Helgen avklarad!

Jag hade inte behövt oroat mig för att det inte skulle komma nå folk ;) Det var gott om folk, och mer därtill :S Kul var det iaf, men man är lagomt schleten nu!
Är så sjuuuuuuukt godissugen nu :/:/:/:/:/ Har tyvärr inget godis hemma och vet inte om jag orkar springa ner till jouren...! Och så skulle jag vilja att någon kom hit och gav mig en Helkroppsmassage.. NU!!! Och efter det killa mig på ryggen tills jag somnar.... Vore inte det fantastiskt mysigt ;) Det tycker jag iaf. Men vet inte riktigt vem jag vill ska komma och utföra dom tjänsterna... Så jag tror att det slutar med att jag värmer vetekudden...typ.


God natt...

Vart akut trött, så jag kommer förflytta mig till sängen...! Morgondagen kan ju bli hur som helst. Har varit gaaaalet mycket folk idag...! Vi har ju en invänjingsperiod just nu (efter lite omständigheter), så det är lite svårt att förutse hur dagarna ska bli.... Vi lär oss snart! :) Jag hoppas att det blir endel folk iaf, skulle bli en flopp om det blev superlite folk... :S Jaja, onödigt att spekulera i det nu! Vi får helt enkelt vänta och se!

Nu ska jag göra mig sovklar :)

Puss & god natt


God natt...

Vart akut trött, så jag kommer förflytta mig till sängen...! Morgondagen kan ju bli hur som helst. Har varit gaaaalet mycket folk idag...! Vi har ju en invänjingsperiod just nu (efter lite omständigheter), så det är lite svårt att förutse hur dagarna ska bli.... Vi lär oss snart! :) Jag hoppas att det blir endel folk iaf, skulle bli en flopp om det blev superlite folk... :S Jaja, onödigt att spekulera i det nu! Vi får helt enkelt vänta och se!

Nu ska jag göra mig sovklar :)

Puss & god natt


Solen värmde idag :)

Helt fuckingjävla underbart :D Det var så skönt!!! Synd bara att man fick lov att jobba hela dagen :( Men man känner att det är på väg åt rätt håll..... WOPEEEEIIII!!!!

Tänkte att jag skulle prova på yoga idag...synd bara att jag läst fel och trodde den började om en timme och en kvart.... Den börjar om 10min......så snabb är jag inte! Damn it! Jaja, det är nog ödet, är onödigt att jobba med träningsvärk imorgon....kommer nog bli allt annat än lungt!!! Eller ja, det hoppas jag på iaf!

Fikade med T igår *mys*, sen skulle vi bara förbi och säga hej till hennes sambo på jobbet, HAHA, troligtvis, slutade med 3 öl och lite tilltugg *tack*.... Det går ALLTID lika bra för oss....haha, not! Imorgon ska jag våldgästa dom :D Jag tycker att det är så fruktansvärt tråkigt/jobbigt....etc att laga mat när jag kommer hem från jobbet på lördagar, det blir ALLTID något från pizzerian.. :( Men inte imorgon, för då ska jag hem på middag hos T&T :D *tack&bock*.... Love it!

Låg ett kort från tandläkaren på dörrmattan när jag kom hem, nice. Funderade när det skulle komma. Ska dit den 18:e februari, tror tom att jag är ledig då, skönt att slippa behöva byta tid för en gångs skull.

Imorgon ska lillasyster sitta 'husvakt' åt min lägenhet medan jag är på jobbet ;) Stackarn är sjuk, och dom ska hålla på att flytta hela helgen. Så istället för att vara hemma och vara ivägen hela tiden så får hon ligga i min soffa och smitta den! I'm far to kind!!!

Skulle ju på ansiktsbehandling idag, men stackarn hade blivit sjuk så förhoppningsvis blir det någon gång nästa vecka :)

Nej ni, nu ska jag duscha och sen plocka undan lite....!

