till 'mina' barn den har ggn heller! Annu en kompis till Jackie som vill utnyttja mina tjänster....mot betalning förstås :) Vilket är bra, iom att vi inte tjänar så värst mycket inom det här yrket....:/
Så snart bär det iväg, har aldrig träffat dom, vet inte vart dom bor...men jag har minsann använt mig av 'mapquest'...jajjemän! Upp på 'motorvägen' ska jag oxå...wellwell, det går som det går! Hahaha! Med lite musik så funkar allt!

Imorgon blir det slappdag med Jemma....vid halv 12 står vi först i kön till poolen, sen kommer vi att spendera hela dagen där..snacka skit, sova, sola, kika på badvakter, läsa (ska börja läsa Da Vinci Koden på engelska)....äta ska vi väl oxå hinna med...skulle jag tro :)
Sen på kvällen får vi se vad som händer...kanske hittar på ngt med Josefine, har ju inte träffat henne sen 4th of July...mer än en vecka sen alltså! Menmen, hon är till familjens 'lake house' så vi får se när hon kommer hem! Annars får vi se vad som händer....det lär ju märkas ganska snart!

Måste ju bara säga att min mage tar stryk av att vara här...socker i allt..! Min mage kan vara ganska känslig och här reagerar den fanimej på allt....måste vara sockret...dom har socker i allt....jisses! Menmen, det får bli hårdträning...snart...om inte annat, precis innan jag åker tillbaka...hehe! Men det ska nog fixa sig...men det är bara magen som har reagerat..benen e ok, armarna e ok....ja..det mesta är okej helt enkelt!

Idag har jag fått ett armband av Clay...så gulligt! Han flätade ihop 3 piprensare å så tyckte han att jag skulle ha det som armband! Jajjemän! Så otroligt gulligt! Jag ska nog gifta bort Alexandra (systerdotter) med honom....å vad sött :) Han är ju trots allt bara 2 år äldre än henne....*planeraplaneraplanera*...

Nähä, jaha, kanske ska börja röra på sig snart....det tar typ 20 minuter...men nu ska vi ju inte glömma att jag aldrig har varit där, jag har inte ens kört åt det hållet någonsin..men vafan...hittar jag så hittar jag, gör jag det inte så gör jag det inte! As simple as that!!! Tur att det inte är Emma....*tssss*!

Trött är jag iaf...skulle varit hem till Jemma egentligen..hon passar Ross, så vi skulle ha kollat på film å käkat pizza..typ....softat helt enkelt...menmen, en annan gång! Jag kan ju sova imorgon...om jag hittar hem det vill säga...hehe...+ att min mobil krånglar..går lixom inte att ringa från den..bara till den...hmmm...! Jaja, det blir ett äventyr!!!

Major insult...!

Yepp, had one today...tyvärr tänker jag inte disskutera den med er, iom att jag inte har disskuterat den med personen ifråga....! But it's pissing me off!!! Tänkte väl inte så mkt på det just då, men ju mer jag tänkte på det, desto argare blev jag! Eller jag blev är väl intearg precis, kan inte förklara riktigt hur jag känner det...men kan ju säga så här; det får mig att vilja stanna här hela året iaf...ingen brådska tillbaka!!!

Menmen, det har ju hänt roligare saker oxå...humoristiska iaf..hahaha..so funny! Iaf var hemma mellan vändorna i bilen, höll på att laga lite lunch å så när det knackar på dörren..gaaaah! Utanför står det 2 grabbar...typ 17-19 kanske...iaf, jag går ut och ena grabben;
Hey we're going to Maui with our fotball team, you wanna be my date?
Vad gör jag, jo jag asgarvar denna stackars grabb rakt i ansiktet *asg*.
 Han ba; asså egentligen vill jag bara sälja böcker till dig
So what've you got?
Well, the books are a bit pricy so might wanna take a look att the magazines.
Okay. Well, I don't really see any I like? Oh, maybe cosmopolitan and elle...but I need three right?
Yeah.
Right...ohhh maybe fitness..hahahaha.
O no you don't need that, your body is perfect.
ASGARV I FEJJAN.....hahaha
Maybe ur husband wanna have one?
I don't have a husband!
Ohhh...good so then I can date you....
Mer asgarv i fejjan....hahaha!

