Ingé Grey's!

I'm gonna crycrycrycrycry....ALL NIGHT LONG!
Nej, då så illa är det väl inte... Med tanke på att det inte är Grey's idag så passar jag på att kolla på Efterlyst, där dom sänder från Falun och rättegången mot Mats Alm. Det är helt sjukt! Förstå om han går fri nu, eller får ett kort straff, som gör att han kommer ut i sommar. Visst, han är inte dömd än, och ingen vet egentligen om det var han som gjorde det.... BUT COME ON!!! Jag skulle då inte vilja träffa på honom om han kom ut! Då får han mer än gärna flytta ifrån Falun!!!
Kan Leif GW Persson vara så snäll att tala ur skägget.... :) Pretty Please!


Rökfri ETT ÅR!!!

Jajjemän. ikväll 20.15 för ett år sen rökte jag min sista cigarett... :D Det var min tur då... Och det har gått bra att leva utan cigaretter.. NÄHÄ!!! Inte ett återfall på ett år...Inget feströkande... You name it! Det liksom bara blev så... ;)

Vaknade 04.30 imorse.. Känns ju liiiiite för tidigt... Speciellt en påskvecka när det är huuuuuur mycket som helst att göra på jobbet... Men jag lyckades iaf somna om, vaknade igen vid 08.30... Känns väl lite bättre iaf.

Igår tog visst älskade systersonen sina första steg :) Hoppas att han visar sina färdigheter när vi kommer ner till helgen :D

Klipptid betällt till nästa torsdag :D Finally!!!

Så jäkla trött...Känns som att jag redan jobbat min vecka, men det har visst bara gått 2 dagar :S Vet inte riktigt vad jag ska förvänta mig av idag och imorgon.... Hoppas på en lugn dag på fredag, för då kommer jag att vara lagomt slut! Sen är jag ledig 3 dagar..! Åker till Flen på lördag efter att E slutat jobbet 13.00... Skönt att för en gångs skull INTE jobba innan vi ska iväg.. Jag kan i lugn och ro packa min väska på lördag när jag vaknar, sweet!

Nu måste jag tametusan äta lite fukost... Är göööööööör hungrig!


Vad är det för fel på vårat samhälle... Egentligen?!!

Eftersom att jag är liiite efter så har jag inte sett 'Uppdrag granskning' om våldtäkterna i Bjästa..! Har kommit saker imellan...! Började kolla igår... Jag såg inte klart programmet kan jag medela...! Jag vart så förbannad, arg ledsen.... You name it!
Jag blir äcklad!
Nånstans brister det när nästan ett helt samhälle ställer sig bakom en våldtäktsman. Barn/ungdomar kommer alltid att vara just det.. Barn/ungdomar. Men även för dom ska det finnas gränser. Man FÅR INTE behandla folk hur man vill...! Och där ska det finnas VUXNA som hjälper till att sätta gränser, visar vad som är rätt eller fel! Men inte i Bjästa, där försvarar vi en våldtäktsman, även efter att han har ERKÄNT!!! Vad sänder man ut för signaler då??!! Det är okej att våldta, speciellt om man är en populär grabb.... WTF!!!
Förstå vilken ångest när bara ett fåtal människor tror på dig, nästan hela skolan är emot dig (högstadiet är redan tufft nog för många), många vänner vänder dig ryggen... Varför? Grupptryck? Vill inte en av dom utfrysta?.... I don't know!
Iaf, vad jag ville komma till är att det är en väldigt stark tjej. Förstå att stå upp för sig själv på det viset i den åldern! En stor f**king eloge! Även en stor eloge till dom som valde att stå vid hennes sida! Nu hoppas jag att kommunen tar sitt ansvar och låter henne gå kvar på internatskolan där hon har lyckats börja om sitt liv! Känns som deras skyldighet tycker jag!

Och sen gör han det IGEN!!!!


Matlåda kommer lastad...