Puss


Meningslöst...

(23.59) XX - Hörru, hallå, vaken :)

(00.00) Jag - Hörru, hallå, vaken? :)

(00.06) XX - Du kör idag Va :D

(00.10) Jag - Umh, nej jag är ganska säker på att jag inte kör idag.....

(00.10) XX - Jooo :)

(00.11) Jag - Nope

(00.12) XX -  Vadårå :)

(00.13) Jag - Varför skulle jag? Jag är ledig...

(00.18) XX - För att det är jag :)

(00.21) Jag - Bara för att det är du, du är inte lite kaxig du ;) men jag måste nog säga nej även fast det är du

(00.27) XX - Jaha, så du vill inte ha mig? :)

(00.30) Jag - Å hur kom det där in i bilden :)

(00.30) XX - ?

(00.32) Jag - ?

(00.32) XX - ?

(00.32) Jag -  Vad?

(00.33) XX - Du svarade aldrig ;)

(00.34) Jag - Jo, men med en fråga

(00.36) XX - Va?

(00.38) Jag - Äh

(00.39) XX - Ok

(02.59) XX - Hallå ;) ?

Såhär i efterhand funderar man ju om man inte hade kunnat använt dom där 40 minutrarna till något vettigare.... Sova kanske...haha! Jäkla tur att jag inte vaknade där vid 3-tiden när sista sms:et kom... Jag har väldigt svårt för att somna om... Jag hade nog inte blivit så glad.... Men man får se det positiva, det kom ju inget samtal vid 3 iaf... Hahaha. Ja, vad säger man... :)


Hårbottensorgasm....

Var hos frisören idag, när hon skulle tvätta ur färgen så fick jag huvudmassage... sååååååå innihelvete skönt :D Jag skulle kunna anställa någon som masserar, kliar och borstar mitt hår ett par gånger i veckan! Det är helt underbart!
Sen var jag iväg och skulle köpa nya hudvårdsprodukter, tänkte unna mig själv produkter från 'Dermalogica', resulterade i att jag ska tillbaka imorgon för en 60min ansiktsbehandling :D Blev inga produkter idag, utan det får bli imorgon efter behandlingen :)

Sushi till lunch :D :D :D :D :D

Nu ska inte göra någonting i ett par timmar, mest dricka lite vatten och té, sen blir det fika med T :D Nice!

Höll på att försova mig imorse :S
Hade ställt klockan på 8.45...Trodde jag! Eller rättare sagt så hade jag ställt in tiden men ingen dag, hahaha. Vaknade vid 9.20...höll på att somna om men tänkte att det var bäst att kolla hur mycket klockan var...PAAAAANIK! Hade tid hos frisören 9.45...! Lyckat Sara!!! Hahaha. Men det gick bra!

 Puss


Det kan bara bli bättre..

Det hoppas jag iaf!!! Massa tjafs har den här veckan börjat med... Säkerligen bara en massa i-lands problem....MEN det är MINA problem, så jag skiter i om det är i-lands problem!
Man blir bara så less vissa gånger... Det som jag stört mig på än så länge den här veckan är ;

-Luncher, vissas är värd mer än andras...
-Tjänstledighet...följt av uppsägning....
-Karlar
-Förare som inte har vett att köra försiktigare i detta väglag, försöka gina FRAMFÖR en fotgängare vid ett övergångsställe är INTE okej..!!!! ( Hej, mitt namn är Sara jag har problem med mitt humör, DON'T YOU EVER DO THAT AGAIN...OR ELSE!).
-Karlar...