Det var mer än roligt, vet inte om dom tyckte att det var så roligt...men jag skrattade iaf en hel del...moahahahaha...det här var bara en liten del av vad som hände, men ni kan ju tänka er hur många ggr jag skrattade dom rakt i ansiktet....kanske låter taskigt, men jag kände att jag behövde få skratta lite, och jag tror inte att dom tog så illa upp...och om dom gjorde det så har dom ju iaf varandra...hahahha! Stackar satar..moahahaha!

Och nej, vi har inte varit på gymmet än....hahaha, vad trodde man lixom...hahaha! Men jag har tränat hemma så att jag har träningsvärk i benen...det är alltid ngt!!!Trött i ögat..

Väldigt trött....faktiskt otroligt trött. Har ju börjat jobba på riktigt nu...men jag kan ju inte säga att jag går upp svintidigt för det..06.45...men jag kör bil typ hela dagarna, vilket iofs e ganska skojigt, men det har varit sånt tråkigt väder.....jisses alltså..mitten av juli och vi har knappast haft ngn sommar alls!!! Sover typ hela tiden...hahaha..lol!

Samtidigt som jag tänker på om det här verkligen är rätt grej för mig, men jag har ju snart varit här i 2 månader (på måndag), så det är ju bara 10 månader kvar.....ni fattar! Ungarna är Världens gulligaste...jag och sonen har verkligen fått kontakt :) Idag frågade han mig hur länge jag skulle stanna, då sa jag att jag inte visste det iom att jag bara har varit hos dom 3 veckor, men att jag skulle stanna i ett år iaf. Då sa han att han ville att jag skulle stanna iaf i 2 år (cute!). Han har även flätat en ring till mig idag :) Adorable! Känns ju bra att jag har bra kontakt med barnen, det gör ju det hela mkt enklare...dom är ju lixom i en ålder där dom gör stor skillnad på saker dom tycker om och saker dom INTE tycker om!

Jag antar att det blir enklare när vi får in lite rutin, speciellt till hösten när dom börjar i skolan, och när jag börjar i skolan, så man får lite andra saker att tänka på och syssla med framför allt! Fick veta av en tjej i området att när hon åker hem i höst kommer hennes familj att få en svensk au-pair....det kan ju vara skojigt...en som bor lite närmare lixom...dom andra svenskarna bor ju ändå minst 20 minuter bort...!

Ja jussd...måste nog säga att det finns endel söta pojkar i det här landet ;) På barnens 'summer camp'..hehehe..Jag är ju dit 3 ggr om dagen, varav en av ggn så måste jag följa med Caroline till lunchstället....hehehe...kan ju säga att dom iaf 3-4 söta ledare...hehehe...*spana*...men det är väl klart att jag mer än gärna följer med henne till sitt bord...tjoho! Well.....har ju lite att spana på nu iaf...!

Och idag mina damer och herrar så ska jag och Jemma bege oss till gymmet...hahaha, är det sagt iaf, men det är klart, vi vet ju inte om det kommer att hända, men iaf, vi har iaf planer på det :)
Men jag har iaf sprungit på bandet idag och steppat lite på steppmaskinen :) Har även planer på att göra det imorgon bitti!!!

GRATTIS TILL MIN LILLASYSTER SOM FYLLER 20 IDAG!!!!!
(eran tid inte min, här är klockan 19.29 och det är fortfarande onsdag)

Weird thoughts!

Grejjen e den att jag tycker att det e jätteskoj att prata med ALLA er där hemma, i telefon eller på nätet...eller personligen om det nu skulle vara fallet (har inte hänt än dock)..MEN, dom senaste dagarna har jag haft en konstig tanke....., vad kan det vara undrar ni säkert (?)   :p
Jo, det känns som om jag håller på komma ett steg längre, jag saknar inte Sverige på samma sätt (egentligen saknade jag väl aldrig Sverige, mer människorna i det avlånga landet)....när jag pratar med ngn på alla dessa möjliga sätt så blir jag så otroligt glad att ni finns.... :)  MEN, jag har inte samma saknad! Nog för att jag skulle vilja se er alla..dricka en drink eller nått..hehehe!