Med ris och fläskfilé... Käre mor kommer till jobbet med en matlåda idag *sweet*
Det snöar igen! Och jag är fruktansvärt trött... Känns ju sådär pepp inför en ny jobbvecka... Jag tänkte att jag skulle vakna i tid idag och hinna träna... Men nej då, jag sov till efter 10..Fixat med personförsäkringen oxå...så imorgon dimper det ner en blankett i brevinkastet... Blir nog bra det oxå! Ska boka klipp/färgtid imorgon efter att ALLA räkningar dragits så jag har en klar översikt på ekonomin :)

Nej ni, nu måste jag äta frukost annars blir det här da'n inte bättre iaf... :)

Puss

John på tv <3


Matlåda kommer lastad...

Med ris och fläskfilé... Käre mor kommer till jobbet med en matlåda idag *sweet*
Det snöar igen! Och jag är fruktansvärt trött... Känns ju sådär pepp inför en ny jobbvecka... Jag tänkte att jag skulle vakna i tid idag och hinna träna... Men nej då, jag sov till efter 10..Fixat med personförsäkringen oxå...så imorgon dimper det ner en blankett i brevinkastet... Blir nog bra det oxå! Ska boka klipp/färgtid imorgon efter att ALLA räkningar dragits så jag har en klar översikt på ekonomin :)

Nej ni, nu måste jag äta frukost annars blir det här da'n inte bättre iaf... :)

Puss

John på tv <3


Tv-tablån är f*cked up!

Jag skulle kolla på ett program 21.30.... Meeeen nej då...det kommer snart...! Ändra till sommartid gäller bara för vissa eller????!!!
Jaja, jag får väl sysselsätta mig med annat under tiden då. Har beställt hem en massa papperskopior...sweet! Nu är det bara alla USA korten kvar, men det får bli nästa gång, för jag ska ha dubbletter på en massa av dom så det blir endel pysslande...! Bara korten jag fixade idag tog ju en evighet!
Jag måste beställa klipp/färgtid oxå! Ska även ringa till dalarnas imorgon och fixa med min personförsäkring.. weehoo! Det är så förbannat skoj att vara vuxen! Eller inte!
Har typ bara druckigt läsk den här helgen, det känns... såååå otroligt törstig :S Dagens i-landsproblem med andra ord!!   Drick vatten då! ;)

Jaja, nu blir dte lite pyssel så jag är klar för sängen när programmet börjar!

Puss


Shopping

Jajjemän :D
Först ner på stan med systerson + flickvän, för att inhandla det sista av hans present. Blev en svart stickad tröja, en lila t-shirt och en blå t-shirt. Jättefina!
Sen drog vi hem till E + M, A hade visst inte sett deras nya lägenhet... Våldgästa, tjihhooo!
Hängde där ett tag, sen åkte jag och E till Kupolen så M kunde få plugga lite i fred.
Blev en top från Vero Moda, sååå fin, lite nagellack, ansiktsmask... Å inte att förglömma, LILA PÅSKÄGG ;) Lil' o behövde mer pynt till påskriset, och vad passar bättre om inte LILA PÅSKÄGG!!!!
Jag ska nog ta och bada, vart inget med det igår... Hade inte riktigt tid till det. Bada, lägga ansiktsmask...måla naglarna med ett av dom nya lacken... Ja, äta lite kanske...! Sommartid = Weird!

Aja, bada :D


Hejhej

Eller hej då!
Har precis pratat med C, dom ska åka och handla nu, sen kommer dom och hämtar upp mig, blir alltså myskväll med vänner :D That we like!


Trött....

Väldans trött är jag iaf...! Vore ju bra om man kunde sova ut när man är ledig kanske.... Men icke! Jaja, nu är allt tvättat, frysen, kylen och skafferiet är fullt iaf ;) Ikväll blir det tacos... ;D Sweet! Om jag ens orkar vara vaken så länge :S Kanske borde köra en powernap nu...! Tänkte att jag skulle bada, men orka gå till badrummet för att se om alla kläder torkat... oooorka! Det får bli sen ;) Har ju kladdkaka i kylen oxå :D Lovely! Kanske ska fika lite först...jappidapp :D

Imorgon ska jag dejta junior... Vi ska inhandla en tröja till honom, sista delen av presenten..! Får se vad han vill ha :)

Puss så länge!


Hemma :)

Men snart bär det av ut genom dörren igen :) Nu står det matshopping på schemat... woooohooo, alltid lika roligt... no!

