Jahaja..

Assa har verkligen ingen lust att blogga....har mkt att saga, men nar jag val satter mig har sa blire inget av! Men har nu bestamt mig for att forsoka ta tag i det a sammanfatta dom senaste dagarna...tror iofs inte att mkt har hant, men anda!!!

Har ju skaffat mig en stalker....inte sa trevligt kanske, men jag overlever nog tror jag! I sondags nar vi var ute sa traffade vi ju en massa manniskor. I slutet sa stog jag a pratade med en karl, a han tyckte gott a val att han kunde visa mig runt Chicago....a det lat val inte helt fel, har ju inte sett sa mkt av Chicago an...!
Jaja, det var val inte sa mkt mer till det tyckte, tyckte sjalv att jag gjort klart att inte var intresserad av hnm....pa ngt satt!!!
Iaf, sa har han ringt varje morgon a fragat vad jag gor...(later inte sa konstigt kanske), men sen nar jag sagt att jag jobbat sa har vi kommit fram till att jag skulle ringa hnm nar jag var ledig, iom att jag har jobbat ganska mkt den har veckan! Later val ganska normalt...jajjeman! Men sen kan han ringa flera ggr till samma dag.....PASS!!! Sa e d ungefar varje dag, vi kommer fram till att jag ska ringa nar jag e ledig...a sa gar det ca en timme sa ringer han igen...PSHYCO!!! Iaf sa ringde han igar natt, men jag sov sa jag sag det inte forrens imorse, a iom att jag jobbade sa ringde jag inte tillbaks. Sen ringde han efter att Ali o Kyle gatt till skolan, nar jag o Amy holl pa med nagot sa jag svarade inte. Tycker inte om att svara i telefon nar jag jobbar....det e ju inte darfor jag e har lixom. Iaf, sen nar satt i bilen a vantade pa att Amy skulle komma ut fr skolan sa ringde han fr ett annat nummer.....SERIOST!!! Jaja, jag e inte dum, visste ju sjalvklart att d var han som ringde, men jag undviker ju inte hnm avsikligt. Sa jag svarade a han fragade vad jag gjorde, etcetc...An en ggn kom vi fram till att jag skulle ringa nar jag var ledig.....a han har faktiskt inte ringt tillbaks efter det...YIIIIIHOOOOOO!!! Jaja, det blir nog bra!

Jemma, Fatma a Lina var ivag pa halloween festen pa Northwestern Uni igar...jag banga ja ;) Dejtade teven a sangen ist! Det var planerat att dom skulle va hemma vid 12....men dom kom hem vid 2.30 ist...e saaaaa glad att jag stannade hemma!!! Inte missade jag ngt heller....!

Idag har vi haft en mer eller mindre jobbig dag vissa stunder! Barnen sov hos Maggie inatt....somnade visst inte forrens 23.30.....! Tack sager jag....eller inte!!!
Jaja, allt rullade pa tills det borjade narma sig middag....tror Kyle brot ihop a grat typ 5 ggr...for minsta lilla grej..! Amy o Jag hade lite smabrak....Ingen av dom ville ju erkanna att dom var trotta heller..owell! Amy somnade fore 20.00, sa det var ju skont!  Kyle ville absolut inte ga och lagga sig tidigare...haha...jaja, gick val upp med hnm vid 20.15...eller ja, jag bar upp hnm :/  Pa med jammisen, upp i sangen, dricka vatten, stoppa om...etcetc! Sen gick jag ner a satte mig a laste tidningen...Ali klarar sig ganska bra sj. Sen efter ett tag, kanske 20.45-21.00, sa ropar Kyle pa mig...hogt...A ja ba' flyger upp fr stolen *FUCK*, springer upp, hoppas for allt i Varlden att Amy inte har vaknat, fragar vad det e....da var det for varmt a han visste inte vad han skulle gora at det :) Ta av dig a sov i kalsongerna...duuuh...haha! Jaja, d var val inte sa farligt, smog a kollade till Amy oxa, men hon sov som en stock, sa d var ingen fara!
Sen ner igen...laste klart tidningen a drack en kopp te..a sen skickade jag upp Ali.
Sen kom Jim hem efter ett tag, a vi pratade lite om ditten a datten....! Dom e sa tacksamma for allt man gor, sa man blir ju helt enkelt jatteglad :D
Han tyckte lite synd om mig, for han hade ju forstatt att jag skulle fa den varsta dagen idag...men jag tycker att det gick ganska bra med tanke pa omstandigheterna..! Jag menar, e du 5 a brukar sova fr 20-08...a sa sa sover du mellan 23.30-07 en natt....d e lite skillnad om man e sa liten! Men dom e sa goa! Allt blir bara battre a battre....I Love Them!!!


Owell, sitter har a kollar pa Tyra ja....handlar om ovanliga atstorningar...valdigt intressant!


Men jag ska ta pa mig pyjamasen nu ja a krypa ner i sangen...myspys!


Kramar till alla!!!!


Skulle bara saga...

.....att jag traffat en ny au-pair idag! Sandra fran Umea! Jag a Lina tog med henne till S'bucks pa en fika idag (kvall).
Hon har varit i Amerika precis en vecka....! Woaw sager jag..det var sa langesen...1 vecka!!!

Jaja, det var kul att traffa henne, kanske annu roligare for henne :D Who knows!

Na, nu ska jag nog ta a lagga mig, sov ju inte sa manga dagar natten till idag, sa jag har ju lite att ta igen...!!!

Tack a Go'natt!!!

The Windy City....