Jag vet ju fortfarande inte om det här är rätt grej för mig, men det är en annan sak!!! Skulle jag få för mig att lämna detta land, som jag konstigt nog har börjat gilla allt mer, så är det för att det inte känns rätt och att jag kanske har kommit på vad jag vill plugga på hemma plan. Med andra ord, jag kommer inte komma hem för att jag e 'homesick'.....!

Okej....that's that :)

Saknar er alla....men snart firar jag två månader i USA :) And I like it!!!!
Lixom hallllllllå, 2 månader...shitpommesfrites..vad har jag sysslat med egentligen...2 månader!!!


igen...

...fick bara lov att skriva en ggn till!
Hade en lagomt konstig disskution m min värdmamma idag...eller jag vet inte om den var så konstig egentligen..kanske bara e jag som tycker det :)
Iaf, först när vi var ute så pratade vi om att byta familjer, åka hem och såna grejjer...inte om oss egentligen men iaf! Hon tyckte att vad alla (dom flesta) egentligen vill är att barnen mår bra, men i slutändan handlar det ändå om valet...antingen stannar man kvar eller så åker man hem till Sverige! Hmm, tänkte jag då, vad menar hon nu...kan hon läsa svenska kanske, hon smygläser kanske min blogg...eller kanske min tankar.....*tankarna var supervilda*...sen var det inget mer med det....oookej!
Sen så pratade vi om blomrabatter (jaja),
Jag -nästa sommar ska jag spendera tid hos min farmor och hjälpa henne med hennes gård..
Jackie - Om 2 år.
Jag - Va?
Jackie - Jag tror du blir kvar i ett år till...vi får se, men jag tror det!

Lixom hallå, har jag missat ngt eller.....(?)....! I don't get it! Ser hon ngt som jag inte ser (?) Maybe!

Ja jussd! Hon tycker att jag ska plugga psykologi.....lixom, va? Vad ser hon som jag inte ser...! Vet ju inte ens om jag kan stava det rätt......!

Har varit ute och cruisat idag...alldeles själv..jag å BMW:n..jajjemän, inte ens i barnbilen...nog för att den är i Michigan (hur nu d stavas?)..men iaf....helt alldeles ensam...ascoolt!!! Hahaha, så duktig jag var...haha..å hittad överallt jag skulle oxå...jajjemän! Ska bara lära mig vägen till Carolines skola, sen e jag all set!

Men det finns fortfarande tvivel....vet inte riktigt om det här är min grej....vi får se!

Hmmm..

Hade en lång dag igår...!
Efter att ha haft ett fullspäckat schema torsdageftermiddag-tisdagmorgon så var tisdag eftermiddag och gårdagen väldigt lugna! Vart mycket tid över till att tänka! Vart mycket tankar på Sverige och på alla er där hemma...svårt! Nog för att jag vet att ni finns kvar, så kändes det ändå jobbigt..lixom, jag är här och ni är där!
Pratade med Therese, Paula och Emma på MSN igår...uuuuurkul!

Therese för att jag saknar henne så otroligt mycket och vi hade så jäkulens skoj innan jag åkte :) Min länk till mitt 'gamla' liv...jobb & privat..hehehe! Hoppas att det blir fler disskutioner..oftare!!!
Paula för att hon är nog den som förstår mest hur jag känner mig just nu! Kanske för att vi kom hit tillsammans...men med oturen att hamna en bit ifrån varann!!! Fatta att vi fann varann direkt...helt galet...! Fan va det skulle ha varit lättare om vi var liiiite närmare varann! Jaja, vi få helt enkelt planera ngt...Saknar dig!
Emma för att hon är min enda lillesyster.....(nog för att Jenny e kortare ;)), gör samma sak som jag, men i Hollandet...she went back to the crime scene :). Som alla vet så bråkar vi konstant, MEN kan ändå inte göra något utan varandra...därför kan man ju undra vad vi gör på varsin sida av atlanten!!! (?).

Och så klart min lillestoresyster...som aldrig kan vara inne på MSN samtidigt som mig :/ Men Thank God for Lunarstorm :) Lite kontakt iaf :)
Saknar hela min familj...och allt som hör till, men vad som får mig på gott humör är all kontakt jag kan ha med er ändå...genom internet, telefon, post...etcetc! Det gör det mycket enklare måste jag säga!