Säkerligen mer...men vem orkar vara negativ heeeela tiden ;)

Var 'barnvakt' igår  :D Junior hade halkbana imorse ocg fick lov att vara vid körskolan 06.45! Så han ramlade in här igår em, trevligttrevligt! Eftersom jag inte tycker att det är allt för kul att laga mat så fick det bli en varsin 'El Taco' pizza på 'American på stan :D Klämde ner lillen i soffan och nattade honom vid en 21.30. Sen ringde min klocka 06.00, jag gick upp, Junior vaknade och jag fixade frukost åt honom :D Jag måste vara den bästaste mostern EVER ;) Skickade iväg honom som en god mor vid 06.30.
Skulle egentligen varit och badat med F&O idag, men med risk för snökaos så ställde vi in det :( Fick ett samtal från lil' o igår 'Tara tomma hit'.... Så vad annat kunde jag göra än att hoppa på bussen imorse och spendera dagen med dom iaf, dock inte badandes ;) Och iom att jag ändå var uppe så kunde jag ju ta 07.07... Så en hel dag med dom *mys*, vi har ätit frukost, lekt, fikat, lekt, ätit lunch, lekt, bakat N.bollar, lekt, fikat, lektlektlektlektlekt.... :D Fullt upp alltså. Jag var väl hemma igen vid 18.00...pju...!

Imorgon börjar jag dagen med ett besök hos frisören, klipp och färg är bokat...Fiiiifan vad nice! Har helt glömt bort att det hat behövts göras...jobbigt med storhelger och dylikt! Haha, jag börjar bli gammal helt enkelt.

Är lite distraherad just nu 'The Real Housewifes of New Jersey'....that's all I have to say ;)

Sjukt godissugen...men orkade inte springa ner till jouren...så jag sitter och knaprar pepermuntjes...hahaha!


Puss


Not even...

Inte en mat kunde göra mig på bra humör.... :( Lite bättre , men inte helt bra! Ibland blir man bara så trött...! Det går över!

Vart ingen träning idag... för ont om tid :( Hade nog varit bra med lite träning... Man blir ju gladare av det...!

Ska iaf tvätta imorgon :D FIIIINALLY ;)

Snart är det 'Familjen Annorlunda' :D wehey!


Seg i knoppen...!

Vart lite mer och liiiiite längre än vad jag hade planerat :D Men skoj var det!
Först pitcher's med M,C&A, supertrevligt! Sen i dörren mötte jag P med vänner, så jag vände på klackarna och gick in igen :D Efter en stund gick jag, P & S vidare till Åh!, Åh! är vääääääääldigt överskattat!!! Men nu har jag varit där iaf... Vi slank in på marres oxå, låg efter vägen..hahaha! 4 la jag huvudet på kudden...inte direkt van med det....!!! Men om jag får träna lite så ska det väl inte vara några problem!

Nu ska jag försöka få på mig lite kläder, för jag ska bege mig till T&T. The Hills och middag lovas *mys*. Helt fantastiskt vilka vänner man har ;) Gotta love it!

Puss


Öl

Need I say more ;) Har fyllt magen med lite (mycket) mat, nu ska jag dra på mig lite kläder, och fixa iordning mig lite, sen blir det en kortvända på stan med M&C :D Ska förtära lite öl, me like mucho!!!

Puss så länge


Jag blir så trött...

Vaknade 11.00....11.00!!!!! WTF!!! Det är inte helt okej...! Men jag antar att det behövdes..! Sitter här och snörvlar lite :( =ingen träning med andra ord :(:(:(:(:(
Menmen, det är väl inte hela världen egentligen, jag har ju ett ganska fysiskt jobb, så jag rör ju på mig varje dag + att jag faktiskt går till och från jobbet! Inte samma sak jag vet, men motion är motion, även fast det bara är 'vardags motion'...!