Blnge gick snabbt och smärtfritt... Käre far hade glömt kortet hemma så jag fick lösa ut honom ;) Han hade 'bara' AMEX kortet med sig, och det funkar visst inte i alla affärer.... sååå synd då ;)

Jaja, nu ska jag byta kläder och promenera iväg för att möta upp lillsyster på jobbet...


Goooooooooooood Mooooorning Sweeeeeedeeeeen!

Här sitter jag halv 9 en lördags morgon :)
Har varit vaken i typ 45 minuter redan...Haha, jag börjar bli gammal!
Sista tvätten är snart klar, så den ska hängas... Om det blir i tvättstugan eller i badrummet återstår att se...! Pratade precis med mor... skulle se ifall dom hade t-röd (det är det som behövs för att göra ren min kamera), kändes onödigt att köpa en hel liter... För det behövs verkligen inte! Dom ska åka till Blnge en snabbis,  och frågade om jag ville följa med... Ja, varför inte liksom! Ingen har ju hunnit vakna förren jag har kommit hem ;) Förutom M som har dotter som vill upp 06.15, kul för henne... Skicka hit henne vettja, jgag är ju ändå vaken :D
 
Undra om kanal 5 bara har köpt in 2 säsonger av Biggest Loser.... För nu har jag sett dom här avsnitten om och om igen.... Så kul är det inte...nog för Bob är väldans söt ;)

Har haft väldigt konstiga drömmar dom senaste dagarna.. Inatt skulle jag gifta mig med en man whore ;) Haha, Jag skulle förändra honom, han var med mig för att han var kär i mig, inte för att någon hade betalat honom för att vara det... Sweet Lord Jesus ;)

Undra om jag kanske ska klä på mig.... För känner jag mina föräldrar rätt så är dom har inom en halvtimme ;)

See ya later!


Bästa Sara!

Jag har fått svar på allergitest och du reagerar allergiskt men den substans jag testade mot häst, hund, katt, gav ingen reaktion. Det finns ju dock ett antal andra allergener som du kan ha reagerat mot.

Jag tycker inte att du skall exponera dig för någon utav dessa häst, hund, katt då du alltid när du reagerar som du gör kan utveckla en mer manifest allergi även mot dessa som du nu inte reagerar mot.

Jajjemän, fick brev av min läkare igår...! Han hade lika gärna kunnat skriva

 - Blodprovet har visat att du har allergi, men inte mot det vi testat mot. Vi känner inte för att utreda mera, så om du håller dig undan allt som man kan vara allergisk emot så kommer det här nog att gå bra...!!! TYP!



Lyxfällan, OMG!!!!

Shitalabacon vilken jävla blåst brud!
Jag undrar när man passerar gränsen och faktiskt inte bryr sig nå mer...! Helt enkelt slutar öppna räkningarna....! Man borde väl ändå som en vuxen människa vilja ta ansvar för sitt liv! I min värld så kan man inte köpa allt... Finns det inga pengar så får man heller inte handla! Då får man gott och väl vänta... Tycker man då att det är värt att köpa på kredit eller ta lån bara för att man MÅSTE ha den speciella grejen...! Jag tycker inte det! Har du inte råd att köpa grejen till att börja med, så kommer du definitvt INTE ha råd att betala av lånet heller! Här räknar jag självklart inte in hus...ev bil...studielån...  Aja, svårt att uttala sig om andra männsikors ekonomi! Äsch, nu vart det snurrigt... Känner att jag inte riktigt får fram min poäng här..! Vad jag vill ha sagt är att materiella saker kan INTE vara viktigare än att kunna leva ett normalt liv med koll på sin ekonomi! Är det så jävla viktigt att ha dom rätta kläderna? Den nyaste mobilen?....etc! Har man inte råd med det så får man vackert rätta sig in ledet..!!!!!!

Imorgon ska jag knata iväg med min kamera och se ifall snälla C kan fixa den... Vet inte vad det är för kladd som hamnat på den.... Men han sa om jag kom in under dagen så skulle han kika på den, så det blir en fm promenad upp till regementet för mig :) Sen en vända på stan med lillasyster!
Sen är det dags för jobb... THANK GOD IT'S FRIDAY :D

Nu ska jag kolla på True Blood.... Love it!


