Nu har det slutat snöa...weird!

Was that it lixom....!
Kanske kommer mer sen...skulle ju bli snöstorm...! I don't know...I guess we'll find out!

Jag ser det snöar!

Jajjemän, nu snöar det igen....får se hur länge det håller på den här gången då!.
Hann iaf ut på en promenix innan det började, å det var ju bra!


It's a twisted World we live in!

Det är det faktiskt!

Även fast man själv tycker att man är självständig och inte tar åt sig av vad som sägs och skrivs, så är det faktiskt så att alla tar åt sig till en viss del. Vissa mer än andra. Men så är det ju.
Det finns så sjuka ideal i dagens samhälle, man ska se ut på ett visst sätt...kläder, frisyrer..etcetc. Man ska vara på ett visst sätt...! Å varför egentligen? Alla människor är ju faktsikt unika, varför kan man inte då få vara precis som man själv vill? Det är knepigt det där!


Om man tror att man har gjort fel, har man gjort fel då? Eller inbillar man sig själv att man har gjort fel för att man kanske vill ha gjort fel?

Det har slutat snöa iaf!!

The expanding Fransson family

Som folk kanske vet så är min familj allt annat än liten :)
Mer och mer folk tillkommer för varje år (känns det som iaf, haha).




 Bruce- the cat. Delar lägenhet med E & M. Alla levande varelser är lika mycket värda i vår familj, 
                                    Så man kan lungt säga att det här är våran bebis för tillfället................


                                                          .........men inte så länge till......................                   


                         (en stolt moster/faster Sara)
 S and the belly....jajjmän, snart kommer det en bebis :) WOHO! Inte länge kvar nu.... :D


Som ni kanske förstår är det här sånt som gör mig VÄLDANS glad :D Måste tyvärr säga att jag INTE åker och hälsat på E & M längre UTAN jag är där för Bruce skull. Samma sak gäller för S & L, dit åker jag inte heller för deras sällskap....det är magen med mitt syskonbarn jag vill träffa...! det bara är så! MEN jag tycker om er ändå, kanske inte lika mycket som Bruce och den lille...men det får ni räkna med ;)
Skoja bara...är klart att jag tycker om er oxå....lite iaf :P


PussPuss

Heath Ledger död.........R.I.P

..What?

Helt galet...!

Magont...

..Inte nice!

Men jag försöker ta det med en klackspark å ser det som ännu en anledning att krypa till kojs tidigt!

Idag har jag varit hos gravida syster å målat taket i hallen, och rivit ner tapeter i lillens rum. Blir nog bra..kanske får dit å måla om någon dag.

Slappat lite hemma..hämtat mammsen på jobbet.

Åkte till Svärdsjö för att vara barnvakt till det yngsta- och det äldsta syskonbarnen.. ;D Åt middag med dom, plockade lite...lite teve tittande hann vi med innan storesyster kom hem.

E inte riktigt säker på vad jag tycker om Carolina Gynnings program.....Tycker ju att hon e ascool, men jag får ge programmet ett parr ggr till.

Näeni, nu ska jag sussa, ev läsa ett kapitel i boken.

Nattinatti

Stövlar...Me like <3

Off to Blnge å Falun...lite matshopping då passar jag på att åka till Blnge å gå en sväng på Kupolen. Lillasyster har köpt ett par såååååå fina stövlar där, så nu hoppas jag bara att dom finns kvar...Me want!

Puss så länge

HELO!

Jahapp, då var helgen slut...igen. Det går så fort ändå, så snart är det ju helg igen :D

Har kommit fram till att jag ska bli optimist på heltid...försöka iaf. ;) Får se hur det går. Men det borde ju på något sätt bli lättare om man ser allt från den ljusa sidan....eller? Rätta mig om jag har fel!

I fredags jobbade jag 7-15.30, sen gick jag hem till lillasyster m. sambo +katt. Lekte med Bruce som vanligt. Ser ut som om jag inte tyckt om livet så värst bra om man kollar på mina händer och armar. Men så går det om man leker med en 3 månaders gammal kattunge...ack så gullig han är <3.
Syster lagade mat....pitabröd, kebabkött å grönsaker...mumma!

Pussade Bruce hejdå, och styrde kosan mot Svärdsjö med lillasyster, för där vankades det bal :D
Massa kort på systersonen i frack....cooooolt! Vart en aningens avis på alla fina klänningar...så otroligt många fina klänningar.