Lägenheten ser bebolig ut, det enda som skulle behöva göras är tvätten...ska se ifall det finns nån ledig tid imorgon...! Hatar att låta det gå för länge.. Hellre att jag tvättar ofta och bara 2 tvättar varje gång än att jag väntar och har typ 8...+ tvättar! Sjukt egentligen, det är då (när man har suuuupermycket tvätt) som man faktiskt ser hur mycket kläder man egentligen har! Garderoben ska inte vara full om man måste tvätta 8+ tvättar, och har en massa kläder utlånade... PÅ RIKTIGT! Får se det som dagens i-lands problem :D Menmen, man lever bara en gång, å det kommer säkerligen komma en dag när jag inte har fullt lika mycket 'spending money' som jag har nu! ;)

Om jag skulle göra ett försök att komma iväg och handla lite kanske...kanske! Ikväll blir det tacos tror jag, var meningen att jag skulle äta det igår, men jag var förjävla trött och deppig så det blev keeeeebab istället, men det var inte gott heller.
Iaf, handla lite, och sen blir det fika hos M,C&L :D *mys*. Kanske ska svänga ihop en kladdkaka! Bakade ju Chocolate chip cookies förra veckan, men dom är sluuuuut *yummie in my tummie*.

Fortfarande lite deppigt här, men det hör till tror jag! Sen kan man ju alltid go the easy way out och ringa någon för sällskap... But not this time ;)  I will be just fine :D

Anyway...handla var det... :D

Puss


Sussa....

i tid, det ligger inte riktigt för mig....!
Sitter och kollar på 'sverige pussas & kramar'... humor!
Fortfarande anti fredagsmys, ska stryka det helt ur mitt liv... HA! In your face fredagsmys!!!

Äh, nu ska jag dricka mitt té och försöka bli liiiiite mindre bitter....!

Puss


Depp....

Nu är det deppigt i min soffa :( Ingenting är roligt!!!

Fredagsmys är överskattat.... Iaf idag!!! Har man jobbat sen förra fredagen och sett fram emot den här dagen sen....förra fredagen. Och nu när det är fredag och jobbdagen är över så var det inte lika efterlängtat som det brukar vara..............................!!!! En liten svacka bara! Är lite trött på vädret, tv-tablån.... you name it!

I need a new wingman (woman).... helst singel....!!!


Hur svårt kan det vara...

att lägga sig i tid!!!!?

Jag är nog världssämst på att lägga mig i tid!!!

Nu ska jag iaf förflytta mig till sängen, det är ett steg i rätt riktning... ;)

God natt


Torsdagkväll...

Behöver jag säga nå mer ;)
Jobb imorgon 13-20.15 :D Helt okej..... Om jag vaknar i tid och inte vaknar nysandes och hostandes om vartannat så ska jag nog bege mig till gymmet :D Skulle vara skönt att röra på sig lite, men jag får helt enkelt vänta till imorgon.

Fick en överjävlig huvudvärk på eftermiddagen och den har inte släppt än, har troligtvis druckit för lite, som vanligt med andra ord. Jag förstår inte varför det ska vara så svårt att dricka nog mycket under dagen....!

Lite sällskapssjuk börjar jag bli oxå.... Nu är det illa alltså ;) Ännu ett i-landsproblem i mitt liv, haha! Menmen, man kan inte få allt här i livet... Allt har sin tid! Och just nu är jag väl inte en sån jättetrevlig människa att umgås med heller.... Det enda jag gör är att äta, sova, jobba, duscha, och eventuellt tränar jag om tillfälle ges... Sen finns det inte så mycket tid kvar att disponera ut...! Men det skulle inte vara helt fel med lite myspys...!!!

Borde egentligen ha en vattenkokare vid soffan ;) För vem orkar gå till köket och slå på vattenkokaren ;) Ännu ett i-landsproblem....!

Snart är det fredagsmys :D Fyfajsiken va gött att det bara är arbetsdag kvar tills det är helg!!!

Dåligt med bra prgram på tv.... :(

Puss


Det är synd om mig....

Ja, det är faktiskt det! Nog för att ögat är bätrre (tack farbror Dr), men imorse när jag vaknade så var det som om nån öppnat en kran....Det bara rann..... YUCK! Och nyser och hostar om vartannat...YAY! Och när jag hostar känns det som att hela halsen skrapas upp och är på väg ut! Så ja, det är synd om mig idag!!! Alltså vart det ingen träning idag.... Får hoppas att jag mår bättre imorgon så jag kan köra ett litet pass iaf... Men det är ju onödigt att gå dit och träna när man 'r förkyld och riskera att bli ännu sämre.