...Knows How To Party!!!!
Om vi inte visste det redan, sa vet vi det nu :D
Jag jobbade ju den har helgen, sa jag trodde inte att det skulle bli mer an football, bio a kanske lite shopping...Men nejnej! Grabbarna som mina vanner traffade i fredags ville valdigt garna att vi skulle folja med till ett stalle som heter 'Spoon'....A varfor banga :D
Kom val inte ivag hemifran forrens sent..anlande downtown vid halv 12....skjutsen kom vid 12....sen vare bara party som gallde kan jag lova.....IT WAS SO MUCH FUN!!!
Assa, det var en hel hog Chicago Bears spelare dar....footballs spelare..proffs! Assa, dom var megastora...I tell you....assa ja e liten, men brevid dom var jag fanimej asliten! I varje fall, hade hur jakla skoj som helst dar, pratade med en massa nya manniskor :D Vi var sjalvklart placerade uppe i vippen :D O yea, you gotta know the right people! A dom som vet sa att det var en kand dj som spelade..men vad vet jag :D
Stallet stangde 2, a da var det tankt att vi skulle aka hem...tjotjena ja, sjalvklart nar jag har skoj sa vill jag ju inte aka hem heller! Sa jag overtalade min tjejvanner att nog skulle vi kunna stanna en timme till, dom var inte sa svarflortade ;)
Sa vi drog vidare till ett stalle som heter 'Level'....alla som var pa 'Spoon' hade samma ide sa dar var det ko, och sjalvklart sa slappte dom in alla Bears-spelarna forst, gaaah..those stupid famous people ;)
Nar vi val kom fram a skulle visa vara id:n, da sa vakt javeln att vi fick lov att visa pass om vi inte hade amerikanskt id...WTF!!!! Da vart d mkt snack a vi sa at grabbarna att dom kunde ga in, for det spelade ingen roll for oss om vi akte hem, det var nog bara bra! Men ikke, ett minilitet snack med dorrvakten a vi fick komma in.....You gotta know the right people!
Jaja, vi stannade typ en timme, han dricka 2 drinkar, fa ett telenr, bli friad till...etcetc...haha, KUL!
Men, eftersom vi e lite ansvarsfulla iaf sa drog vi oss mot dorren, lite kindpussar a hej da! Val ute sa fick jag lov att *blink-blink*:a lite med dorrvakten..det var skoj :D Menmen....hahaha! Fick ju lov att fraga var narmaste stationen lag jue!!! Two blocks there and then two blocks there...SURE! Jaja, vi kom till stationen, taget kom nastan pa en ggn sa det var skont! Pa taget hem disskuterade vi natten a var alla eniga om att det hade varit en tipptopp natt :D Vi var val inte hemme forrens 4.30...jag hade tur, jag borjade 10 idag a jobbade bara 2.5 timmar....min kara vanner borjade mellan 7-8, och jobbar 10-11 timmar..hehe!!! Owell, dom overlever nog skulle jag tro!

Jahanaha, det var min sondag...kul var det :)

Jajussd, holl ju pa att glomma det som nastan e viktigast! Lina var ut pa middag m en FBI-snubbe.....hur javla coolt e inte det om jag far fraga(????)....We are living life over here....at the moment :)

A sa tror jag att jag haller pa att fa nacksparr...gaaaah!

Puss a Kram!

FOOTBALL!!!

Amerikansk fotboll is the shit...I tell you folks, so much fun!!!

Var pa min forsta match idag...OMG! Vi hade inte bara tur med vadret, vi fick aven varldens basta underhallning....assa, det var en san bra match sa ni fattar inte! Det har e nu inte mina ord till 100%, for hur skulle jag kunna veta om det var en bra match (????), det var ju trotsallt min forsta match...men fysatan vad roligt det var!

Jag blev placerad med vara gaster, iom att 'min' familj skulle aka nar halva matchen gatt!

Vara gaster holl dock pa Michigan State.....och hemma laget var Nortwestern....ojoj! MEN, jag tyckte val inte att det var sa dar jattenoga egentligen...jag klappade lite nar jag kande for det a sa...slutade med att jag hejjade pa States....och konstigt nog var det dom som vann :P
Dom vande ett underlage pa 38-3 till 38-43...och pa valdigt kort tid..OMG!
A jag kan ju saga att vissa av dom har grabbarna dom e inte lite stora...SHITTANS sager jag...assa, nar dom stod dar nere med sina coacher sa var dom dubbelt sa stora, om inte mer..det var helt sjukt...! Dom storsta star ju langst fram nar dom spelar sa dom tar ju onekligen emot manga smallar, a maste kunna halla motstandarlaget borta....assa vissa av dom vager ju forfan 300 pounds...d e inte lite det ska jag saga er...jisses!
Det har var ju collegefootball...men dom sager att den e roligare att ga pa an pa den riktiga ligan...men det skulle ju va skoj att komma ivag se 'Bears' oxa...men har hort att biljetterna kostar typ $100...owell, vi kommer nog ivag dit oxa :)

Nafan, sova kanske man ska gora...eller kolla pa film...har Shrek 2 a Shark Tale..vet inte vilken jag ska valja...kanske inte blir ngn film overhuvudtaget, vem vet...ingen vet....(hehe...owell)

Love You!

Valjakt a krig...

....det e vad som tar plats i min lilla hjarna just nu.....!

Valjakt! Varfor? Sa otroligt onodigt om ni fragar mig!!! Jag tycker att valar e otroligt fina djur, aven fast jag aldrig har sett en san dar megastor val an...men det kommer det oxa!!!! Men varfor ha en valjakt??? Det e min fraga...det e sa onodigt!! 2003 skyllde dom pa att dom fick lov att ha en valjakt for att gynna forskningen!!! YeaYea!! Sen sa tjanar man ju ganska mkt om man saljer kottet a fenorna oxa, men det var val en helt annan grej!!!!! Jag kanske borde hoppa pa en GreenPeace bat :D Det vore val ngt!