Hem, kollade lite på tv, sen nannade jag kudden....har varit så trött den här veckan efter att ha jobbat morgon. Tänkte att 'nu jäklar blir det sovmorgon'! ELLER HUR! Hahaha. Vaknade 05.30, samma tid jag gått upp hela veckan. Låg å stirrade i taket å försökte fundera ut vad jag skulle göra, för inte kunde jag gå upp 05.30 på min lediga lördag...eller? Måste iaf ha somnat om vid en 7-7.30. Vaknade sen vid 8.30 för att hemtelefonen ringde, men bestämde mig för att ignorera den....Men då var jag ju redan vaken, å tänk om det var gravida storasyster som ringde! Hennes sambo hade ju åkt iväg å åkt skoter tidigt på morgonen....tänk om bebisen bestämt sig för att nu var det dags....! Så jag kilade ner å checkade nummerpejlen, missat samtal från farmor. Okej då, ringer henne senare när jag vaknat till. Jaja, var ju ändå uppe så jag kunde ju lika gärna gå ut och hämta tidningen.....som inte låg i brevlådan, för den hade mamma hämtat och tagit med sig till Mockfjärd. Så det var bara att gör frulle å baänka sig framför teven.....gick bra det oxå!

Efter dusch å påklädning bar det av till Svärdsjö för att hämta syrran. For sen åka in till lillasyster för lite fika, skitsnack å bus med Bruce :D Det värsta var när Bruce la sig på systers mage å bebsien började sparka direkt....HÄR HAR MAN LIRKAT Å PRATAT Å GUD VET ALLT FÖR ATT FÅ KÄNNA EN SPARK....MEN NADA! Å så kommer lille Bruce å då sparkar den direkt...haha!
Lunch på pizzerian in å snacka lite med T.
Efter att vi lämnat av lillasyster +sambo så styrde vi kosan mot Svärdsjö igen. Där blev det mer fika, slapp framför teven, mat, prat å mer teve.
Sen var det bara att åka hem å sussa!Hann iofs med att läsa ett kapitel. Har börjat läsa 'Snabba Cash'. Alla säger att den är jättebra, så jag åtekommer väl med min åsikt när jag läst klart den.

Idag har jag och mamma börjat rensa ur källaren, gick igenom 2 av mina kartonger, fanns 2 skokartonger med brev i den ena. Hur kul som helst att läsa igenom, det handlar om brev som jag fick för en massa år sen :)
Efter kvällsmaten åkte jag en sv'äng till Svärdsjö för att umgås med J & E. E ville absolut inte sova när jag kom dit, men klockan var ju inte så mycket så han fick va uppe å leka...ojoj vad han sprang runt, va mycket han hade för sig :D

Nu börjar jag bli lite sliten igen, så det kanske e dags för sängen....kaaaaaaaaanske!


För varje minut du är arg
förlorar du 60 sekunder glädje....


...Tänk på det..!

Puss å God Natt

Idag var det faktiskt ljust!

Jajjemän, idag när jag satte mig i bilen å styrde nosen hemåt så var det fortfarande ljust! Helt underbart!!! Att så lite kan göra så mycket!
Men det är fortfarande mörkt jag åker till mitt pengatjänarställe...men det e ganska skönt på ett vis...bara det e ljust när man åker hem.
Jag tycker om när det e ljust ute...varmt oxå :)

Har bakat kakor idag :D Yay me!
Chocolate Chip Cookies...YUMMIE!!!! Har iofs inte provsmakat än, men dom brukar blir bra :/

Jobb imorrn med, 7-15.30. Helt okej. Men det blir nog sovmorgon på lördag för min del :) Kanske vaknar 08.00..haha. Har ju gått upp tidigt hela veckan. I måndags började jag 06.00, i tisdags var jag iofs ledig å gick inte upp förrens 08.30, ons-fre 07.00.
Imorse var det drygt att gå upp, vet inte varför sov ju ganska många timmar (22-05.30)..kanske hade någon konstig dröm som jag inte kommer ihåg.

Imorgon e d bal för äldsta syskonbarnet...OMG, har han redan blitt så gammal!!!? Hur gick det till, och NÄR hände det!!! Ska bli kul å se hnm i frack :)

Jaja, nu ska jag slappa lite i soffan innan det e dags att sussa.

X

Trött!

Trött e jag! På allt! På regnet, vädret som aldrig vill rätta till sig, på jobbet, på Sverige, på mig själv, på mitt liv...JAG E TRÖTT PÅ ALLT!!!!!

E helt tom i kroppen å skallen.

Ingenting e speciellt roligt just nu!

Jag skyller på vädret...tror jag...blir lättast så!

Årskrönika???