Torsdag idag iaf :D 2 jobbdagar kvar sen är det helg!!!

Var och hämtade ut ännu ett paket igår :) Min nya sängkappa...... Suuuuuuuuuuuuuperfin är den iaf!

Puss


Morning....

Snart dags för jobb, tjoho!!! Hoppas det blir mycket folk så dagen går fort :D
Fick ett avi igår, så jag ska kila förbi och hämta ut det innan jobbet oxå, woho! Tyvärr inget Jättespännande, ska bara hämta ett brev. Hade ju varit roligare med nå kläder eller något annat fint :D Men icke!

Puss


:S

Vart då ingé klokare hos doktorn....menmen, ny diagnos med ny salva... Får se om det blir bättre efter det.. Återkommer om tre veckor :D Det är fantastiskt!!!
 
Nya kläder på jobbet...humor! Vi har alltid haft unisex kläder, så vi beställde ju samma storlekar som vi alltid haft, HAHAHA! Gick ju sådär. Tydligen får man inte ha för stora hoochies ;) Jag såg väl sådär slampig ut i min tighta piké stl S, haha snyggt! Men i stl L så såg inte mina hoochies så stora ut!!! Just nu har jag en piké stl S MEN i killmodellen ;) Vi får väl se hur länge jag får behålla den... Det är ju inte den jag beställt... Och alla måste ha dom som man beställt.... FÖRMODLIGEN!!! Haha.... Närå, har 2 extra tröjor i L som jag förhoppningsvis kan sno :D
Och SÅ stora är inte mina flickor....men tydligen för stora för våra nya tröjor.. ;) Kanske ska skita i och färga håret...får ju inte förstöra min trailer trash look ;)

Nehej, om jag ska försöka ta hand om mina ögon lite kanske... Måste ju få någon rätsida ¨på dom någon gång...

Puss


Mitt öga...

Is a never ending story! .... I lördags vaknade jag och såg ut som ett freak, svullet öga och ansikte. Igår hade jag en bra dag tror jag, vad jag minns iaf :) Men imorse när jag vaknade var det svullet igen. Ringde sjuksyrran som tyckte att det var bäst att jag träffar en doktor... YAY! Så 11.15 ska jag träffa farbror doktorn. Vi får hoppas på det bästa, för jag är rätt så trött på det här nu!!!

Och jag som skulle iväg och träna nu på morgonen.... Tji fick jag. Men gymmet finns ju trots allt kvar, bättre att ta reda på vad det är för fel på ögat först..... Känns ju lite viktigare!!!

-1 ute, helt galet! Helt fantastiskt!!!!

Puss


Trailer Trash..

That's me!!!! :) Nej då, men jag känner mig lite trailer trash med min utväxt.... Tiden gick alldeles för fort med storhelger och allt så jag glömde helt bort att boka färgtid.... Men nu är det gjort, så om 1½ vecka så ska jag bli väck utväxten, YAY!!!!
Nu ska jag nog försöka bege mig till sängen...skulle ju lägga mig tidigt idag, gick ju sådär kan man säga...!

Puss


Helgen avklarad....

Jag har överlevt helgen :D YAY!!! Igår tror jag folk glömde att det var mitten av januari och pengarna sinar... Vi hade iallafall GRYMT mycket folk! Man skulle kunna säga att jag var ett i-lands problem (haha) när jag kom hem, allt var jobbigt. Stackars mig för att jag är trött efter att ha jobbat, det är drygt att jobba heltid och få pengar varje månad. Stackars mig som faktiskt bara kan ta plånkan i fickan och gå och handla mat när jag inte orkar laga mat.....etc...! Det var fan synd om mig igår...!
Inte fullt lika trött idag...men det hinner väl komma... Kvällen är ung...!!!