Krig! Ja, vad ska man saga! Finns egentligen inte mkt att saga...men nu e jag ju i detta land!!! Det var snack om hur manga Amerikaner som blivit dodade i Irak, a sanna grejjer...a sa borjade dom tjota om vems fel det var..etcetc..! Da blir jag sa jakla forbannad ska jag saga er! Vem fan var det som startade det har javla kriget egentligen! Jag vet att han kanske inte vaknade upp en dag a bestamde sig for att starta ett krig.....MEN, he took the final call!! Jag blir sa fruktansvart sur bara av att tanka pa det!!! What a nutcase!!! Ah, jag vart sa sur att jag glomde bort vad jag skulle skriva!!!!

Annars e allt bara bra har, borjar bli lite kallt.....don't like that very much!
Snart har en vecka gatt igen...gaaah....helt galet! Hander inte mkt till helgen...ska pa football pa lordag, sa jag skriver mer om det sen....far gaster oxa....! Imorgon ska vi pa Friday Frenzy pa barnens skola, ska bli skoj :D
E ledig pa sondag...tror jag....ska ta det lungt da :) Ga pa promenad...kika pa film! Stuff that I like to do! Kanske umgas m vannerna ;P

Hade en smarre break-down idag....jobbade ju kvall, sa jag kunde inte se GA, och jag glomde spela in det..gaaaaaaaaaaaah...MEN, Jemma kom till min raddning a sa att man kunde kolla pa det pa natet imorrn kvall....YEEEEEEEEEEEEEEEEEES! Mitt liv e raddat..... Dagens i-lands problem var det! :)
Borde egentligen sova nu, klockan e 23 a jag borjar 7 imorrn...a d e mkt att gora...owell, det brukar ju ga bra...hehe!

Owell, ska kolla pa Tyra nu...see ya!

Mitt i natta!

Klockan e nu 24.11........a egentligen borde jag val slacka a sussa lite...men jag har blivit bortskamd m att jobba kvallar den har veckan :) Men jag har anda gatt upp i nagalunda tid sa att jag har hunnit med att promenera en timme eller mer!

Var pa bio idag (igen), sag Jackass 2.....den forsta var battre, men jag kan lova att jag skrattade som tusan anda :D  Kan ju saga att det var freakshow pa bion iaf! Kom dit a skulle kopa biljetter nere, dar man koper biljetter i vanliga fall, men da va d en kis som sa att vi fick lov att ga upp a kopa biljetter....ooookej da! Kommer upp a sager att vi ville se Jackass, da vill hon se leg.....oooookej! Iaf, fick biljetterna, nar vi sen fick biljetterna sa blev vi tillsagda att ga till 'kiosken' sa att hon som stod dar kunde riva vara biljetter...ooookej! Iaf, jag tog lite papper som man far lov att fylla i om man vill bli medlem i en filmklubb....typ fa gratis biljetter..etcetcetc..! Iaf, da kommer det upp en kille som jobbar dar a undrade om jag ville hora mer om 'klubben', nja tyckte jag, det behovdes val inte...jag hade ju last om det sa det fanns val inget mer att saga om det! Men han borjade tjota pa om klubben, sa vi stod dar a nicka a log :) Medans han star dar a berattar sa kommer det en annan som jobbar dar....kan tyvarr inte saga om det var en kille eller tjej...sag ut som denna person hade peruk.....vilket inte e fel i sig, men den har personen sag valdigt konstig ut....a den sa inget heller, utan den bara stod dar a kollade konstigt pa oss!
Iaf, kommer in i biosalongen a det e bara vi dar..jaja, det kvittar ju.
Precis efter att reklamen e slut a dom ska borja visa alla trailers sa stangs det av, a ngn borjade prata fran rummet ovanfor....det visade sig vara han som berattade om 'klubben'...iaf han sa en massa weirdo grejjer...jag sprang ivag a kopte popcorn, a nar jag vande mig om for att ga tillbax till salongen sa star han dar....han kollar pa mig a sager 'Good Luck'......oooooooookej!
Valdigt konstiga mannsikor som jobbade dar idag.....man blev nastan lite morkradd...!!!

Efter filmen sa forflyttade vi hos hem till Lina, snackade lite skit, sen kom vi pa att vi skulle gora ngt...MEN VAD????....Jaja, vi hoppade in i bilen a styrde kosan mot bebyggelsen....tankte spendera en timme eller tva pa ett fik dar man kan spela spel....men nar vi stiger in sa sager dom att dom har stangt, aven fast det star oppet....hmmm! Dom sa att dom brukade ha oppet langre men inte just idag....allright!  Jaha, da var det bara att hoppa in i bilen igen....men vart skulle vi aka....vi bestamde oss tillslut for S'bucks...men vilket...Jaja. Akte forst till Dominick's a kopte lite smatt a gott :) Sen drog vi till S'bucks...maste aven tillaga att jag holl pa att fa mig sjalv pakord av en i bil i min bil...not do good..men det gick bra..ingen krock...phew! Jaja, in pa S'bucks, inhandla lite dricka a en kaka :) YUM! Sen satt vi dar a tjattra tills dom fick lov att kasta ut oss......O MAN! Jaja, klockan va 22...jag slappte av Lina a Jemma hemma hos Lina, och for sen hem till mig. Val hemma vart det lite snack i koket....hade ju anda missat Sex and the City....! A sa har 'varan' hund blivit kastrerad idag, sa han ville ha lite uppmarksamhet oxa!

