Det var inte igår!

Känns som att det var en hel evighet sen jag bloggade sist! Kan ju bero på att jag inte skaffat dator till lägenheten än....kanske! Tur är väl det...kanske man kan säga. Vet inte om jag ens skulle ha orkat slå på datorn de senaste veckorna...har varit så grymt trött....å är fortfarande! Blir väl inte bättre efter att jag börjar jobba heltid...haha!
Har faktiskt klarat mig bättre än förväntat utan dator...lite tråkigt att man inte kan hålla koll på diverse bloggar bara!

Annars rullar livet på i vanlig ordning. Trivs grymt bra i nya lägenheten... :D Behövs fortfarande en del nya grejer, men det fixar sig!
Annars har livet mest handlat om jobb....middag m syskon, utgång....helt normala grejer alltså!

Är galet trött nu, spenderat större delen av dagen ute..... FYFANVAHÄRLIGTATTDETÄRVARMTUTE!!!!!! Var hemma hos S å hjälpte henne med trädgården.....Olivia bara sov å sov....Var kanske tur det, annars hade det väl inte blivit så mkt gjort i trädgården :P Imorrn blir det blnge m mamma, S, A å Olivia! Kul!

Nu blir det tack å godnatt för mig!

Puss

Off we go.

Nu
bär det av till IKEA.....vaknade redan 07.00 imorse...snacka om glad jag INTE var över det! Menmen, vi åker nu så hinner vi fika innan vi shoppar.

Puss hej

Borde kanske sova!

Tror att jag har packat ihop det mesta nu....! Jaja, är  ju inte hela världen om allt inte kommer med in imorgon....vet ju vart det finns isf! Har plockat ur allt ur rummet där jag haft käderna...så när som på solglasögon å ngr små grejer. Allt inne från toaletten är ihop plockat...(tror jag)...sovrummet är nästan ihop plockat...men behöver en till väska, å orka springa ner i källaren nu! Har lite grejer i badrummet nere som ska med. Å så har jag saker kvar i bokrummet nere..! Fan vad jag sprider ut mig, hahaha! Blir lätt så när det finns många olika rum, men tycker ändå inte att jag har allt för mycket grejer...! Hmmm, kanske för att jag plockat ner mkt saker i kartonger å ställt ner i källaren...could be why, haha!
Får väl se hur det ser ut imorrn när allt kommit på plats...kanske tycker att det är jättetomt, å blir superdeppig för att jag har så lite grejer! Vi får se, vi får se!

Sova lite kanske......ska ju upp 08.00 imorrn...så vi hinner iväg till IKEA innan det blir allt för mkt folk.
Har dock haft väldigt svårt att sova dom senaste nätterna....alldeles för mkt tankar som far runt! Tankar som jag inte riktigt vet hur jag ska hantera!

Var iväg å klämde i mig en pizza efter jobbet idag, så nu mår inte min mage kalas kan jag lova...men vad gör man inte!

Kommer inte att ha internet till en början....har ju inte skaffat någon dator....oooops! Vi får väl se när jag planerar att införskaffa i en. Antingen så tycker jag att det är superduper skönt att inte ha ngn, eller så kommer jag att få ett sammanbrott...haha! Jaja, får väl våldgästa E & M, eller D & S när jag känner att abstinensen blir för stor, haha!

Puss å godnatt!

Thank God it's Friday!

Äntligen! :D Varit en lång vecka, men ändå inte. Men nu är det ämtligen fredag :)

Time for work!

Tack för idag.

Nu är det ngo dags för mig att krypa till sängs...orkar knappt hålla ögonen öppna, men ändå så blir man sittandes framför datorn. Sjukt det där!

Jag skulle nog bra gärna vilja ha någon att kramas med.....bara lite räcker gott å väl.....!

Sov Sött

HOLA!

Godkväll i stugan!

Torsdag kväll....känns jäkligt skönt! Bara fredagen kvar, hur jäkla gött som helst!