Blev hämtad på jobbet idag :D Sen var vi på 'Snabba Cash'....Jag ÄR kär i Joel ;) <3

Jaja, är fortfarande lite beat så hela jag går på halvfart...

Puss


Sådärja :)

Nu har jag dammsugit och moppat nästintill heeeeela lägenheten :) Jag är så duktig. Mina grannar måste undra lite vad det är jag håller på med... När jag dammsuger och moppar så ska det göras på riktigt, soffan ska fram, sängen ska flyttas....you name it! Så det blir endel släpandes och kånkandes...på och av med dammsugaren....MEN det blir rent :D Det enda jag har kvar nu är badrummet, men det tar vi en annan dag :) Haha, som vanligt med andra ord...!

Efter städningen så skar jag upp ananasen, YUMMIE!!!! Och självklart öppnade jag doodles påsen....och då skulle man kunna tro att det är någet helt åt pipsvängen galet med mina smaklökar, ananas+krokisar... WTF?!? Men nej då, som alla riktiga cheeze doodles lovers vet, så måste man öppna påsen ett bra tag innan man ska äta....det bästa är krokisarna som finns kvar dagen efter.... LOVE IT!!!

Fick även snabbvisit av E+M, dom skulle på bio (Snabba Cash), men var klara tidigare med middagen än planerat, så dom kom och höll mig sällskap en stund *nice*. Två besök på en dag, I'm darn lucky today.

Mitt öga har gett upp igen. Fick en antibiotika salva för en vecka sen, som skulle användas 2ggr dagligen i sex dagar.. Den funkade väl okej, vart väl lite bättre iaf....tror jag... MEN vad jag bedrog mig... Mina ögonvitor är inte längre vita...har väl inte varit det sen den här skiten började, men igår och i förrgår var det iaf på väg åt rätt håll, trodde jag! Nejnej, nu är 1/3 röd :) och 3/4 rosa-aktiga....... faaaaaantastiskt.... eller nått.
Jaja, det är som det är, jag får ringa sjuksyrran first thing monday morning, YAY!!! Om det inte blir värre under helgen!
Å jag som inte brukar vara sjuk.... What's wrong with the World?!! Kan det vara svinsprutan? Om jag inte tagit den, hade det varit värre då eller ingenting alls?!! Well, I don't know...Hursom, det löser sig nog tror jag ;)

Nehej ni, nu ska jag äta lite doodles och kolla på tv, sen blir det sängen.... Jobb imorgon :)

Puss


Inget att säga...

....typ..! Är lite trött, gick lite trögt att somna igår :( Men jag har överlevt dagen än så länge ;) Fick även besök av STORA systersonen :D Han skulle ut på skojsigheter och orkade inte åka hem och sen tillbaka, så jag fick lite fikasällskap *uppskattat*!
MEN det resulterar även i att jag inte har dammsugit än...hahaha, jag suger! Ska göra det nu innan det blir för sent! Men jag har bäddat rent i sängen iaf

Menmen, om jag dammsuger lite nu då så det blr gjort, så kanske jag kikar in om en stund.

Ikväll blir det fredagsmys med lite CHEEEEEEEZE DOODLES :D Me love!
Å så har jag köpt färsk ananas.... bra kombination...eller inte, hahaha!


Puss


Trötter

Galet trött är jag nu, ingen aning om varför.... Kan iofs bero på att jag tränat två dagar i rad, och jag har inte tränat på vääääääääldigt länge!

Nu blir det kvällsfika, en kopp té och så ska jag provsmaka en kaka :D

Puss


Nehejdå....

inte har jag dammsugit eller torkat golven....haha.
MEN jag har bakat OCH lagat mat till matlådor till helgen :D That's gotta count for something!!!
Jag har iofs dammsugit köket, så det ska bara moppas.... Imorgon, kanske!
Tror inte att jag har något planerat imorgon efter jobbet så då kanske jag gör ett ryck! Åh vem har egentligen sagt att dammråttor inte kan vara husdjur ;)

Puss


Andra dagen...