Iaf, kollade pa Tyra Banks Show idag, det handlade om forhallanden dar tjejen a killen var av olika 'raser', och vad folk har for syn pa det! Det var skrammande hur lite har forandrats pa sa manga ar, att manniskor inte kan se mannsikor for manniskor, utan det maste vara indelat i raser. Nog for att det alltid kommer att vara sa....men att man maste forsvara utvecklingen genom att vissa tycker att olika 'raser' inte borde beblanda sig med varandra! Man tycker ju att dom borde vara lite mer forstaende har iom att det inte manga Amerikaner som Amerikanska i grund a botten! Usch, jag forstar bara inte varfor det ska vara sa svart att acceptera varandra som vi ar.....vem vet, det kanske blir sa i framtiden!
Nu ska ni ju inte tro att jag inte dommer folk, for det gor jag, men jag accepterar manniskor for vad dom ar!....alla kan inte vara samma for det skulle bli sa otroligt trakigt :/ Jag tycker aven att det ar intressant att traffa mannsikor fran andra bakgrunder a uppvaxter.....! Hur ska vi kunna forbattras om vi inte accepterar varandra???? Jaja, det har kan disskuteras fram a tillbaks, men arligt talat vet jag inte hur man ska andra manniskors syn pa manniskor!!!

Har kommit pa att jag kanske vill plugga historia....fraga mig inte varfor...kom bara pa det idag....sa e d!!!

Jaja, nu e klockan 1....kanske borde sussa.....mmm, kanske det...kan ju forsoka iaf!!!

nagot som jag tyckte var ganska komiskt :)

http://www.falukuriren.se/artikel.asp?id=1690656

Utmaning tisdag!

Utmaning !

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där?  Or maybe nothing had happened. I hid my hand in my lap and

2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid? En vaska som jag har i sangen (???)

3. Vad var det senaste du såg på TV? Sex and the City igar kvall innan jag la mig.

4. Utan att se efter, gissa vad klockan är: 10.40 (Alltsa 17.40 hos er)

5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu? Inget alls.

6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då? Var ut a kissade hunden igar kvall

7. Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen? Kikade runt pa lunar

8. Vad har du på dig? Pyjamasen :) Har ju nyss stigit upp jue, blarutiga byxor a en bla troja :)

9. Drömde du något i natt? I så fall - vad? Inte vad jag minns idag...igar mindes jag dock..d va knepigt!

10. När skrattade du senast? Igår, minns inte at vad...men skratta e alltid roligt, sa d blir ofta :D

11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu? En spegel a tre tavlor..!

12. Har du sett något konstigt på sistone? Nja, det beror val pa vad som e konstigt, jag ser en massa konstiga saker har pa andra sidan Atlanten... :) Dom e ju som dom e har :)

13. Vad tycker du om den här utmaningen? Pretty cool!!

14. Vilken var den senaste film du såg? The Departed!

15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa? Assa, jag tror inte att man blir lycklig av penningar, men skulle d nu bli sa, sa kommer mkt att spenderas pa nara a kara....a valgorenhet....a pa mig sjalv lite oxa :)

16. Berätta något om dig själv som folk inte känner till. Nadu, inte mkt som e undangomt har inte ;)

17. Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara? MOBBING!

18. Tycker du om att dansa? Nja, inte riktigt min grej va.....men d e kul att ga ut..LOVE IT! .

19. George Bush? Han e ju inte en av mina favorit manniskor precis!

20-21. Vad skulle dina barn heta, pojke resp. flicka? Pojke: Jonathan, Isabella eller Rebecca....tror att jag bestamt mig for dom namnen, men jag e inte saker!

22. Skulle du nånsin överväga att bo utomlands? E inne pa andra vandan nu, sa utomlands har jag inget emot.. :D

23. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten? Vill o vill, han kommer nog fraga om jag e saker pa att jag kommit ratt ;).....Nara, han kommer att erbjuda mig ett liv m sanna som lamnat jorden fore mig, vissa alldeles for tidigt!!!

24. Vilka fyra personer vill du ska svara på de här frågorna? Maste man valja 4??? Sa manga som mojligt sager ja!!! :D

Njaaaa!

Har val inte sa mkt att saga egentligen! Gjorde inget speciellt i helgen...jobbade...var pa aupair mote...! A sa var jag ju pa bio!

Pa lordag ska jag pa min forsta footballmatch...ought to be fun :)

Har fortfarande lite svart med den lilla....men idag nar jag la henne sa sa hon att jag var 'special'..och sa sa hon ' I Love You'.....vilket gor allt mkt lattare!

Var hemma hos Lina idag....vi pratade om forlangning...for-nackdelar....sanna grejjer!  Vad som talat mot forlangning just nu e att det har hant en massa hemma pa sa kort tid...eller jag fick val reda pa sakerna nyss, men vet val inte hur lange det pagatt egentligen..!!! Men det far en att tanka pa hur mycket man kan missa nar man inte e dar....MEN, jag hade ju inte tankt att bo dar hela mitt liv anda....AAAAA, svart att forklara...bara en massa tankar...!

AJ....!!!

http://www.aftonbladet.se/vss/sport/story/0,2789,908445,00.html

Jag a vannerna

82325-7

Jag, Lina a Jemma...bara Fatma (eller Fat-Rat som hon oxa kallas) som fattas...fixar bild pa henne senare :)


JUL PA IKEA

82325-6

Jemma a Lina


The Departed...

You gotta see it!
Var pa bio och sag den....sjalv!
Jag tror inte jag har sett en san bra film pa valdigt lange....shittans assa! den var sa jakla bra!

Uppsatserna....

Berattade jag inte forut att vi far lov att plugga medans vi e har..(?)..

Iaf, jag ville ju inte plugga, sa jag ska aka ivag till Albany ,NY, over en helg.....MEN man maste skriva 2 uppsatser...vilket jag inte tycker e sa farligt iom att jag tycker att det e ganska roligt att skriva uppsatser.. :)
Har redan skrivit klart en...ska borja researcha till den andra snart....men lite patetiskt e d....jag e nastan klar a jag ska dit forsta helgen i december....I'm such a nerd!!!!


Lite avis pa storesyster som bor pa hotell stup i kvarten ;) Hoppas att du far det trevligt!!!!

A dar kom det..