Ikväll ska jag iväg och träna med Jemma...nu jäklar är det början till slutet :) Närå, det ska bli skönt att komma igång, få något att syssla med!

Stinker i hela källaren...dom har haft vattenläcka, så idag har en polsk man varit här och rivit ut mattan...väggen...allt...så nu väntar vi bara på att försäkringsbolaget ska skicka hit någon att kolla på skadorna....yadiyadiya....! Hoppas det går fort (yeah right), för det stinker apa.....bläeh!

Nästa år ska jag oxå åka till sommarlandet med smådjälarna...HAHA :)

Spektakulärt..

Var downtown igår...! 'Taste of Chicago'! Hur coolt som helst! Dom hade fyrverkerier iom att det e '4th of July' idag...Independence day...jajaja..hela det köret iaf! Men jäkulens va skoj d va..! Allt i Amerika e större...I promise! Har verit hemma hos tysken i 2 dagar nu...helt galen :)
Chicago e häftigt...seriöst! Idag när vi satt och åt frukost så sprang vi ut och kollade på 'the 4th of July parade'....oxå ganska häftigt! Vi e lite goofy ;)
MEN, inte har jag sett ngn fin pojke än...och man tycker ju att jag borde ha gjort det..har ju vart både i CA, och nu e jag ju i IL...menmen, det löser sig nog..vem vet! Kanske när jag börjar plugga!
Ska till ett College på torsdag och göra ngt test...skojskoj..eller inte..! Men min 'mamma' tycker inte att jag ska ta en engelska kurs....'too easy'...what if I wanna do something easy.. :) Närå, ska se vad som finns...det löser sig nog!

'-Hey, you can see the stars, do you know what that means?
-That there are no clouds.....'
  Hahaha..så smarta e vi...typ! Hehehe..!

Och vart e min mamma....försökte ringe henne idag..men inget svar...hello-ho!!! ): Jaja..jag får försöka igen..! Wellwell...ni kanske har fint väder och bara vill vara ute..vad vet jag!

Vad har mer hänt här...umh...jaaa..inte vet jag....allt har gått så fort..helt galet har det varit iaf..hade kanske tur som kom ut och träffade folk på en ggn..! Imorrn, ska jag ta d lungt..tvätta lite, utforska området (har inte hunnit m det än)...!

Hallå i stugan!

Fest igår....hehehe...men inte vart jag fuller heller :) D vart så mkt mat så alkoholen försvann lixom...jajaja...spela roll...kul va're iaf!!! Det slutade med att vi var 4 svenskar, 2 tyskar och en fr Australien...andra tjejen fr Australien (Jemma), kunde inte komma...skulle till sin familjs 'Lake House' den har helgen (till onsdag)....4th July ni vet....jaja....tråkigt var det, men kul hade vi...hon får helt enkelt vara med nästa ggn! Ska försöka fixa in ett kort på mig och Vodka flaskan...hehehe! Massa kort tar dom hela tiden mina au-pair vänner...hihi...speciellt tyskarna...(turister....!).
En cool grej (jaja, jag tycker d iaf), var att vi e tre st m samma tatuering...eee...coolt eller vad..! Jag, Lina och Isabell....lagomt coolt tycker jag, iom att jag trodde att jag var ensammast i Världen med den tatueringen...jajaja....hahaha!

Soft vecka att se framemot iaf...pappan och barnen åkte till 'farfars' lake house idag och kommer inte hem förrens på fredag!...På FREDAG!!! shitpommesfrites....d blir jag å hundarna....å mamman förstås, men hon jobbar jue!

Och nej Carro, har delas det inte :/ Han e min, och bara min! Jag e inte så mkt för 'öppna' förhållanden!!! Men om du skulle känna att du behöver låna honom, så ska vi nog kunna lösa det på ngt sätt ;)

Har varit å shoppat idag..jag, min värdmamma och Josefine...! Ascoolt..fanns så mkt! Menmen, jag kunde hejda mig...blev ett par mysbyxor (bruna som slutar under knät), och en brun stickad tröja fr DKNY, och så blev det ett ljusbrunt skärp....å så fint! Hittade en ursnygg svart väska på Guess...men kunde inte bestämma mig, å vi orkade inte gå tillbax sen!! Nästa ggn kanske!!!


RSS 2.0