På gymmet avklarad.... Det känns kan jag lova :) BRA!!! Nu hoppas vi att det flyter på lika lätt, skulle ju vara skönt att slippa en allt för stor svacka.

Vart långfika med T och T, mysigt, en liten vända på stan blev det också, det resulterade i en mascara, en ansiktsmask och raklödder :D

Nu ska jag försöka dammsuga och torka golven.... Går trögt på den fronten...! Borde inte göra det med tanke på att jag faktiskt inte har en stor lägenhet!

Jaja, nu ska jag ta tag i min lägenhet...kanske... ;)

Puss


.....

Än har jag inte dammsugit....*suck*, kan inte någon komma och göra det åt mig.. Pretty please with a cherry on top! I'd be suuuuuuuuuper happy!
Äh, det är en ny dag imorgon!
Jag har iaf ätit mellanmål, duschat och ätit mat sen jag kom hem, alltid något! Och så ska jag diska också...! Vad mer kan man kräva en onsdag som denna ;)

Tycker att det kan bli lite varmare nu, man blir så torr när det är så här kallt... :( We don't like that! Menmen, det är bara att smörja antar jag.....!

Diska var det ja'........


Första passet avklarat...

Då var det gjort liksom.... Känns bra än så länge, men kan med nästan till 100% säga att jag kommer ha träningsvärk imorgon ;) Det är väl det är som är meningen antar jag :D
Får nog bli en liten vända till gymmet imorgon oxå, annars kommer jag nog inte överleva träningsvärken...
Nu ska jag bara försöka få in lite andra pass oxå, kan ju inte bara hålla på med styketräning...!

Nu är det dags för lite mellanmål :D


Puss


Hemma :)

En kortvända på stan resulterade i en fika, bokning av klipp/färgtid, lösning av larmmysterium ;) och lunch. Dock ingen shopping, bra där :D Sprang även in i M, fike med henne imorgon :D Jippie!!!
 En timme kvar till träning, ska bli spännande :) Går säkert bra tror jag. När jag har kommit igång med träningen ska jag investera i ett par nya skor, och lite nya träningskläder :D Men först ska jag komma igång på riktigt så jag inte spenderar en massa pengar i onödan :)
Kanske ska försöka dammsuga mitt hem efter träningen....kanske ;)


Puss


God Morgon :)

Vart precis väckt av mamma och lil' O, ska joina dom + storasyster på en vända på stan :) Det ska bli trevligt :D
Jobbigt bara när man ska bestämma vad man ska ha för kläder på sig....är ju trots allt -16 ute :/ Aja, det löser sig nog :)

Puss


KramKompis....

Det önskar jag mig en :D Undra om man kan beställa en sån på internet ;)
Förvirrad är jag oxå, men var det något nytt.... nej... och speciellt inte när det gäller den här grejen :), men jag har vant mig.... Det hör liksom till...typ! Och nu när jag har förstått att det inte kommer att bli någon ändring så går det bra...Förutom att jag titt som tätt blir lite förvirrad :) Men det hör ju lite till min person... :/

Skulle inte sitta helt fel med en utlandsresa nu :D Tänk vad skönt att ligga på en solstol med något läskande i handen :D Love it!!!
Semsterschemat håller på att planeras, jag får välja mellan juni eller augusti...blir nog augusti tror jag, då blir det iofs juni nästa år..... Det är långt dit ;)
Så jag tror att det får bli 4 veckor i augusti :D Så har jag 2 veckor kvar att förbruka, eller inte förbruka :) Det märks.