E ju ledig idag ja.. :) Men va upp en snabbis a da sag Amy mig a ville att jag skulle leka med henne...sa jag lekte ett tag, men sen skulle jag ner a fortsatta pa min uppsats...men hon ville inte slappa mig, men Jen sa att hon fick lov att gora det iom att det var min lediga dag.....da sa hon -But I Love Her!
E inte d d gulligaste ett litet barn kan saga....EVER!!!!

Jaja, e klar med min uppsats nu...iaf en utav dom...nu ska den bara skrivas pa datorn oxa....a sa skrivas ut...den andra blir nog svarast...men det brukar ju losa sig  + att jag tycker att det e kul att skriva uppsatser....!

Har sitter jag i ett MEGASTORT land pa andra sidan atlanten, flera tusen mil bort....och jag kanner mig som hemma....! Hur jakla knepigt e inte det????? Jag antar att det e bra, men anda, det kanns ju lite knasigt....OWELL!!!

Snon e borta nu iaf :) Kanske kommer tillbaks nasta helg, vem vet!

Maten borjar satta sina spar vill jag lova...forutom att mina boobisar e minst en stl storre, sa fick jag inte igen jeansen....det e ju iofs mina diesel..som va ganska sma fran borjan.....MEN ANDA!!!!
Vi e har a lever gott, a d satter sina spar, mar daligt av det vissa dagar...kanske inte borde gora det, men gor det iaf!
Pa mandag ska jag a Lina skaffa medlems kort pa ett gym, sa det kanske blir na rim a reson pa det har oxa....! Inte kan val jag ra for att mat e sa gott........a att dom haver i ton m socker i allt..! Snacka om att jag kommer va sockerberoende nar jag kommer tillbaks....lagomt m abstinens man kommer att fa!

Jaja, det e som d e!!! Kanske borde satsa pa nge 'boot camp'...hehe, d vore val ngt!

Anyhow, snart kommer Jemma a vi ska till Seattle....iaf nastan...vi ska iaf dromma oss bort i McDreamys ogon, le at George....fnissa lite smart at deras misstag.....grata lite ifall det blir for kanslosamt.....skratta for att det e sa himla roligt......Jajjeman mina vanner ikvall e d GA!!!! Det kan inte bli battre! I LOVE IT!!! A vet ni vad? Jag tror att mitt favorit ord nufortiden e 'Seriously'...hahaha, man kan anvanda det till sa mkt....just watch GA and you will know what I'm talking about!!!!

Two down....a couple to go...!!!

Idag aker Maren tillbaks till Tyskland.....! Hon blir den andra som lamnar oss, Josefine akte ju i augusti, iom att hon skulle borja plugga!
Sa konstigt det kanns, lixom det har e helt okanda manniskor som vi har delat den har erfarenheten med, och lart kanna pa sa kort tid...manniskor som har kommit att betyda en hel del i ens liv....manniskor som man kommer att kunna se tillbaks pa den har tiden med, manniskor som kommer att kunna hjalpa en med diverse svarigheter man kommer att fa nar man val atervander.
Det kanns sa absurdt nar dom val aker...sa konstigt....det e lixom som om vi lever i en bubbla...om ngn aker eller om ngn kommer a halsar pa sa kanske den spricker..!!!!

Iaf, min lillestoresyter ska aka hem till paronen den har helgen, skulle garna folja med...bara for att fa traffa alla en snabbis...men min tid kommer! :) Det kommer att ga fort det har, redan mitten av oktober redan jue (iaf nastan)...helt galet!!!

Idag har det snoat oxa! Skulle kila pa toa nar jag vaknade...kikade ut genom fonstret a d var vitt ute...tankte val att det var frost forst, men det var lite for tjockt a vitt for att vara frost + att det fortsatte att falla mer a mer..! Sa jag blev lite deprimerad a gick tillbaks a la mig i sangen ett tag..kollade pa nyheterna a sa...och dar sa dom att idag var den kallaste dagen sa har ars pa 121 ar....121 AR!!!!! Det har e december vader...alltsa varat vader ligger 2 manader fore....sa da funderar man jue lite pa hur det kommer vara i december..kommer det att vara snorkallt eller kommer det att borja bli varmt, a varen kommer i jan/feb???? Jaja, det aterstar att se...vi far helt enkelt aterkomma till det om 2 manader.. :)

Kanner mig lugn har...har kommit in i ett konstigt lugn....kanske for att jag trivs i familjen (???)...men det far mig oxa att kanna mig stressad, vad kommer jag att besluta i jan/feb??? Kommer jag att vilja stanna ett tag till...och isf hur lange? 6,9 eller 12 manader......! Usch sa svart att bestamma....ska forsoka lagga dom tankarna at sidan nu ett tag....fokusera mig pa nutid istallet...jag kommer att fa lov att bestamma mig snart nog iaf.....gaaaaaaaah!!!

Jaja, inte mkt att blogga om nu...eller det kanns som om jag har det, men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva.....kanske blir senare idag....we will see!!!!

Maste bara saga...

...att eftermiddagen blev mkt battre...inge brak a tjaffs.....allt flot pa himla bra :) Hon ska tom dopa ett av sina barn Sara......feels like we're going the right way..:)
Har fortfarande lite problem nar jag lagger henne....men vi far prova pa....e ju bara 2 ggr veckan..ibland 3....funkar det inte sa far vi val komma pa hur jag ska kunna gora det annorlunda....! Men jag fick tusen kramar nar jag la henne....I like!!! A sa sa hon en san roliga grej nar vi lag a laste...Jag hade min arm runt henne sa hon lag pa mitt brost.....men sa sa hon -Awgh,  Sara this isn't comfortable, your breast is too fat!!!
Och vad svarar man pa det da???? Hahaha, det var ganska roligt.. :)

Jaja, jag ska byta om och lagga mig a kolla pa Sex and the city a sen ska jag sussa....borjar 7 imorgon...a sa har vi playdate hos oss imorgon....Fyra 5-aringar ist for en....yiiiiiihooooooo! Fast dom leker valdigt bra tillsammans sa det brukar inte vara ngt problem....men for att fa lite lung a ro sa tankte jag traska ivag med dom till bibblan sa dom far vara med pa 'story time'.....en halvtimmes lugn a ro iaf :) Sen e d lunch a skola....det blir nog bra det oxa :)

Sov Gott!!!