Ontontontontontont =

Ingen träning idag heller.... :(


Då var han här igen då...

Plogen med vägskrapa ;) woho! Blir lika glad varje gång han kör förbi... Snart rasar nog taket in.. eller inte! För det borde ju vara vår snart...snart...kanske!

3 grejer låg innanför dörren när jag kom hem från jobbet
1 - Melkers present ;)
2 - Ett pocketogram från DalaKraft för att jag är en trogen kund... jeeeeeez, thx!
3 - Nått från ellos.se, lite lockelser så att man ska handla.

Dom 2 första var bra grejer, den 3:e får vi se om jag utnyttjar...!

2 av 3 'bokde' program har avverkats

Secret millionaire
Cougar Town

Christine

Lite té så blir livet bättre ;)
Halsen är väl bättre, men inte bra... Vi får se vad den säger imorgon, kan hända att det blir träning..!

PoK


Deklaration...

Nu har jag varit inne och deklarerat, lika bra att få det gjort.... Inget spektakulärt.. Får lite slantar tillbaka, men inte mer än så.. :)  Tur att det var åt det hållet, så jag slapp restskatt....!!

Undra vad min granne håller på med, låter som hon håller på att riva heeela lägenheten och lite till...! Jaja, så länge hon inte får för sig att riva väggen in hit så får hon väl hålla på bäst hon vill!!!!

Snösnösnösnösnösnö... Stod dock i tidningen att våren skulle komma nästa vecka... Sweet ;)


:(

Ingen träning idag...Halsen vill inte :( Trök....! Jaja, jag får helt enkelt mssbruka té idag så blir det nog bra tror jag! Och så snöar det...IGEN!!!!

Alla räkningar är iaf inlagda, så nu väntar dom bara på att få åka iväg tll sina nya 'ägare' ;)
Deklarationsdax! Woho...eller, det vet jag ju inte än :S Men det ska nog inte vara någon fara tror jag ;)

Laters


Petra Mede show....

Inte riktigt något för mig! Jag tycker mest att hon är jobbig....Kan vara rolig ibland, men mest dryg!

Ska försöka förflytta mig till sängen, men först måste jag fixa en kopp té, har så j*vla ont i halsen... Jag är inte van att ha ont i halsen... Hoppas att det går över inatt... Skulle gärna vilja träna imorgon :)

God natt


Solen skiner igen :)

Så länge det inte snöar så får man vara glad, för då går det åt rätt håll ;)

Mitt horoskop i den lokala tidningen
'En hemlig kärleksaffär är möjlig nu. Det är mycket som du inte vill berätta för dina nära och kära'.
Hmm.... Är väl inte sådär jääääätte förtjust i en hemlig kärleksaffär just nu.. Been there, done that..! Menmen, säger horoskopet det så får man ha an open mind ;)

Snart dags för jobb, inte så peppad... Men vafan, kan man ju inte vara jämt. Men så fort man kommit dit så går det väldans fort ändå..! Ingen matlåda idag heller.... Jag "orkade" inte koka varken ris eller makaroner igår... Bra där Sara!

Jaja


Tack och god natt!

Trodde hela huset skulle rasa in.... Dom skrapade vägen utanför, tror fan hela huset skulle rasa... Gratis disko vart det oxå, hela rummet förvandlades till oranget blinkande inferno :S

Nu blir det sängen för min del... Jobb imorgon... Det är ju trots allt måndag... Wooopei!


Milleniumserien...!

Jajjemän, det sitter jag och kollar på nu :) Har sett filmerna på bio/hyrt...! Nu får man passa på att följa dom när dom går på tv.
Kanske borde läsa böckerna igen... Var ju trots allt ganska länge sen jag läste dom.... Sommaren när jag kom hem från USA tror jag minsann..! Men jag borde kanske läsa alla böcker som står här helt olästa... Kan ju vara en idé!
Igår var vårvädret här på en snabbvisit ;) Det var 'ytterst' trevligt! Men det var som sagt en snabbvisit! Jag hann då iaf ut och svira i stövlar MED KLACK innan vintern återvände :D Så nu är jag glad ett tag framöver iaf!