Jag har ca. 2-2.5 meter till sängen från soffan, men just nu känns det som minst 100 mil.... Och så måste jag ju borsta tänderna oxå, och det ligger ju åt andra hållet.... Det är synd om mig nu!!! Hur som ska jag nog dricka en kopp té till.....så det är nog inte så synd om mig iaf :D

Tisdagar måste ju vara sämsta tv-dagen...EVER, eller fredagar och lördagar är väl inte så överdrivet bra heller.... Just nu sitter jag och kollar på 'Jag ska bli en stjärna', Funkar att kolla på, är ganska intressant.

Nu lite te :)


Ledig...

i 2 dagar nu :) Sen jobb hela helgen iofs, men det går snabbt.
Dagen har flytit på utan större bekymmer, vaknade dock superförkyld, men det gav med sig fram på dagen!
 Mätt så jag kan spricka... å mer mat finns det, alltid när jag lagar mat så slutar det med att jag lagar till en hel armé, haha! Jag blir galen, men det resulterar i lite matlådor och det är ju aldrig fel!!!
Imorgon ska jag till gymmet och sätta ihop ett program...woho, spännande! Synd bara att jag inte hunnit med några pass innan...menmen, det blir väl så när det är storhelger och konstiga scheman :/ Men jag får väl köra igång nu :D
Känner mig dock inte så motiverad, men det kommer förhoppningsvis när man väl har börjat, OCH hittat en träningsform man tycker om!

Nu blir det TV :)


Puss


Familjen Annorlunda....

Woooooooaaaaah!
Dem har ju ett helt dagis hemma, att man orkar.

En, eventuellt två.


-10

Nu börjar det ju bli riktigt varmt ute ;)
7-16.15 jobbade jag idag.... Inte helt okej, lagomt trött är jag iaf. Imorgon har jag kortpass, 7-14 :D

Sitte här och väntar på att min far ska komma och hämta oxfilén jag köpt åt dem :) I'm far to kind ;) Köpte även en bit åt mig själv, så det blir eventuellt oxfilé till middag imorgon :D YUMMIE!!!

Puss


Heeeeej....

Nu är jag här igen :D
Mat och matlådor är fixade. Nu ska jag bara kasta mig in i duschen innan jag ska försöka varva ner, är ju trots allt jobb imorgon....YAY! -18 ute nu, riktigt varmt alltså! ;) Fick frågan idag om jag inte har funderingar på att flytta söderut, haha! Man måste vara galen som lever i den här kylan... MEN, vi har en riktig vinter iaf! Så vi ska inte klaga... Och nu är det inte så många veckor kvar av det har riktigt kalla vädret... Förhoppningsvis!

Sitter och kollar på 'I en annan del av Köping', dom är ju för goa :D Man blir så glad!!!

Kvällens urval av filmer;
-Click
-Johan Falck
-Scream
-Påtaglig fara

Woaw. vilket utbud! NOT!!! Men det är vad det är, inget att göra åt!

Dags att duscha :)

Puss


Hello....

Det var inte igår.... Har skaffat en ny leksak :D Min JÄTTEFINA laptop....we're best friends now :D

Men jag tror inte att vi ska leka så mycket mer idag ;) Har inte ens lagat mat än...not good... Ingen mat = ingen matlåda, och det går inte för sig ;) Måste ju betala för den här darlingen och då kan man inte skippa matlådorna :D

Oh well, nytt år, nya möjligheter :D Let's go!!!!  Bara det kan bli lite varmare så man kan sticka ut näsan utan att förfrysa.....snaaaaaaaaaaart så, inte många veckor kvar nu. Får vi hoppas iallafall :)

Hmm, är man inte för trött imorgon efter jobbet kanske man ska passa på att dammsuga och städa lite....maybe ;) Skulle behöva köpa en gardin till köket oxå så jag kan ta ner julgardinen ;)

Äh, jag lovar att laga mat efter 'The City'...eller kanske efter '16 and pregnant'.....definitvt för 'en annan del av köping'......hahaha typ!


Puss


RSS 2.0