Varfor fick hon lov att saga sa for...???

Nu vet jag ju varken ut eller in.....jag vet ju att jag vill aka hem i maj....eller gor jag det egentligen??? Jag e inte 100% saker har...!!! Jag vet att jag inte borde tanka pa det just nu, men det blir ju sa iaf...speciellt efter som hon forde det pa tal....gaaaaaah! A tiden gar ju sa fort sa jag maste ju bestamma snart..! Shittans sager jag!

Har haft en mindre bra dag idag, iaf forsta halvan, kanske blir battre med andra....!

Det ar svarast med den minsta, jag tror inte riktigt hon vet hur hon ska uttrycka sig sjalv...! Hon forstar inte varfor jag e har nar Maggie kommer titt som tatt....hon skulle ju aka bort var det ju sagt, det e ju darfor jag e har...!!!! Jag vet inte riktigt hur jag ska ga till vaga....man kan ju inte bli sur pa henne....aven fast man skulle vilja det ibland...hon e ju bara lessen! Men man kan ju inte lata henne hallas for mkt heller, for nar hon sen kommer over att Maggie slutat sa kommer hon ju fortsatta bete sig sa, om man tillater det for mkt!!! Jag vet inte na jag!!! Om inte annat sa far jag val fraga Jen vad hon tycker att jag ska gora..! Det e ju inte sa att hon inte tycker om mig, for hon vill ju att jag ska vara med henne...men hon forstar nog inte varfor Maggie fick lov att sluta....eller fick lov a fick lov, hon fick fast jobb!
Jaja, det loser sig nog....har ju bara varit har drygt en manad (pa mandag)....En manad redan lixom, d e hur snabbt det gar...helt galet...!!!!!

Jajussd, idag nar jag var till djuraffaren a handlade kattsand a fixade Murphys koppel, sa stotte han i kassan pa mig som faen...hahaha...humoristiskt! Det va ingen ung snygg grabb, utan det var en medelsalders karl...hahah! Nar jag kom in log han som faen a halsade mig valkommen som attan! Sen fick jag lov att ga tillbaks a fraga om ha kunde hjalpa mig med kopplet....han ba- jag blev sa glad nar du kom in i butik, jag skulle kunna borja krama dig just nu, men skulle jag gora det skulle jag fa sparken..! Umh, jaha, det var val tur det...hehehe! Det var ganska skoj, hahaha, vissa kommentarer kunde man bara skratta at.....typ alla...! Tror inte att jag aker tillbaks dit iaf :) Owell....!

Jaja, jag ska snart borja jobba igen....hall tummarna!

Kramar

manga tankar och nagra svar....

Min vardmamma fragade mig om jag hade tankt ngt pa om jag skulle vilja forlanga...bara en helt vanlig fraga sa dar.....! Sjalvklart har det disskuterats....men det fick en san verklighet nar hon fragade...! Jag kanske inte borde fundera pa det just nu, har ju inte ens varit har halva tiden an.....men snart...och det har maste bestammas i februari (tror jag)....usch sa svart...!

Iaf, IKEA igar! LOVE IT! Kakade kottbullar och dammsugare :), strosade runt a laste alla svenska namn :) tok tokiga kort i 'visrummen'....flummade mest runt.....som vanligt! Sen vart sjalvklart ett besok till den svenska butiken.....GODIS!!!! Men dom hade inte sa speciellt mkt godis, men sa det rackte iaf :) Tankte nastan kopa en burk med senapssill...YUMMIE!!!!! Far bli nasta ggn! Precis brevid IKEA sa ligger det ett jattestort kopcentrum, sa dar fick vi lov att springa in ett par timmar oxa.....sa klart!!!!!
Sen nar vi skulle aka hem sa trodde vi inte att det skulle bli ngr problem, iom att vi akte pa en a samma vag hela tiden...helt rakt alltsa....jotjena! Som vanligt korde vi val vilse a hamnade typ downtown chicago..hahahaha...som alltid nar det galler oss! Vi lyckas alltid ta oss dit, men nar vi ska hem sa kommer vi fanimej alltid fel...hahaha.....owell! E ju hemma nu iaf!

Idag har det inte gjorts sa mkt, jobbat a sen akte jag med familjen a kollade pa Halloween kostymer, det var ashaftigt.....:) Sen at vi lite mat a sa blev det hemfard....ut m hunden a sen orkade inte jag gora ngt mer....skulle precis hoppa i pyjamasen a krypa ner i sangen nar Jen knackade pa dorren a sa att 'min' dator va fixad...sa har sitter jag nu :)

Blir langdag imorgon....8-11.30, 15-21.30....men det kanns ganska bra anda......det jobbigaste e att lagga den lille...men jag far fundera ut ngt, annars far jag fraga Jen hur jag ska gora!

Pa onsdag ska vi ut pa middag for Maren aker tillbaks till tyskland....har absolut ingen lust att ga...men vi far se hur det blir...har ju faktiskt inte umgatts sa megamkt med henne....! Och jag antar att ifall vi aker dit sa blir det bara jag a Lina som inte e Tyskar..iom att Jemma ska pa Rolling Stones konsert....!

Jahanaha, om jag skulle ta a sussa lite nu kanske....forsoka iaf, d brukar ju inte ga sa bra jamt...owell..