Jag måste boka klipp/färgtid oxå...! Jag håller ju sakta men säkert på att bli ljusare.. Är ju ljus från början, men det var längesen! Så nu när utväxten kommer så ser det väldigt tacky trailer trash ut....!

Helgen har varit väldigt trevlig.
Roadshow:en i Örebro var bättre än förväntat... Men fortfarande grejer som kunde varit bättre...! Men det är en bra början....!
Kom hem vid 18-tiden.. *skööööönt* Jag jobbar ju alltid kväll på fredagar om jag inte jobbar helg, men då jobbar jag ju helg som sagt så det spelar ju ingen roll...!
Chillad lite, duschade, åt lite... väntade på att T skulle sluta jobbet...! Sen gick vi ner på stan och tog en öl. Och det vart faktiskt BARA en öl den här gången... Båda var helt slut...! Hemma redan vid 23, sweet!
Vaknade vid en 8-tiden i lördags, blå himmel och strålande sol... Jag var dock inte på så strålande humör.. av diverse olika anledningar...betydelselösa anledningar...hursom! Jag spenderade iaf heeeeela dagen inomhus, så det vart lite städning av hemmet... Rensade bland mina älsklingar....skorna såklart :)
- 4 par ska kastas, eller iaf 3 par ska se om någon vill ha det 4:e paret
- 10 par står här helt oanvända :) Dom och jag inväntar våren ;)
- 52 par ingår i min lilla familj :D Å fler kommer vi att bli :D Det är allt från tofflor, kängor, stilettos... you name it!
Kilade sen hem till T för lite skrattfest med henne och E...inte många seriösa sekunder där kan jag lova ;) Var ner på stan en sväng tog några öl och skrattade lite mera :D

Vaknade vid halv 9 imorse, and guess what, det snöade och hade snöat ett bra tag...! Jaja, det är ju bara mars!
Chillade i sängen till 12-ish... sen var det bara att klä på sig och bege sig mot Svärdsjö.... 10-års kalas inplanerat :D

Jaja, ska väl fokusera lite på filmen nu kanske :)


Don't cry for me....

Eller jo, gör det förresten...! Tittar på 'Milleniumserien',  och bloggar...! Hade faktiskt skrivit ganska mycket.... Men jag min klant raderade det.......... Så nu är jag lite less... Får se om jag 'återhämtar' mig och gör ett nytt försök om en stund :(:(:(:(:(:( *(


God morgon, god middag, god natt...

Idag är jag galet trött....! Kan vara för att jag gjort 'en veckas' jobb redan... Maybe! Menmen, fredaglördagsöndagmåndagOCHtisdag är gjorda... Bara onsdagtorsdagOCHfredag kvar :D

Det är segt nu... Måste motivera mig till att stänga av datorn, gå till badrummet tvätta och borsta, krypa ner i sängen :) Men som sagt, det går segt!!

Imorgon kommer lillesyster hit...typ 09.00...om inte tidigare...! Och bara för att jag vaknar tidigt i vanliga fall så kommer jag väl sova när hon kommer imorgon ;) Mitt hem ser förjäkligt ut...men jag kan leva med det ;)

Så otroligt sugen på glass...har varit det i flera dagar nu! Det mest logiska hade väl varit att köpa lite glass.... Maybe ;)


Om allt blir som jag vill, så kanske, kanske man kan hoppas på en re-union i Chi-town <3


Haha, WTF!!!

Var till gymmet vid 8.30 imorse, då var det blå himmel och solsken... Kom hem käkade frulle, duschade, fixade..etc...Blå himmel... Kollade precis ut genom fönstret... DET SNÖAR!!! Haha, WTF!!!

Inget att göra åt...!


Svenska Hollywood fruar :)

Måndagsnöje kan man väl kalla det... Jag vet knappast vad jag ska säga...


Tunga ben....

Det vart en promenad runt tisken imorse, skönt var det. Men det kändes som att det gick i slow motion.... Vilket det iofs inte gjorde, men det kändes som bly i benen....! Jaja, veckan startades med lite motion och det känns skönt :D

Snart dags för jobb...IGEN... The never ending story...! Menmen, man ska vara glad att man har ett jobb iaf! Heltid dessutom :) MEN det behöver ju inte vara roligt varje dag!

