Nu så...

Alla kläder är på rätt plats, och det känns skönt!
Har dock ingen lust att börja med småplocket.. Men lägenheten ser iaf bättre ut nu än vad den gjorde förra tisdagen :D

Näehej, om jag ska fylla bilen med saker som ska till tippen kanske, jobbigt att göra det imorgonbitti kl 6!


Pöss

Tjoho, jag kommer aldrig att bli klar...

Så känns det iaf!
Hur mycket kläder och skor kan en människa behöva..? Den tanken har slagit mig minst 2½ gång idag.... Men en klok vän fick mig på andra tankar när han sa -DU behöver så mycket kläder och skor Sara!
Och jag tror fan att han har rätt :D

Men none the less, det är inte så jäkla kul att vika in allt som man skulle kunna tro ;)

Idag har E & M varit här och plockat upp grejer, skruvat ihop sängramen, sängborden, vardagsrumsbordet..etc etc. Medan jag var i gamla lägenheten och städade! GULD VÄRT!!!! Thx a bunch!
Jag är KÄR i min nya säng... Har dock inte sovit i den än, så jag vet inte om den är skön... Men den är så jäkla snygg :D:D:D Haha!

Imorgon är det visst lön :) Just on time :D Kan behövas efter semestern... Vart ju lite shopping i Staterna, nähä!
Jag skulle nog bli den gladaste människan EVER om dem öppnade 'Forever XXI' i Sverige :D

Näemen, om jag skulle ta och vika in det sista kanske. För just nu är heeeeela min SNYGGA säng full i kläder!

Pöss

Back to life...

Back to reality!
Typ!

Hemma är jag iaf, eller ja, jag sitter hemma hos päronen. Har gått igenom lite grejer som ska med till NYA lägenheten :D Fick nycklarna idag, så imorgon ska det köras grejer :D Piskan ska med, så jag kan jaga på A och M, hehe! Nej då, så mycket grejer är det inte! Flyttar ju från en 1:a till en 2:a... LOVE IT!

Holland var GREAT!

USA var GREAT!

Skulle ha kunnat stanna på båda ställena hur länge som helst... MEN, jag är tydligen vuxen och har ansvar :(  Skriver mer om semestern senare.
Semester är ju inte slut än, en vecka kvar :D

Pöss


Snaaaaaaaaaaaart

Nu ska jag bara göra klart det sista, sen är jag redo för HOLLAND!!!

Pöss

Typ färdig...Eller?!

Jorå, relativt färdigpackad är jag nog allt....! Flyttpackar även lite, så gott det går iaf... Kläderna tar dock aldrig slut... Har packat en stor resväska, en mellanstor bag och 2 stora flyttkartonger... Och det är inte slut än... Och allt ska ju inte packas än, iom att jag åker till USA <3 nästa vecka! Vart kommer allt ifrån... :)Jag och Jemma... En vecka och en dag kvar tills vi träffas :D

Ella <3

Jag blev faster (igen), i fredags! Till en liten babygirl!
Idag var dem redo för besök :)
Men den lilla hon sov, och sov, och sov... Till slut vaknade hon så man fick hålla en snabbis :) Men är man bara ett par dagar gammal så är man rätt så hungrig när man sovit mellan 13-17... Så vi vinkade hej då till den lilla familjen och lät dem få lite matro... Får bli ett besök sen när jag kommer hem från mina resor!

Nu måste jag kila ner och köpa en pizza.. Och sen måste jag packa klart, för imorgon bär det ju av till Hollan <3  Det är kärlek det :)

Pöss

RSS 2.0