Garna fler glada nyheter fran Sverige tack...I kinda like that :)

Om en vecka fyller storebror Gubbe :D Kul for han!!! :D

Kramar

Ville bara saga...

att jag faktiskt oxa har atit pa In-N-Out..Nar jag bodde i Californien! Ville bara saga det...!

Helgen som varit...

Ja ni...vet inte riktigt vad jag ska skriva, e inte riktigt pa skrivhumor just nu faktiskt!

I fredags var vi hem till Charlie a spelade en massa 'drinking games' , a sen skulle dom ivag pa ngn fodelsedagsfest a vi skulle sjalvklart folja med...sjalvklart lixom...:)
Jaja, val framme vid festen sa visade det sig att dom forflyttat sig till en bra..!! Aha, nu var det ju sahar att vi var 5 tjejer...och 2 med leg.....hmmm..men det ordnade sig a alla kom in pa baren. Baren va ngn sorts studentbar, vilket va jatteskoj....billig sprit a sadar :) For dom som tycker om Tequila var det superbra, en shot kostade 2 dollar.
Traffade typ 100000000 manniskor fran Texas....typ varje ggn jag presenterade mig '-Hi I'm Sara I'm from Sweden...-O really, I'm....and I'm from Texas.'....Ngn som ser likheten...Sverige vs. Texas(??)
Sen mot slutet nar dom ropade ut att det var sista bestallningen sa fick jag ju lov att bestalla en till drink, aven fast jag hade en som knappt var paborjad....owell! Iaf, nar jag fick min nya drink sa lyckades jag sjalvklart spilla ut min gamla som typ var full.....ja ba shit I'm soooo sorrry. Men batrenden ba' -O oroa dig inte, jag fixar en ny till dig!
HAAAAAAAALAAAAAAAAAAAAA...seriost....Tack!
Det var ju snallt iaf :)
Sen bar d av hemat....efter taxifarden blev det val lite krakkel a lite tjaffs....a en laddning i tvattmaskinen..;) Owell, sant som hander.

I lordags hande val inte sa mkt, mest slappa..!

Idag (sondag), ska ivag till Shaumburg (tror d heter sa iaf), IKEA ligger dar, sa jag ska val kopa lite svenskt smatt a gott...yum! A kanske kanske kaka kottbullar!

Ha'd...jajussd...har ju fatt lite glada nyheter fran Sverige :)

Haha, snurrig e jag!

Tankte att jag skulle kila in pa internet en snabbis a se om det fanns ngn att utbyta lite tankar a funderingar med....men det e ju ingen inne..!!! Nu e d ju sahar att jag glomde bort tidsskillnaden....saklart....klockan e ju faktiskt 21.20 i Sverige....OCH FREDAG!! Och har e klockan bara 14.20....hehe, sa tossigt det kan bli :)

Jaja, jag far val ga ner a fixa lite snacks till barnen ja :)

Kramar pa alla!

.....

Kom inte ihag vad jag skulle skriva forst....men sen kom det tillbaks....

Iaf, trotter som jag e sa kanske jag inte ar lika tolerant som man kanske e i vanliga fall....+ att jag haller ju pa 'skola in mig' i en ny familj....!

Iaf, i onsdags sa sms:e Jemma mig a undrade om jag kunde hamta henne pa flygplatsen..sure, ska bara hora om jag kan lana bilen....vilken tid? 22. Okej later bra. Snackade m Lina a Fatma a dom skulle folja med...nice! Men sen blev fyget forsenat sa hon skulle inte landa forrens runt 23-23.30...och iom att bade Lina a Fatma borjade tidigt dagen efter sa sa jag att dom inte behovde folja med.
Iaf, satte mig i bilen a styrde nosen mot O'hare...upp pa ena 'expressway:en'....av a snurra runt lite innan jag skulle pa andra...MEN, nar jag skulle aka pa den andra, sa var pafarten avstangd pga vegarbete...WHAT???? A hur fan ska jag hitta till flygplatsen nuda tankte ja (????)....Iaf, med lite "logiskt" tankande sa bestamde jag mig for att folja efter bilen framfor mig (?)...for den skulle ju oxa a svangt, sa jag tankte att om jag foljer efter den sa kommer jag nog ratt...! Sa jag akte, a akte, a akte...vi svangde, a svangde....tillslut trodde jag att han var pa vag ngn helt annanstans...menmen, jag forstatte forfolja denna stackars man...(hehe)...kom till slut fram till en annan pafart men den var oxa avstangd..WTF!!!!! Men eftersom denna 'snalla' man lett mig ratt en ggn, sa forlitade jag mig annu en ggn pa hnm! Vilket visade sig vara ett bra drag av mig :) Ca. 10 minuter senare kom vi antligen fram till en pafart som var oppen :) TG!
Iaf, kom fram till flygplatsen....da var det ju det dar me parkering....o yeah! Iaf, foljde skyltarna som man skulle, men pa ngt satt sa akte jag runt i en cirkel a kom tillbaks dar jag borjade....maaaaaaaan..., jaja, hade sett en parkering nastan i slutet av 'cirkeln' sa jag bestamde mig for att parkera dar, aven fast det skulle bli en bit att ga....men vafan, fick jub parkering!
Sa jag parkerade, gick pa toa, handlade lite S'bucks a satte mig ner a borjade lasa...! Vid 23.30 ringde Jemma a sa att dom hade landat....ok...hon kom val ut vid kvart i tolv eller natt..a sa fick vi lov att vanta pa hennes vaska...!
SEN, nar vi gick till bilen sa borjade det! Jag sa till henne att jag parkerat ganska langt bort for jag kunde inte hitta ngn annan parkering...! A jag lovar, varenda ggn hon pratade i telefon medans vi gick till parkeringen sa sa hon 'oh man, my friend's parked so far away, I can't believe it'....iaf,sa fortsatte det...! Forst sa orkade jag inte bry mig.....! Men efter ett tag sa blev det ganska irreterande....jag menar vafan...jag kommer a hamtar henne pa flygplatsen typ mitt i natten sa att hon ska slippa ta en taxi, a sa haller hon pa sa dar..!!!! Iaf in i bilen....a ja sa att jag inte va sa hajj pa hur man skulle komma pa 'var' vag nar man akte hem, men det visste hon sa d var inga problem! MEN, tror ni inte att hon missar avfarten....!!! Sa iaf, sa hamnade vi pa villovagar...korde typ 40 minuter at fel hall!!! Snacka om att jag var en aningens irreterad just da!!! Iaf, skjutsade hem henne a sen hem a sussa!