Var in till lägenheten idag innan jobbet. Nu är badrummet klart iaf....å det e ju bra. Kan ju sova i badkaret om inte annat haha. Närå, snart är det lördag å då kommer sän å hela batteluttan! Fick även in dom kläder jag fraktat dit, skönt att det är inne i garderoberna nu, behöver man inte pyssla med det sen.
Note to self: MÅSTE köpa fler galgar!!!!
I köket behöver jag bara bord å stolar, sen blir det så fint så :) Värsta mys :D E riktigt nöjd med krukorna å ljusstakarna jag köpte...så fint så. Får se hur det blir i stora rummet, e ju inte så värst bra på att inreda...får väl ringa till syster S å gråta om det ser allt för jävligt ut när jag är klar, så får hon komma å fixa till det :) Hon e ju VÄLDIGT duktig på sånt! Har ju för tusan designat insidan på deras hus som snart är färdig renoverat....Kommer att bli superfint när det är klart!
Syster A ringde å väckte mig imorse....not so nice :/ Men klockan var ju 8.45, så det var ju inte så farligt! Men jag fattade inte varför inte mamma svarade...så jag kutade ner, precis när jag kommit ner så slutade telefonen ringa (typiskt). Kollade upp vem som ringt å ringde upp. Dom skulle visst komma hit på lunch. MEN vart fan var mamma??? Bilnyckeln var hemma jue...så jag gick runt i huset å letade å ropade efter mamma...inget svar! Sen såg jag att deras sovrumsdörr var stängd så jag klämpar in med mkt buller å bång ( e ju för fan knappt vaken själv)...Å där ligger mamma å sover, vaknar dock ganska abrupt när jag klampar in, haha! Syster A lyckades alltså väcka både mig å mamma med sitt samtal...+ att hon ringde å väckte syster S å Olivia! Jaja, det var ju inte snortidigt så hon är förlåten ;) Syster S å Olivia kom hit strax efter det, så jag fick ju lov att stanna ett tag för att gosa med Olivia <3

Fy fan vad skönt att det är fredag imorrn.....det har varit en lång vecka.....kanske för att jag jobbat 8 dagar på raken...då blir veckan ganska lång.

I don't know what to do!

Trött

Igen....som vanligt med andra ord!

Skulle varit in till lägenheten med mer grejer idag, men det vart inget med det. S och Olivia kom hit så jag stannade hemma tills det var dags för jobb!
Hoppas att jag är uppe i tid imorrn så jag kan köra ett lass innan jobbet! Annars var väl inte det hela Världen heller. Får ta det när jag hinner.

Torsdag imorrn...2 dagar kvar av denna vecka på jobbet...! Kort helg å sen jobb igen...kul...hmm, inte så värst! Men man ska väl vara glad över att man har jobb!

Hade en asknepig dröm natten till idag. Drömde att jag var gravid...var så konstig att jag tom vaknade...WEIRD! Kanske har blivit påverkade av alla dom som fått barn å alla dom som fått reda på att tillökning är på väg. Vad vet jag! Konstigt var det iaf!

Hur fan ska jag få plats med alla mina skor i lägenheten'??? Hmm, jaja, det löser sig nog tror jag! Eller hoppas jag rättare sagt!

Nähä, om man skulle ta å sova lite kanske. Har ju som sagt 2 arbetsdagar kvar den här veckan, å dom ska man ju helst orka med oxå! Men orka gå in till sängen lixom!

Puss

Ingen lust att blogga!

Har verkligen ingen lust att blogga....har inte haft det på ett par dagar nu! Helkonstigt!
Ändå så finns det så mkt som jag skulle vilja säga, men det kommer inte ut! Känner att jag inte riktigt har rätsida på det....skulle nog bara bli flummigt om jag skrev ner det!

Har iaf börjar flytta in saker i lägenheten :D På lördag ska allt va inne å helst uppe...men det får vi se då! Ska iväg å köpa säng då...kul värre...nödvändigt iaf!

Nu ska jag kila....!

RSS 2.0