Jaja, ska försöka ta mig ut i köket och diska lite...!


1 kilo godis....

kastade jag i soptunnan igår.... Vart så trött på att det 'bara' skulle stå på bordet i vardagsrummet... Så det fick helt enkelt åka i soptunnan :D Tro inte att jag har slut på godis för det... JESUS!!! Menmen, vad gör man inte... resten kanske också kastas... haha... Shit vad ekonomisk jag är...NOT...menmen, har ju inte spenderat en förmögenhet på godiset iaf... Ibland känns det dock som det...!!!

Syster E med sambo och katt bor hemma hos mamma och pappa ett par dagar (nått fix å trix med lägenheten), iaf fick precis ett MMS av E, var en "jättefin" bild på mig från lekis :D suuuuuuuuper blond, och hade nog fixat frisyren själv tror jag, fläta på ena sidan och en hög tofs på andra..! Jag såg bra ut vill jag lova ;)

Snart kommer bild på skorna som kom i fredags, har inte orkat tagit nå kort på dom än. För det är ju såååå jobbigt... ;)

Jobbhelgen gick bra... Inte allt för mycket folk, men nog mycket för att hålla oss så där lagomt sysselsatta :) Var lite tråkigt bara att vara inne när det var så fint väder ute..! Menmen, det är på rätt väg iaf :D Och det är vi glada för!

Var på 35-års fest i fredags. Det var väldigt trevligt! Dock orkade jag inte vara kvar så länge, men hann iaf med tre öl och lite umgänge. Vid 21.30-22 när spriten kom fram tackade jag för mig och gick hem och la mig ist :)

Jobbveckan ser ut som sådan; mån-tors 12-20.15, fre 7-9.30 sen bär det av till Örebro på Roadshow... Vi ska få en liten preview på nya reklamfilmen och lite mat :) Kan bli trevligt!

Nu blir det nog sängen för mig :) Gaaaaalet trött


Nummer 25

Japp, jag tror att mitt barn kommer att få nummer 25 ;) Haha, det betyder att jag har ett tag på mig... Fast om det blir 2 barn/år....då går det fort som satan... ;)
Nej då, inte blir 25 stycken heller..... Men man ska aldrig säga aldrig... typ!


Då var det dags igen då :D

Blir ju moster (igen) alldeles i dagarna... Fick igår reda på att jag även ska bli FASTER, men den bebisen kommer inte förren i augusti... MEN SÅ KUL :D :D :D :D Me like!!!
9:e syskonbarnet! Snart får dom heta 'sin' siffra tror jag, tänk på att jag börjar bli gammal och glömsk ;)
Adde = 1
Linus = 2
....etc...you get it!

Supertrött... Blir nog sängen inom en snar framtid :)


Orangea kuvertet...

Låg hemma och väntade på mig idag... Jaja, jag är fortfarande för ung för att få uträkning på hur det skulle kunna bli när jag är panschis ;) Menmen, lite kulor har jag tjänat ihop iaf... Har ju även tjänstepension och privat pensionssparande... Det löööööööser sig!

Dagen har gått i ett...! Passar mig alldeles utmärkt måste jag säga! 11.30-13.30 spenderades hemma hos M *nice*, sen bar det av till Valbo... Ingen storshopping idag, en toaborste, ljus och rollo kolor :D Räcker bra det!! Var väl hemma vid 18-tiden skulle jag tro, då slog jag följe med T upp till ICA Maxi... Fick med mig lite mini mozzarella, ölkorv, skinkost och tonfisk :D T lagade JÄTTEGOD mat *thanx*, och hjälpte henne att baka chokladrutor, hann dock inte smaka, det får bli imorgon. Iom att T skulle kolla på 'Criminal Minds' 21 och jag skulle se på 'Lyxfällan'....! Äntligen säger jag bara! Vad jag har väntat...

Nu blir det badrummet en vända, det ska borstas och tvättas...sen blir det sängen...är gaaaalet trött!