Alla verkar ju skriva om händelser från förra året...ska väl försöka mig på det jag oxå...men minnet sviker mig, så det blir nog inget detaljerat... :)

JANUARI
År 2007 firades in i Chicago på en fest hos en kompis...med en massa människor, båda sånna man kände å en hel del nya ansikten oxå :)

Tror faktiskt att jag ska lägga ihop månaderna lite...

Januari-Maj

Under den här tiden förra året var jag fortfarande 'Over there'. Hela våren vär väldigt händelserik i sig. Var iväg en helg till Albany, NY för att få lite poäng (som jag faktiskt aldrig fick, iom att mina uppsatser kom bort i posten å sen tillbaks till mig å när jag skickade dom en andra ggn så kom dom för sent). Väldigt trevlig helg, lärde känna massa nya männsikor.
Paula kom och hälsade på mig i Chicago :D
Var till Pensacola, FL en vecka med värdfamiljen +John, Betsy, Jeanie, Steve, Margareth å deras barn. Varmt å skönt. En bra vecka helt enkelt.
Var upp till Wisconsin Dells en helg m värdfamiljen. Kyle å Ali hade hockeyturnering...Jag å Amy var inte på en enda match :) Vi höll oss på hotellerummet å vid äventyrsbadet som låg i hotellet :D AWESOME!
Var till Philadephia å hälsade på Paula. Snö, god mat, shopping, bio...framförallt trevligt sällskap!
Gick i skolan..tisdagar å onsdagar :) Jättebra lärare på båda kurserna!
Mamma å pappa kom i början av april å stannade i 3 veckor. Under dom 3 veckorna var i Minnesota 1 vecka. Träffade en massa släkt på farmors sida som jag aldrig träffat förut....var verkligen hur kul som helst! Träffade även 3 av farmors kompisar på hemvägen...övernattade hos Joyce, å genom henne fick vi träffa dom andra 2. Hann oxå med en hell del shopping, sightseeing i Chicago...etcetc.
Efter att mamma å pappa åkt hade jag bara en månad kvar..gaaaaah!
Hann med lite basket, baseball, starbucks, umgås, en helg 'vårat' lake house m alla tjejer. En hel del avsked :(

Mitt år i USA innehöll det mesta. Gick från en ganska dålig start till ett väldigt bra slut!
Sista familjen jag hamnade i vart verkligen en familj. Å deras familjer blev mina familjer. I got a 2nd family over there AND I extended my own family as well! Helt underbart!

Juni-September

Bestod faktiskt mest av jobb!
Familjemedlem + Vänner som började få allt rundare magar :)
Regnig midsommar som inte var allt tokig...allt går.
Lite rödvins drickande.
Födelsedagar.
Jobb.
Dop.
Lite tråkigheter m karlar som inte kan tänka m hjärnan!! Tråkigt bara att det måste gå ut över folk jag bryr mig om.
Flen.
Jemma-besök.
Sandip & Suneel.
Jobb.
Carl Larsson gården.
Kattvakt :)
Jobb.
Utgång.
Onsdagar på Harry's.....mest mat inge party :)
Gruvan
Jobb.
Fika.

Säkert en massa mer som jag inte kommer på just nu!

Oktober-December.

GC!!! Vad ska jag säga...jobb, öl, massa nya männsikor, intriger (vad vore Världen utan all dessa intriger), fika, mat, filmer, shopping, sola, benjy, fotboll. Vet lixom inte vad jag ska skriva om GC, men det här förklarar nog allt, haha.
Kom hem till Sverige 21:a december, efter en natt på hotell i Madrid.
Julen firades hos mamma å pappa med syskon+barn+respektive! + BRUCE!!! Vårat senaste tillskott i familjen, Emma å Marcus kattunge. :) Julen spreds ut på flera dagar..började 24:e å sista sällskapet var hos oss den 27:e. Tyvärr kunde inte all fira tillsammans pga av jobb. Men jag tror att vi var flest den 27:e, då var ALLA hos oss förutom Emma å Marcus. ALLA= Farmor. Mamma å pappa. Anna, Andreas, Gelan, Alex. David, Sofi, Linus, Flisan. Jenny å Niklas. Sofia å Lasse + den växande magen :) Å så jag å Bruce :D Full rulle alltså.
28:e drog Jenny, Niklas, Emma, Marcus å jag upp till mammas kusins stuga. Där var vi kvar tom nyårsdagen.


Det här året har varit omtumlande, mycket som har hänt! På ett sätt önskar jag att jag var klar med mitt resande, å kunde börja fundera på framtiden. Men ikke! Det finns så mkt kvar att se i Världen, så många platser jag inte varit på än, så det kanske dröjer lite....men man vet aldrig!

God fortsättning!

RSS 2.0