Sen pa torsdagsmorgonen sa skulle jag sova ut :) Borjade inte forrens 15.00...jahaja, trodde jag ja...men da ringde min kara mor fran Sverige vid 9....vilket iofs inte gjorde sa mkt :) Men anda! ;)
Sen pa kvallen kom Jemma hit och kollade pa Grey's Anatomy (Love it!!!!) med mig....men seriost, jag holl pa att fa na fel! Varenda ggn jag berattade ngt sa svarade hon inte a efter ett tag sa sa hon ' A sorry i didn't here what you said'!!..Naaaaah! Seriost!!! D e fanimej inte normalt!!!
Sen akte vi till Lina en stund...d va'la trevligt! Men sa fick hon ju lov att dra det dar me parkeringen igen...men da sa jag att hon kunde val ta taxi nasta ggn da! (+att jag berattade om hur gjort sa att jag fick kora 40 minuter at fel hall).....owell..! Sen satt vi a pratade om vad vi gjort over helgen, a jag sa att vi vart i wisconsin a pa mandagen va vi a plockade applen...da borjade hon igen! 'Apple picking, what's that, why would you do that???'....och lat allmant hanfull..! Iaf, da sa jag att det var valdigt amerikanskt a att dom flesta amerikaner va ivag till 'appelodlingar' varje host a plockade applen...a Lina a Fatma holl med a sa att deras ungar oxa gjort det, a att d va typ d enda dom pratade om just nu!
Iaf, det har later ju ganska mesigt, men d e sa jakla svart att forklara.!!!

Hon blir sa konstig nar hon varit ivag, hogljud a sa. Som igar nar hon kom hit a skulle kolla pa GA. Jag skrev ett sms till henne a fragade nar hon skulle komma, for jag skulle lagga Amy vid 19.30. Iaf inget sms tillbaks...! Menmen, la Amy, och vid 19.50 kom hon, som tur var ringde hon inte pa dorren...MEN nar hon kom in sa ba 'HI How are you'...i en ganska hogstamma...ja ba, umh Amy is sleeping upstairs...WHAT?..Amy is sleeping upstairs!! Ohhh...Sa vi gick in i koket a pratade lite m Jen, Ali a Kyle..  Naturligtvis kommer Amy ner....a ist for att ignorera henne a lata mig eller Jen ga upp med henne igen sa borjar hon prata med henne...WHAT???
Vad e d inte att forsta...forst mitt sms, sen nar jag berattar for henne att Amy sover uppe!!!!

Svart att forklara, menmenmen.....IRRI!!!!


Heheh...okej da...

Kanske inte e sa gammal iaf :) Om man jamfor m andra...hehehe!!!

Iaf, allt e bra..lite trott a sa, men d e lungt!
Har varit i den har familjen i 2 veckor nu, och det kanns bra...vissa dagar battre an andra...men det e bara smagrejjer!

Drack bira i fredags :) Var forst ivag till Six Flags..wooohooooo :) var val dar fran 18-22.40, ashaftigt :)
Sen hade jag ju bestamt med Lina att vi skulle gora ngt efter att jag kom hem...!!! Jag langtade sa fruktansvart till min sang, men jag ringde Lina a hon tyckte val att vi kunde hitta pa ngt ett par timmar iaf! Okejda! Sa in i duschen, pa med klader, borsta haret, pa m lite mascara, a sa ivag! Vi hamnade hemma hos Charlie a hans roomies..! Alltid trevligt att vara dar, dom e sa roliga! Jag skrattade fan sa jag fick ont i bada magen o kaken...men d var det vart! :)
Drack 2 light-ol..WTF lixom....vid 3-tiden tyckte jag att det var dags att bege sig hemat....sova sova sang sang sang...............!

Lordag! Lina ringde val vid 12-tiden a tyckte att vi skulle ut a promenera...sa jag tyckte val att vi kunde ga ivag a hyra film, iom att jag skulle jobba kvall....men nar Lina kom hem till mig sa borjade d regna, sa vi tog bilen ist ;)
Men, nar vi kom tillbaks sa var det fint vader igen, sa vi gick pa promenad! Nothing special!
Borjade jobba 16.00.......gaaaaaaaaaah...no problems...forutom att barnen vagrade somna..owell!

Sondag...ut pa promenad med Lina, hem a jobba lite. Sen akte Jen upp till deras lake House med Ali och Amy....! Jag och Kyle fick vanta ett par timmar, for han hade en hockeymatch som han inte fick missa! Ivag pa hockey, Jim kom dit a kollade, fick vagbeskrivning till lake house:t :) Sen bar det ivag...en liten mini road-trip till wisconsin :) tog ca 2 timmar :) sa d var inte sa farligt!
Valdans fint hus :)

Mandag...apple picking....typ en massa Amerikaner som plockar applen :) Men vi hade tur m vadret, varsta sommar vadret..soooo nice...fick en liten solbranna...love it!
Sen bar det av hemat for att byta klader, fr vi skulle hem till 'The Dettlings' a saga hej da till Maju, deras au-pair som varit dar i 2 ar...!

Jaja, d var val lite uppdatering...:) Iaf, va jag orkade skriva nu :)

Love ya!

RSS 2.0