Puss och godnatt 


Dagen idag :D

Vaknade vid en 8-tiden, guuuu' så skönt :D
Har bara softat fram till nu, ska snart göra mig iordning. :) Idag ska jag vara barnvakt och Freja en liten stund... En gaaaaalen 3 åring ;) T & A ska på begravning och tyckte att det var onödigt att hon skulle vara med, och det kan man ju faktiskt hålla med om! Vi ska vandra runt på stan med M & L :D Sweet!!!

Sen blir det en vända till Valbo med syster S och mamma... UTAN lil' o...! S behöver gå i affärer i lugn och ro ;) Kan ju vara skönt när man har en knapp månad kvar till BF!!!! Lil' o får spendera eftermiddagen med kusinerna och moster A, så det går nog ingen nöd på henne tror jag :D
Hinns det så blir det en fika med T oxå :D

Ja, just det, låg ju ett paket innaför dörren när jag kom hem från jobbet i tisdags!!! Mina childhoodarmband, ÄNTLIGEN!!! Beställde ju dom före jul någon gång, men det hade varit jättestor efterfrågan så det vart lite fördröjningar... Det gör ingenting, för nu är dom här!

Idag hoppas jag att mina Amanda Jenssen skivor kommer, OCH min avi så jag kan hämta min skor :D

Nej ni, nu ska jag leta reda på lite kläder!

Puss


Skorskorskorskorskorskorskor :D


Här kommer lite bilder på mina nykomlingar :D Det saknas dock ett par, dom har inte hunnit komma än :S Men snart så :D
Alla bilder ska vara klickbara.....!




Freddy Perry sneakers


Remsandaler från ellos


Pumps från Replay


Remsandaler från Alice (Scorett)


Converse light


Dagen som varit

Vaknade 07.30.... INTE 04.00 ;) Fy fan vad gött!!! Låg och drog mig lite i sängen... Sen var blåsan alldeles för full så det vart språngmarsch till toaletten...! Té och tidning = bra kombination :D
Sen var det bara att invänta skjutsen..*väntaVÄNTAväntaVÄNTA*... And finally they're here ;) Solen skiner och vi styr kosan mot Borlänge och Aqua Nova.. Spännande!!! Började äventyret med en fika för att få lite energi :D
Väl inne vart det bara en massa bus... som det ska vara med andra ord! Vi var även i den STORA väldigt KALLA bassängen och busade runt en massa. Efter ungefär en timmes bad så var vi helt slut och jättehungriga! Eftersom dom inte erbjuder nån gourmet mat där precis så åkte vi till kupolen och intog en delikat lunch på Gyllene Måsen istället ;) So much better!!!
En snabbrunda på kupolen slutade med ett par pumps från 'Replay' 50% woohooo....Kaaaaaaaaching! Dom kostade "bara" 650:- :)
Hopp in i bilen, lil' o lite trött så det vart lite hetsjakt efter bussar och lastbilar för att hålla humöret uppe ;) Somnade innan vi hunnit till Falun iaf... Lämnade av E hemma, hon drog 'vinstlotten' för hon skulle även hinna med jobb idag ;) Iom att lil' o fortfarande sov så åkte vi mot Sågmyra. Ma och S hoppade in på Calimero medans jag och lil' o satt kvar i bilen. Fika på Lager 157, sen en snabb vända där, inhandlade 2 linnen á 80:-/styck och ett par örhängen 14.50:- :D
Hann även med en vända på Scorett Outlet *skorskorskorskorskorskorskorskorskorskor*, Lil' o provade nog mer skor än vad jag gjorde..haha, helst ska det vara klack oxå...! Jaja vart iaf ett par sandaler för mig.. 300:-... Sweeeeeet!
Kom hem och insåg att jag redan hunnit inföskaffa i 6 par skor (6 PAR SKOR) redan i år... :S hahaha, I love it... Kanske slänger in bilder på mina nya kärlekar här nån dag ;) Nu hoppas jag bara att all snön smälter och det blir torrt ute så jag kan änvända ALLA mina nya skor!!!
Såg en tjej häromdagen som hade sina VITA converse på sig... Vet ni hur slaskigt det var ute?!?!! Jag höll nästan på att springa fram till henne och skaka om henne 'Respect your shoes GODDAMNIT!!!! Haha, ja jag är skadad.. Men MINA skor förtjänar bara det bästa!! Och då tycker jag att alla andras skor oxå gör det, haha!
Hann få med mig en bok hem oxå :D Andreas Carlsson- Live to win. Nu ska jag bara se till att få den läst oxå, haha.
Sushi till middag. Har även gjort lite matlådor med korvstroganoff :D Yummie!

Ska snart kila över till T&T för att se veckans avsnitt av Grey's Anatomy :D

See Ya


Hej

Ingen lust att blogga....!
Men jag ska försöka få ihop ett inlägg iaf.

Helgen i Flen var iaf supermysig :D Shopping, god mat, film och en massa mys och bus :D Snart åker vi ner igen.. Lillen blir ju snart 1 år!!!!! Stora killen med andra ord..!!!

Har tvättat idag, tjoho! Nu ska den bara vikas och läggas in i graderoben... Kul!!! Nej! Måste komma ihåg att hämta sista tvätten innan jag går och lägger mig :S

Sitter och kollar på
'Dating in the Dark'... hmmm, kanske inte riktigt min cup of tea....!
Nu klockan 21 när resten av världen ;) kollar på 'Desperate Housewifes' så kollar jag på 'Secret Millionaire' på 9:an :D
Orkar jag så ska jag se 'Cougar Town' sen.

Är så jäkla trött...Nånting i mig har kommit på att 04.00 är en väldigt bra tid att vakna... MEN NEJ! Tur att jag jobbar morgon iaf, hade blivit lite jobbigt annars...! Jag vaknar alltså innan tidningen kommer...hade ju varit en sak om jag vaknade av att tidningen damp ner i hallen, men så är ju inte fallet...! Hormonrubbningar kanske?? Eller så är det för mycket going on in my head...! Jag skulle gissa på det sista.... Därav bloggtorkan skulle jag tro..!
Har en kund som sysslar med healing och sånt.... Väldigt trevlig och har mycket att berätta.. etcetc...! Idag berättade han för mig att om/när jag kommer till vägskäl i livet så ska jag följa mitt hjärta och min vilja, för det löser sig... The universe likes me ;) Tack för den :D Vet inte hur mycket jag tror på sånt, men det är ju alltid skoj med uppmuntrande ord :D That we like!!!!

Nej ni, nu ska jag snart springar ner och hämta sista tvätten...hänga den i badrummet.. sen blir det nog tevetittande från sängen... Aqua Nova imorgon, så då måste man ju vara fit for fight!!!


Cougar Town

Hahaha, nu vart jag på bra humör igen...! Hade en svacka här i ett par minuter! Sweet Lord Jesus :)
Jag tyckte iaf att det var ett bra program.... MOOOOOONSTER   ;)


En fundering....

I Norge har dom 'Unga Mödrar', likaså i Danmark. I USA har dom '16 and pregnant'... Det finns säkerligen liknande program i andra länder också..! Vad har vi då i Sverige??? Jo, vi har OUTSIDERS!!!!! WTF!


God morgon

SOLEN SKINER :):):):):):)
 Hade ställt klockan på ringning halv 9 imorse, tanken var att det skulle bli träning av imorse. Men jag var så galet trött när jag vaknade så det vart inget med det!
Får bli ett core/easy pass imorgon, och ett core/stretch pass på fredag istället :D

Nu ska jag äta lite frulle innan det är dags för jobb :D

Puss


Sweet Lord Jesus

Helt slut är jag..! Inventeringen gjorde sitt... Nog för att det bara var ett par timmar... Men det vart helt fel i min dygnsrytm...!

Det snöar, och det snöar, och det snöar... :) Och inget kan man göra åt det heller.... Jag antar att det bara är att gilla läget!!!

Flen på fredag efter jobbet... :D Blir dock en annan väg ner för oss... Normalt åker vi Hedemora-Norberg-Fagersta-Strömsholm-Etuna, men på fredag blir det över Västerås istället... Större vägar och mer viltstängsel..!

Sommar.....pleeeeeeeease :S


RSS 2.0